Založ si blog

Podľa vzoru TA3 poďme sa priznávať!

Terajšia vlna neoliberalizmu, ultraliberalizmus je niečo, čo je na hrane slušnej spoločnosti, spoločnosti, ktorá nežije tým, čo neoliberáli sa snažia prezentovať, ako problém číslo 1!

 

Za uplynulé dni sa stali dve vraždy, ktoré rozhýbali mediálnu scénu.

Prvá vražda bola automobilová a stála 5 mladých nevinných životov!

Po tejto automobilovej vražde nevyšiel do ulíc nik!

Ba ani samotní študenti!

???

 

Druhá vražda, ktorá rozhýbala mediálnu scénu oveľa viac, bola vražda dvoch nevinných ľudí, ktorí zhynuli rukou, pravdepodobne pomäteného a psychicky narušeného jedinca!

 

Zatiaľ čo pri prvej vražde úradoval „len“ alkohol, namyslenosť…, tak pri tej druhej, bol podľa médií (aj podľa Čaputovej) úradovala nenávisť, nenávisť k ľuďom inak sexuálne orientovaných!

Toho sa chytili neliberálne média a začali vyvolávať mediálne vášne a nikto sa ani na chvíľku nepozastavil nad tým, či naozaj tento mladý vrah mal v tej svojej hlávke všetko v poriadku!

Teda, že za jeho konaním nemuselo ísť výhradne a len o nenávisť k inak sexuálne orientovaným ľuďom…

 

Nie, hneď sa spustila, aj za pomoci Čaputovej, vlna inej nenávisti a to nenávisti k obyvateľom SR, bez výnimky, že sme spoločnosť netolerantná, násilná a pod.

NIE, toto nie je pravda…!!!

Ale dnes v mojom rýdzo názorovom článku nebudem rozoberať tento konkrétny prípad lebo sme všetci vo vzťahu k tomuto prípadu, len v stave hlbokej neznalosti a je potrebné, aby OČTK tento prípad, bez akýchkoľvek vonkajších rušivých momentov vyšetrili a ktohovie, možno na konci budeme všetci veľmi, preveľmi prekvapení, čo za týmto skratovým konaním mladého muža bolo…

Začnem tým, že som si vyhľadal čo to o vraždách vykonaných na Slovensku v roku 2021.

A naďabil som na tento článok pod názvom – „Počet vrážd na Slovensku klesol, vlani ich zaznamenali 55“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/629130-pocet-vrazd-na-slovensku-klesol-vlani-zaznamenali-55/

 

Takže v roku 2021 sme mali na Slovensku 55(!) vrážd. Do akej miery sa o to zaujímali neoliberálne média?

Do akej miery sa o to zaujímala samotná Čaputová? S koľkými príbuznými zavraždených, sa Čaputová vyobjímala a koľko foto zavesila na FB status?

V súvislosti s týmito vraždami nemala dôvod hovoriť o Slovákoch, že sú netolerantní a hlavne nenávistní?!

Z článku sa môžeme dozvedieť, že dôvodom pre najviac vrážd (21), bol dôvod – osobné vzťahy!

O aké išlo osobné vzťahy? Bolo to medzi partnermi opačného pohlavia alebo aj medzi partnermi rovnakého pohlavia?

Druhým najčastejším dôvodom na vraždu (18) bolo konanie v afekte…

Afekt je inými slovami povedané skrat!

Teda išlo o okamžité skratové konanie a opäť nevieme, či to boli vraždy z afektu medzi osobami/partnermi rovnakého pohlavia alebo medzi osobami/partnermi opačného pohlavia…

Veru nikto z neoliberálnych médií sa tomuto konkrétnejšie nevenoval,  teda ani nebol tým pádom daný dôvod na vyvolávanie nenávisti v spoločnosti…!

Treba si uvedomiť, že média sú príčinou všetkého dobra, ale aj zla!!!

A tu sa dostávam k TA3 a k jej „hrdinským“ moderátorom!

Prvý bol Richard Dírer, ktorý na záver diskusnej relácie V politike dňa 12.6.2022, sa zachoval podľa mňa takto absolútne neadekvátne, nepatrične a úplne hlúpo zbytočne – https://www.youtube.com/watch?v=YU9O2OWj0xo&ab_channel=Romanica

Tu Dírer hovorí – „Dovolím si nechať jednu otázku na záver. Špeciálne kvôli vám pán Gyimesi som si dal moje gay tričko. Aký máte s nami problém?“

Pýtam sa, načo je toto dobré?

Čo Dírer chcel týmto dosiahnuť a hlavne, čo chcel týmto dokázať?

To sme mali v tej chvíli všetci pokľaknúť lebo on nabral „odvahu“ a prezradil celému Slovensku, akej je sexuálnej orientácie?

Poviem to otvorene, so mnou to nespravilo absolútne nič!

Len som sa pozastavil nad tým, čo ho k takémuto gay, doslova exhibicionizmu viedlo, prinútilo…?!

Jednoducho je gay a je to jeho osobná, nanajvýš súkromná vec!

Vec, ktorá je len jeho a nie je potrebné s týmto obťažovať svoje okolie!

