Založ si blog

Skutok sa nestal? Jednoznačne stal!

Dnes Zuzana Čaputová príjme, poverí a ktohovie, možno aj ihneď vymenuje.

Je pravda, že ÚSR Zuzane Čaputovej dnes ani inú možnosť nedáva. Podľa Čl. 102, ods.(1), písm. g), ÚSR – „vymenúva a odvoláva predsedu a ostatných členov vlády Slovenskej republiky, poveruje ich riadením ministerstiev a prijíma ich demisiu; predsedu a ostatných členov vlády odvoláva v prípadoch uvedených v čl. 115 a 116,“

A teda príjme demisiu predsedu „Vlády SR“ Igora Matoviča a poverí zostavením „novej Vlády SR“ Eduarda Hegera. Tu by aj nejakú možnosť istej obštrukcie Zuzana mala lebo môže od Eduarda Hegera požadovať, aby jej predložil minimálne 76 poslancov NR SR, ochotných v NR SR zahlasovať za vyslovenie dôvery (schválením programového vyhlásenia „Vlády“ SR) ním predstavenej, nanominovanej „novej zrekonštruovanej Vlády“ SR, ale to je zbytočné lebo v NR SR je minimálne 92 „správne“ podchytených, motivovaných „vládnych“ poslancov!!!. V krajnom prípade by mohla dnes nastať situácia, žeby Eduard Zuzane okamžite predstavil zloženie „novej zrekonštruovanej Vlády“ SR a požiadal ju, aby ju aj neodkladne vymenovala lebo je potrebné, aby oni „nevinní“ zažehnali vládnu krízu lebo im to neposlušní občania SR, im všetkým všetko pokazili. Nepredpokladám, že Zuzana takto učiní bezodkladne, pretože sa zahraje na „študujúcu“ a vyhlási, že si „preštuduje“ Eduardov menný návrh a následne sa rozhodne. Nuž, ale čo bude chcieť Zuzana zistiť nové o takých Eduardom navrhnutých „nových členov jeho Vlády“ SR, aký mi sú napr. Igor Matovič, Richard Sulík, Ivan Korčok, Branislav Gröhling, Mária Kolíková a pod.

A teraz podstata dnešného môjho názorového článku. Občan, ktorý má politickú pamäť, si musí pamätať, aká tu bola atmosféra (hlavne „objektívna“ mediálna!) pred PV 2020, minimálne od marca 2018. Áno, všetky podozrenia s ktorými prichádzala vtedajšia opozícia, hlavne na čele s Igorom Matovičom a ktoré tak rady „naše objektívne“ ultraliberálne média rozoberali zprava, zľava, boli okamžite vyhlásené za fakt, fakty. Následne orgány činné v trestnom konaní posúdili, preverili ich „fakty“ a svojim rozhodnutím vyriekli, že skutok sa nestal. A toto bola dennodenná mantra vtedajšej zúrivej opozície a ešte zúrivejších „objektívnych“ ultraliberálnych médií! Za každým, keď opäť prezentovali svoje ďalšie podozrenia, ktoré vydávali za fakty voči bývalej Vláde SR SMER-SD a jeho koaličných, spoluvládnych partnerov, okamžite dopredu vyhlasovali, že nemá zmysel od orgánov v činnom konaní očakávať iný ortieľ, ako ten ich mantrový, že skutok sa nestal a preto musí po PV 2020 nastúpiť zmena vládnutia a pod. vyhlásenia, vyhrážky…, ktorým aktívne a rada asistovala, svojim konaním a vyjadreniami, aj Zuzana Čaputová!

