Založ si blog

Čaputová je tá, ktorá najviac v slovenskej spoločnosti rozosieva nenávisť!

Čo to ma znamenať?!

To čo zase vystrája?!

Áno, píšem o Čaputovej!

Ale pekne po poriadku.

Je nesporné, že každý ľudský život je nenahraditeľný a preto aj najcennejší, čo v živote máme!

Je nesporné, že každý ľudský život je rovnocenný tomu druhému!

Je nevyvrátiteľné aj to, že nikto nesmie byť pozbavený života a to akýmkoľvek spôsobom a už vôbec nie, ak sa ničím neprevinil!

Je nesporné, že nieto rozdielu medzi tým, či niekto prišiel o život zákernou rukou vraha, ktorý konal vedome alebo medzi tým, či niekto prišiel úplne zbytočne o život lebo si nejaký nezodpovedný jedinec sadol za volant pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky alebo ak niekto prišiel o život len preto lebo ten druhý, ktorý ho oň obral, je takpovediac „majster sveta“…!!!

Toto je jasné a musí byť jasné každému normálne zmýšľajúcemu človekovi.

Áno, je to nesmierna tragédia, keď na ulici vedome zabije niekto dvoch absolútne nevinných ľudí a nech je to už z akéhokoľvek dôvodu!

A presne toto sa udialo na jednej z bratislavských ulíc vo večerných hodinách…

Polícia ešte len pracuje s možnými motívmi tohto ohavného vražedného aktu a Čaputová už ako vyšetrovateľ, prokurátor a sudca vyniesla ortieľ!

Ona už vie motív vraha  a aj vie, že tak a tak by mal byť potrestaný!

To čo robí?!

Mala mlčať a vyjadriť sa až po tom, čoby riadny súd vyniesol rozsudok!

NIE!

Ona sa postaví a v akomsi amoku zlosti reční resp. píše FB status a rúbe, reže okolo seba ako zmyslov zbavená do všetkých podľa nej vinníkov lebo ona vie kto je vinník a kto za to všetko môže, len nie ona…

Na svojom FB profile sa takto vyventilovala – „Z nenávisti už dlhodobo živenej hlúpymi a nezodpovednými výrokmi politikov“

Ktoréže sú to tie hlúpe a nezodpovedné vyjadrenia politikov?

A ktorýchže politikov má Čaputova na mysli?

Nech sa neskrýva za všeobecné vyjadrenia, za všeobecné obvinenia! Nech menuje – KONKRÉTNE a aj konkrétne výroky!!!

Prečo neustále živý túto tému, ktorá vôbec nie je pre rozumnú, absolútne väčšinovú časť SR ani len na tisícom mieste v ich životoch?!

Ak by túto tému neustále neživila Čaputová samotná, tak je aj v tejto oblasti na Slovensku pokoj!!!

Ešte raz a potom ak bude treba ešte do nekonečna opakujem, že normálne, zdravo uvažujúci človek a tých je na Slovensku brutálna väčšina, sa takýmito otázkami absolútne nezaoberá.

Takýchto ľudí ani v najmenšom nezaujíma, kto má akú sexuálnu orientáciu, kto je akého svetonázoru, kto je akého náboženského presvedčenia, kto je akého…

NIE, toto normálne zmýšľajúceho človeka nezaujíma a ani to nerieši.

Jediné čo normálne, zdravo uvažujúceho človeka zaujíma na tom druhom je to, či žije v súlade so všeobecne uznávanou morálkou, či dodržia zákony a ústavu SR, či robí pre túto spoločnosť maximum, čo urobiť môže a či vo svojom okolí nikomu vedome neubližuje resp. či niečo vedome nepoškodzuje…

A ešte raz a potom ešte tisíckrát, ak bude potrebné – vo svojom súkromí nech si každý robí čo chce!!!

Čo chce, až do tej chvíle resp. do tej únosnej hranice, kým týmto svojim konaním neubližuje druhému!!!

Je to jasné, aj Čaputovej???

A zároveň zdôrazňujem, že na Slovensku platia len jedne zákony a jedna Ústava SR pre každého rovnako!!!

Ja osobne nechcem, aby pre mňa platili nejaké iné zákony, ako pre môjho suseda lebo ja sa cítim byť taký alebo onaký a teda chcem niečo naviac!

NIE!

Mne úplne stačí aké máme zákony a akú máme Ústavu, a nechcem pre seba a mne podobných, žiadne iné nadpráva!!!

Áno, môj názor je jednoznačný – akékoľvek iné práva resp. zákony, ktoré sú šité len pre vybranú skupinu obyvateľstva a teraz hovorím v maximálnej všeobecnosti, nie sú ničím iným ako nadpráva!!!

A nadpráva v jednej spoločnosti vyvolávajú nie pokoj v tejto spoločnosti, ale celkom jednoznačne vyvolávajú pocit nadriadenosti resp. podriadenosti jednej skupiny voči druhej a z toho jednoznačne pramení aj nenávisť!!!

Toto si je potrebné uvedomiť a prestať preferovať kohokoľvek pred kýmkoľvek lebo takto je to vraj „slušné“ a takto je to vraj „tolerantné“!

Tolerantná spoločnosť je len taká spoločnosť, ktorá toleruje všetkých bez výnimky, ktorí dodržiavajú zákony a Ústavu, ktoré/ktorá platia/platí pre všetkých rovnako bez akýchkoľvek výnimiek!!!

VEĽKÁ BODKA!!!

