Založ si blog

Brutálny nátlak Jaroslava Naďa na Zuzanu Čaputovú, aby z nej nebol nebodaj ruský agent!

Kdeže sú tie „zlaté“ časy, keď v mediálnom priestore vládla téma Covid „pandémie“, čo prebila akúkoľvek tému.

Nuž, ale nemohlo to byť aj takto?

Takmer dva roky sa tu mediálne národ slovenský balamutí, straší, zatvára, „dobrovoľne“ Covid očkuje, až ho títo Covid apartheidníci dostali do dnešného stavu, keď ho (rozumej národ slovenský) zaujíma len a len ako prežiť!!!

Nuž koho by dnes zaujímala akási „nepodstatná“ vojenská Dohoda o „dočasnom“ umiestnení USA vojsk na našom území!!! O tejto téme som už písal, už 17. decembra 2021 – https://ferro.blog.pravda.sk/2021/12/17/usa-eu-caputova-nad-korcok-a-spol-ruky-prec-od-slovenska-a-slovakov/ – teda podrobnosti nechám bokom.

Ale, čo sa nestalo?!

„Našli“ sa ja takí, čo sa nenechali Covid „pandémiou“ úplne obalamutiť, nenechali si mozog zastrieť Covid bludármi a tliachačmi a všimli si, že sa chystá čosi, čo by žiadna vírusová „pandémia“ Slovákom nikdy nespôsobila! A tým je strata suverenity, strata bezpečnosti!

A čuduj sa svete, pri všetkom tom Covid „pandemickom“ marazme, si dovolili k danej militaristickej Dohode predložiť svoje oprávnené a faktami podložené pripomienky!

A veru že padli na „úrodnú“ pôdu! Tou „úrodnou“ pôdou nie je nik iný, ako „minister“ obranná modroknižka Jaroslav Naď (JN).

Ten všetkých čo túto Dohodu pripomienkovali označil za ruských agentov a vec vybavená!

Pripomienky boli zmietnuté zo stola lebo kto by sa už dnes zaoberal ruskými agentmi!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia je dnes na Slovensku 99% „ruských agentov“ lebo neverím, žeby niekto z rozumných Slovákov súhlasil s tým, aby si na našom území cudzie vojská zložili svoje vojenské „kosti“ a obzvlášť, ak sa jedná o takého svetového „mierotvorcu“ akými USA bezpochyby sú!!!

A tu prichádzam k samotnej Zuzane Čaputovej (ZČ).

ZČ je prvá, ktorá by sa mala k tejto dnes už verejnej Dohode vyjadriť a to nie len z titulu „prezidentky“ SR, ale hlavne z pozície hlavného veliteľa OS SR!!!

Lebo nie je pravda to, čo cez víkend nakvákal Igor Matovič v jednej z politických diskusných relácií ohľadne prezidentských kompetencií, že vraj prezident SR má kompetencie Hlavného veliteľa OS SR len v dobe vojny a nie v dobe mieru!!! Presne toto povedal IM vo vzťahu k ZČ, keď sa na neho a JN, vtedy vzniesla spŕška kritiky zato, že ZČ neinformovali o použití OS SR pri celoplošnom psom AG testovaní!!! (Čo ak by nás práve vtedy napadli Rusi a ruskí agenti?!)

Nuž a teraz je ZČ medzi dvoma mlynskými kolesami. Na jednej strane totálne odmietavé stanovisko k predmetnej Dohode väčšiny občanov SR a na druhej strane JN a „jeho“ ministerstvo obrany SR a taktiež Ivan Korčok (IK) a „jeho“ ministerstvo ZV, ktorí tých prvých verejne označujú za ruských agentov!!!

Pýtam sa, na ktorú stranu pri podpisovaní tejto Dohody sa ZC prikloní?!

Bude riskovať, že ak to nepodpíše tak JN, IK ju „odhalia“ ako ruského agenta?!

Alebo to bez mihnutia oka podpíše lebo bude tiež bludárčiť a tliachať, že táto Dohoda nedáva U.S. Army na našom území žiadne nadpráva nad našou jurisdikciou?!

Nuž tu by som ZČ navrhoval, lepšie povedané, ako od „hlavy štátu“ a „Hlavného veliteľa OS SR“ očakával toto.

Buď začne nahlas, verejne kričať, aby jej NR SR na základe Ústavy SR, čl.95, ods.(1) predložila uznesenie o konaní referenda o tom, či občania SR súhlasia s touto Dohodou o umiestnení vojsk USA na našom zvrchovanom území s ich vlastnou jurisdikciou!

Alebo, ako to u nej pri vážnych celospoločenských otázkach býva zvykom, keď nechce na seba vziať zodpovednosť „prezidentky“ SR a vopred, pred tým, ako túto Dohodu pôjde podpisovať, sa obrátila na Ústavný súd SR (ÚSSR), či takáto Dohoda ako celok je v súlade s Ústavou SR.