Čo sa na ňom od tejto chvíle zmenilo?

Nuž pre mňa osobne nič!

Beriem ho naďalej ako svojprávnu osobu, ktorá má nárok na svoj súkromný život a jedine čo si na ňom všímam je jeho profesionalita resp. neprofesionalita pri vedení, v tomto prípade, tejto politickej diskusnej relácie!!!

No a toť v ostatnú nedeľu prišiel so „šokujúcim“ odhalením na seba samého, jeho kolega Rastislav Iliev, ktorý nám zvestoval toto svoje osobné odhalenie – „…LGBTI+komunitu zosmiešňujú a strápňujú. Tvrdia, že nepatríme na ulicu…“ – https://www.ta3.com/clanok/248571/nas-kolega-a-moderator-rastislav-iliev-sa-verejne-prihlasil-k-lgbti-komunite

 

Nuž pýtam sa aj tohto moderátora TA3 – čo tým dosiahol?

Čo sme mali v tej chvíli my všetci ostatní urobiť?

Mali sme ho obdivovať, že nabral „odvahu“ a priznal sa k tomu, že aj on je členom LGBTI+komunity?

Alebo sme ho mali v tejto chvíli za toto odsúdiť?

Alebo čo sme mali v tej chvíli vo vzťahu k nemu vykonať?

Nuž nič!

Opäť je to jeho absolútne súkromné právo byť v akejkoľvek komunite, ktorá nikomu neškodí…

Mňa osobne ani v tomto prípade absolútne nezaujíma, či Iliev je v LGBTI+komunite alebo nie!

Takže ja sa tu a teraz tiež verejne priznávam, že patrím k tým občanom SR, teda k tej „komunite“, ktorí uznávajú vzťah muža a ženy!

Že som muž a mužom aj ostať chcem!

Že sa mi vždy páčili ženy a aj sa mi páčiť budú!

Pravda, som ženatý, bez irónie, šťastne ženatý, a teda mám „oči“ len pre tu svoju!

Bol by som však pokrytcom keby som sveto svete tvrdil, že si na ulici nevšimnem, keď ide okolo nejaká fešanda…je to úplne prirodzené a tým ešte nepácham žiaden smrteľný nevernostný hriech…veru aj farár sa občas obzrie…

Takže je to vonku!

Plne sa priznávam, že nie som gay, že nepatrím do LGBTI+komunity, že som po sexuálnej stránke úplne bežný muž so zameraním sa na opačné pohlavie, teda na ženy!

A teraz, čo sa na mne zmenilo?

Zaujíma to vôbec niekoho?

Pevne verím, som o tom hlboko presvedčený, že absolútne nikoho!

A teraz čo mám robiť, aby si to niekto všimol?

Mám začať aktivity a zakladať akúsi komunitu mužov a žien, ktorí/ktoré majú sexuálnu orientáciu výlučne na opačné pohlavie?

Mám navrhnúť nejakú našu farebnú zástavu, farebné závoje do ktorých sa budeme zahaľovať?

Máme vyjsť do ulíc, len tak stroho odetí, navzájom sa muži so ženami a opačne objímať, bozkávať, robiť všakovaké extravagancie…?

Máme si pýtať práva, ktoré by boli šité len na nás a len pre nás?

Teda už nie práva, ale celkom jednoznačne nadpráva?

NIE a ešte raz NIE!!!

V našom ústavnom práve a v našich zákonoch je absolútne jasné, že sme si všetci rovní!!!

Tak napríklad TU – Ústava SR, Čl.12 – ods.(1) – „Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.“ a ods.(2) – „Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.“

 

Pýtam sa, kde sú tu z tohto ústavného znenia vyňatí tí, čo sa hlásia k inak sexuálne orientovaným ľuďom?

Nuž nikde!

Nikto na území Slovenskej republiky nemôže a nesmie byť poškodzovaný, dávaný na okraj spoločnosti len a výhradne z dôvodu inej sexuálnej orientácie!

Takže na záver – podľa Ústavy SR sme si všetci rovní v právach aj povinnostiach a teda nie je priestor neustále, aj túto LGBTI+komunitu a iných, neustále prezentovať, že sú voči ostatnému väčšinovému ľudu niečo extra viac, že teda by mali mať nejaké iné práva  teda nadpráva!!!

Lebo platí, musí platiť – „ŽI A NECHAJ ŽIŤ“!!!

 

PS:

Si inak sexuálne orientovaný?

V poriadku!

Je to tvoja výhradne súkromná vec, tak ako je moja výhradne súkromná vec, že som muž orientovaný na ženy, že uznávam rodinu založenú na mužovi, žene a deťoch… a nemám najmenšiu potrebu sa týmto nejako na verejnosti zvlášť prezentovať lebo do môjho súkromia nikoho NIČ!!!

Do svojho súkromia si len tak niekoho nepustím a do svojej spálne už vôbec nie!!!

A na úplný záver – nerozdúchavajme zbytočne vášne tam, kde žiadne nie sú, pravda ak ich nebudeme/nebudú neustále umelo nafukovať!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.