Nuž áno, vtedy o tom, že skutok sa nestal, rozhodli orgány činné v trestnom konaní, nech si už o ich rozhodnutiach myslíme čo chceme! Ale aký je rozdiel medzi „skutkom ktorý sa nestal“ vtedy a medzi „skutkom ktorý sa nestal“ dnes? Nuž veru obrovský! Dnes sme totiž smutnými a zatiaľ aj „bezmocnými“ svedkami neuveriteľného pokrytectva, manipulácie zo strany dnešných „vládnych“ šašoidiotov, totálnych despoticko-diktátorských, politicko-odborných analfabetov, ktorí potom, čo tu rok bezdôvodne gniavili, nezmyselnými opatreniami, nariadeniami tento národ slovenský a takmer sa sami uvrhli do záhuby, sa dnes tvária, že všetko čo tu s nami za tento rok navystrájali, sa jednoducho nestalo a oni idú ďalej! Nuž, ale sa stalo! Stalo sa to, že úplne zruinovali, doslova zakázali ambulantnú liečbu, prevenciu, osvetu, liečbu onkologických, srdcovocievnych chorôb, cukrovky a pod. a preto dnes toľko zbytočných úmrtí, teda nie Covid-19!!! Stalo sa to, že vedome oslabovali a stále oslabujú imunitu našich organizmov tým, že nás bezdôvodne nechávajú povinne zavretých doma, bez možnosti pohybu na čerstvom vzduchu, na priamych slnečných lúčoch! Stalo sa to, že nás nenechajú voľne dýchať, ale nám to respirátormi ešte väčšmi sťažili! Stalo sa hlavne to, že ničia a zničili mladé životy našich detí – na toto nesmieme nikdy zabudnúť! Stalo sa to, že bolo oveľa viac zbytočných úmrtí, ako za vlád SMER-SD, čo im tak vehementne vykrikovali a pálili sviečky pred úradom vtedajšej Vlády SR! Stalo sa to, že národ slovenský a občania SR sú na dne, na dne po stránke psychickej, ekonomickej a aj spoločenskej! Stalo sa to, že počas ich „pontifikátu“ („svätých“ máme dnes vo vláde viac ako v samotnom Vatikáne!) sme sa stali absolútnymi vazalmi Bruselského diktátu a diktátu USA administratívy! Áno, za ostatný rok , sa stalo toho naozaj veľa, čo nás gniavilo a gniavi bezdôvodne aj naďalej!

Takže SKUTOK SA STAL ! A toto dnes nehovoria orgány činné v trestnom konaní, to hovoria OBČANIA SLOVENSKEJ REPUBLIKY! Tí občania, ktorí nemusia pokútne zháňať akési pofidérne dôkazy, aby obhájili tento svoj názor! Nie, nemusia, oni ho zažili a zažívajú dennodenne na svojich životoch, na životoch svojich najbližších. Najsmutnejšie je to, keď rodič, ktorý robí všetko preto, aby uživil svoje rodiny, svoje deti, denne sa ponižuje, nosí rúško, respirátor, pravidelne sa chodí AG testovať, tak ráno, keď odchádza z domu a lúči sa so svojimi školopovinnými malými/mladými deťmi, tak vidí v ich očkách smútok, beznádej, ktoré nám/vám nemo hovoria – a ja opäť ostávam samo doma? Ja nemôžem ísť do školy? Ja sa nemôžem stretávať so svojimi kamarátmi? Ja sa nemôžem ísť hrať na dvor? Ja nemôžem…? Prečo? Mamka, ocko? Áno, presne toto zažívajú dnes a denne naše, do marca 2020 riadne fungujúce rodiny!

A preto vy šašoidioti, farizeji, despoti, diktátori, vravím Vám, minimálne za seba, že tento váš ohavný skutok sa STAL! Váš skutok, ktorý sa bezpochyby STAL nepotrebuje, aby o ňom rozhodli a rozhodovali orgány činné v trestnom konaní! Tu netreba, aby nám niekto preukazoval akési dôkazy, že ste to boli vy, čo ste spáchali, napáchali a chcete aj naďalej páchať tieto vaše obludnosti ! Nie, my vieme a dennodenne na vlastnej koži prežívame tieto vaše nehanebné skutky!

A preto či už Zuzana Čaputová vymenuje „novu Vládu“ SR pod vedením Eduarda Hegera alebo nie, jedno ostáva neodškriepiteľne, že váš SKUTOK SA STAL (!), tak ako bolo vyššie stručne opísané a tom, že sa tento váš ohavný skutok STAL, rozhodneme my občania SR v riadnych predčasných PV!!!

Záver:

Dnes ešte nemá význam dopredu hovoriť resp. posudzovať „nové“ zloženie budúcej „vlády“ SR Eduarda Hegera. Veľa teraz závisí od samotnej Zuzany Čaputovej, či príjme Eduardove nominácie alebo nie. Ale ako hovorí klasik – „O tom, potom“

Dnes je najdôležitejšie, aby celý národ a všetci občania SR pochopili, že nehanebný SKUTOK tejto vlády, mnou vyššie opísaný sa STAL a čo je na tom najhoršie je to, že oni si ho sami idú odpustiť tým, že sa znovu nanominujú do „novej Vlády“ SR, pod vedením „žiaka“ „učiteľa“ Igora Matoviča, Eduarda Hegera, u ktorého je celkom pokojne možné napísať, v tomto prípade je to ale veľmi smutné, že žiak predčil svojho učiteľa!!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.