Áno, nech to ZČ riskne tak, ako to „riskla“ vtedy keď takmer 600 000 občanov SR jej predložilo „písomnú“ žiadosť na vypísanie referenda o konaní predčasných PV a ona si alibisticko-pilátsky nad tým umyla ruky skrze ÚSSR!!!

Vtedy sa bránila tým, že si nevezme na svoju „prezidentskú“ hlavu tak „veľké“ politické bremeno, že ak by takéto referendum vypísala a ono by bolo úspešné, tak čo ak by nejakí jedinci sa po takomto úspešnom referende obrátili na ÚSSR a ten by „až“ následne prehlásil, že nebolo v súlade s Ústavou SR!!!

Nuž nech aj dnes povie to isté! Nech aj dnes zariskuje!

Nech povie, že túto Dohodu nepodpíše skôr, kým sa k nej nevyjadrí ÚSSR lebo čo ak to ona podpíše a následne sa niektorí (absolútna väčšina národa slovenského!) nespokojenci hromadne obrátia na ÚSSR, či je alebo nie je takto naformulovaná Dohoda v súlade s Ústavou SR?! A čo potom, ak ÚSSR by povedal, že nie je v súlade s Ústavou SR?! Ako by ona potom vyzerala pred svetom?!

A takto by mohla zabiť dve a možno aj niekoľko múch naraz jednou ranou lebo ak by jej ÚSSR pred podpisom tejto obojstranne „výhodnej“ vojenskej, vraj „obrannej“ Dohody, povedal „Zuza nepodpisuj“ a ona by nepodpísala, tak by ju JN nemohol označiť za ruského agenta!!!

Nuž veru, najbližšie dni ukážu, kto všetko je na Slovensku „ruský agent“ a kto je agent USA, NATO – teda Pentagónu!!!

A ten, ktorí nie je ani jedno ani druhé, je „len“ obyčajný rozumný človek, občan SR, ktorý jasne hovorí takejto Dohode NIE!!!

Záver:

Na záver nech mi je dovolené sa zaradiť medzi „ruských agentov“, teda občana rozumného!!!

Najskôr citát z vojenskej Dohody medzi SR a USA – DOLOŽKA  PREDNOSTI

medzinárodnej zmluvy pred zákonmi v bode 3) konštatuje toto – „Účel a predmet zmluvy a jeho úprava v právnom poriadku Slovenskej republiky: Účelom zmluvy je vytvoriť právny rámec vzájomnej obrannej spolupráce zmluvných strán. Oblasti, ktoré zahŕňa zmluva sú: mechanizmus konzultácií v oblasti obrany, vymedzenie priestorov v spoločnom užívaní a vo výlučnom užívaní, výsady a imunity vrátane vyňatia z trestnej jurisdikcie, oslobodenia od daní a ciel, vyňatia z povinností týkajúcich sa pobytu cudzincov na území SR, oslobodenia od pracovných povolení a vyňatia zo sociálneho zabezpečenia, zodpovednosť za škodu.

Pýtam sa JN a spol., píše sa tam toto slovné spojenie – „…vrátane vyňatia z trestnej jurisdikcie…“???

Nuž áno, píše! A koho sa to bude týkať na zvrchovanom území SR? Nuž podľa tejto Dohody nikoho iného, ako USA vojakov a všetkých tých (a toho!) čo sa budú nachádzať na ich „…výlučnom užívaní…“ našej pôdy, našej zeme!!!

Nuž a k tomu iný citát.

Citát z Ústavy SR, Čl. 1, ods. (1) – „Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.“ – teda SR sa neviaže na nijakú ideológiu, teda ani na tú USA militantnú a výbojnú!!!

A ďalší citát z Ústavy SR, Čl. 3, ods. (1) – „Územie Slovenskej republiky je jednotné a nedeliteľné.“ Teda aby tomu rozumel aj JN a jemu podobní, na území SR nesmú byť žiadne ostrovčeky, na ktorých budú platiť iné jurisdikcie ako len tie naše!!! Inak ide o jasné narušenie jednotnosti a celistvosti nášho územia!!!

No a takto by som mohol pokračovať a z danej vojenskej, čisto USA militantnej Dohody zobrať bod po bode a jasne preukázať, že nie je ani v najmenšom v súlade s našou Ústavou a teda ani s našim právom a zákonmi!!!

Nuž kto chce nech sa páči –

Porovnaj si USA-SR vojenskú militantnú Dohodu –  https://www.slov-lex.sk/legislativne-procesy/-/SK/dokumenty/LP-2021-786 – vlastny-material_DCA-Slovensky-alternat.doc    222 kB Vlastný materiál – neštruktúrovaný

s

Ústavou SR – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.

raketa ATACMS raketomet M270 MLRS

ONLINE: Kyjev útočil strelami ATACMS na Krym, tvrdí Moskva. Zbrane z USA už prúdia na Ukrajinu

04.05.2024 07:10, aktualizované: 09:49

Môže trvať týždne až niekoľko mesiacov, kým na Ukrajinu dorazí značný počet západných zbraní a vybavenia a dostanú sa až na front.