 

Mohol by som sa ešte rozpisovať o tom, ako sa Čaputová zachovala resp. ako vopchala hlavu do piesku, ako ten najalibistickejší politický pštros, keď dochádzalo a dennodenne dochádza k nenávistným prejavom dnešných „vládnych“ predstaviteľov k tej, dnes už naozaj väčšinovej časti obyvateľstva, ktorí nesúhlasia z politikou tejto „vlády“ – napr.: „Štekajúci psi za plotom“, „opice“, „lúzy“…???

Alebo ako sa Čaputová „vyjadrila“ na ochranu značnej časti, teda väčšinovej, časti obyvateľov SR, keď ich média nazývali – „…mali by kvičať ako svine na bitúnku“, „Dezoláti v uliciach“…???

 

Nuž nijak!

 

A ešte jeden môj postreh z jej FB statusu.

Čaputová sa rozohnila, až do takej miery, že stratila nad sebou kontrolu a napísala toto – „Justičné orgány začnite konať!“

 

Toto mám/máme ako chápať?

Čo a ako majú justičné orgány konať?

To nás majú zastavovať na ulici a náhodne sa nás vypytovať, aký máme názor na toho, či onoho, ktorý ide práve v tej chvíli po chodníku v našej blízkosti?

Majú justične orgány pro aktívne vysledovávať, doslova hľadať všetkých tých, čo sa aspoň na vonok zdajú byť nenávistnými…? Stačí len výraz tváre? Si zamračený lebo máš zlý deň, tak si ihneď označený za nenávistníka a šup s nim do cely predbežného zadržania a následne tvrdé šetrenie, vypočúvanie, či náhodou neprechováva vo svojom vnútri na isté skupiny obyvateľstva akúsi nenávisť, averziu…?!

Naozaj neviem čo Čaputová mala na mysli, keď doslova vrieska po justičných orgánoch, že majú konať!

Nie, naozaj už nejdem písať ďalej lebo toľko jednostrannej pretvárky, toľké farizejstvo, toľká nenávisť, čo doslova z Čaputovej srší, sa len tak nevidí!!!

Na záver uvediem už len toto – Nikdy počas môjho života, či to bolo počas socializmu alebo následne po ňom, som vo vysokej politike, teda u politických predstaviteľov, ktorí boli na tom mieste najvyššom, teda u prezidentov, nezaznamenal resp. nepostrehol toľko nenávistných prejavov, ako práve u Čaputovej!!!

A pevne verím, že Slovenská republika, obyvatelia Slovenskej republiky, si už nikdy nezvolí/nezvolia za prezidenta/prezidentku republiky osobu, čo i len minimálne podobnú Čaputovej a jej iným „hodnotám“, že už nikdy nebudeme mať na čele štátu osobu, ktorá tak brutálne rozdeľuje túto spoločnosť, ktorá vo svojom vnútri prechováva toľkú nenávisť…!!!

 

PS:

Čaputová zverejnila ešte jeden FB status k tejto téme vraždy dvoch ľudí Bratislave, kde sa na fotografií objíma pravdepodobne s jedným z tých, čo patria do komunity LGBT z predmetného baru „Tepláreň“.

Na tejto fotografií vidieť len zaslzenú tvár Čaputovej, tvár objímaného nevidno.

Mne toto absolútne neprekáža.

Dobre, prišla vyjadriť podporu a ľútosť nad tým, čo sa stalo a čo sa nikdy stať nemalo a ani sa už nikdy stať nesmie…

Len si kladiem otázku, prečo tak isto nešla vyobjímať aj rodičov a známych tých piatich nevinných mladých ľudí, ktorí zahynuli inou „rukou“ vraha…

Aha, tam nebola nenávisť tam bolo „len“ povýšenectvo, alkohol, nevšímavosť, netolerancia, drzosť, papalášstvo…

 

V predmetnom veľmi stručnom FB status Čaputová píše toto – „Prepáčte. To nie vy sa máte cítiť ohrození. Nie vy sem nepatríte. To na Slovensko nepatrí nenávisť a netolerancia.“

Tak sa jej pýtam, kto tu na Slovensku z nás občanov SR nepatrí?!

 

A ešte jeden odkaz pre všetkých tých mojich čitateľov-kritikov, ktorí ma obviňujú, že pod článkom v časti diskusie, mažem nejaké komentáre, ktoré mi vraj nie sú po chuti resp. ktoré mi vadia lebo vraj odhaľujú, že klamem, že ma to nejako uráža a pod.

Takže vážení, už som sa raz k tomu vyjadril, ale vyjadrím sa opäť a keď bude potrebné, tak opäť a potom opäť…

Ja do diskusie pod mojimi článkami nijak nezasahujem a ani zasahovať nemienim.

Ja totiž uznávam každého právo sa vyjadriť, ako uzná za vhodné.

A že sa niekto vyjadruje nie v súlade s tým, čo znesie admin, tak za to ja nenesiem žiadnu zodpovednosť.

Aj mňa admin pošle na vedľajšiu koľaj, keď sa mu zazdá, že on má to právo ma za moje názory, na ktoré mám mimochodom plne právo na základe Ústavy SR(!!!!), doslova a do písmena vymazať…

Mňa neuráža žiaden kritický názor na mňa, na moje články, ba ani taký, čo je naozaj úplne od veci a čo je absolútne pomýlený resp. rovnako nenávistný, ako to predvádza, predpokladám ich „prezidentka“ Čaputová…

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.