Založ si blog

Vonku zúri vojensko-policajný teror a oni si šepkajú!

Včerajšia demisia Igora Matoviča a prebratie poverenia na zostavenie „novej“, „zrekonštruovanej“ Vlády SR Eduardom Hegerom z rúk Zuzany Čaputovej, jasne ukázala/ukázalo, akých ignorantov národa slovenského a občanov SR, máme dnes na najvyšších ústavných pozíciách. Naozaj niet čo viac k samotnej tejto idiotskej fraške napísať, iba ak toto, že keď sa Igor postavil vedľa Zuzany, aby im „novinári“ urobili fotečky, tak už, už sa Igor chystal, že ukáže dva prstíky na svojej hrudi, buď vo tvare „V“ alebo v tvare „veľkého paroháča“! Igor sa premohol a všetky pršteky nechal vystreté! Následne po odznení hymny SR sa Zuzana Čaputová neodobrala po svojej pravej ruke späť do útrob „svojho“ paláca, nemala totiž napísaný žiaden príhovor, ale sa pustila priamo v pred a namierila si to rovno k Igorovi. Zastala od neho dištančne podľa nariadení HH Janka Mikasa, na 2 metre, ktoré si svojvoľne upravila na 20 cm a čosi „štátnicky“ zašepkala Igorovi, tak potichu, že sa on chudák, musel k nej nakloniť, doslova to vyznelo, že sa jej klania. To iste urobila Zuzana aj Edkovi.

Niečo neskutočné! Prečo im tieto tri slová nemohla povedať pri samotnom akte preberania resp. odovzdávania dotknutých dokumentov, ale takýmto záludným spôsobom naznačila občanom SR, že takto si Zuzana vykonáva svoj najvyšší úrad na území SR, že všetko podstatné len šepká, tak aby to nikto nepočul! Tak, ak nechcela predniesť, prečítať svoj príhovor oficiálne spôsobom, ako to „štátnicky“ učinila pri šašovských odovzdávaniach demisií „ministrov“, spoza prichystaného kecpultu (ten tam včera sni nebol pripravený, aby sa Zuzana náhodou nepomýlila?!), tak sa mala otočiť na päte pravej nohy, vykonať čelom vzad a odísť z miestnosti preč. To čo im zašepkala, im mohla povedať celkom nahlas v zákulisí, ihneď po ukončení tejto šašo oficiálnej ceremónie!

Podľa môjho názoru, Zuzana Čaputová vedome začala ďalšiu krízu, ktorá poškodí jedine nás radových občanov SR, pretože Igor je nadmieru pomstychtivý a bude sa snažiť toto poníženie Zuzane vrátiť. Pravdepodobne ešte niekoľko dní, možno len hodín, Igor počká, vydrží, pokým ho Zuzana nevymenuje za „ministra“ financií SR a následne zaútočí spôsobom jemu vlastným!

Absolútne hlúpe a nemiestne gesto, ktoré vykonala Zuzana Čaputová svojim šepotom, celkom prirodzene navádza na rôzne konšpirácie. Čo také potrebovala Zuzana takto pred celým národom pošepkať Igorovi a jeho žiačikovi Edkovi? Nuž natískajú sa aj tieto verzie, Zuzana šepká Igorovi – „Ja viem Igor, že ty nikde neodchádzaš“, „Igor, nepokúšaj sa ma zbaviť“, „Igor, varovala som ťa, zle skončíš“, „Igor na pozíciu ministra zabudni“ alebo  „Igor ďakujem ti, že si ma nestiahol zo sebou“ a pod. No a Edkovi možno pošepkala – „Edko, veru vravím ti, ty a celá tvoja vláda skončíte rovnako, ako tvoj učiteľ Igorko“

Tak, ako ponížila Zuzana Čaputová, nie Igora, ani Eduarda, ale nás, všetok národ slovenský a všetkých občanov SR, neponížil nik za celú existenciu národa slovenského na tejto zemi. Totiž národ slovenský a občania SR, nemôžu a nesmú počuť, čo najvyšší ústavný činiteľ nášho štátu v priamom prenose odkazuje odchádzajúcemu a prichádzajúcemu tretiemu najvyššiemu ústavnému činiteľovi SR???!!!

„Vláda“ Igora Matoviča a teraz následne aj „Vláda“ Eduarda Hegera, už vyše roka gniavi a chce aj naďalej gniaviť tento národ, klame ho, zavádza ho, vedome ničí ich zdravie a životy, núti ho do totálnych absurdít, ktoré nemajú nič, ale že absolútne nič spoločné s minimálnymi občianskymi právami a slobodami a Zuzana zvolí akt šepkania!

Na uliciach zúri vojensko-policajný teror a diktát. Každé ráno, keď idem do práce, následne po celý deň a potom aj keď sa vraciam z práce, stoja na krajniciach ciest, hustejšie ako vetrolamové stromy vedľa vozoviek, policajti SR za asistencie príslušníkov ozbrojených síl SR a zastavujú a kontrolujú, ako keby sme boli národom teroristov. Čo vlastne hľadajú? Aké majú pokyny? Majú čo najviac odhaliť „nezodpovednosť“ nás gniavených občanov, aby vykázali vyššie štatistiky odhalení nedodržiavania hlúpych, nezákonných nariadení tejto šašoidiotskej „vlády“, aby sa následne na TB, ktorýsi z ministrov a epidemiologických šašovládnych odborníkov mohli oprieť o tieto štatistiky policajno-vojenskej represie?! Aby mohli povedať absolútnu lož, hlúposť, blud, že počty infikovaných a počty umretých na C-19 klesajú lebo sa zvýšila policajno-vojenská kontrola na dodržiavanie epidemiologických opatrení? Lebo, ako sa nechali títo šašoidioti za každým počuť,  že opatrenia sú dostatočne nastavené, že Covidautomat je super, len my občania SR sme nezodpovední a svojim nezodpovedným správaním sa, im to všetko kazíme a preto sa oni medzi sebou hádajú ako psi a nevedia si prísť na meno ani so Zuzanou Čaputovou a opačne!!!

Príslušníkov OS SR stretnete aj v našich nemocniciach! Nepustia vás ďalej, kým vás dôkladne neskontrolujú, nepreveria a následne neoznačkujú, akýmsi náramkom, že ste oprávnený, ako chorý človek na inú chorobu, ako C-19 (keď máte C-19, tak vás pustia lebo väčšinou už takýto pacienti prichádzajú v sanitkách, na pokraji života lebo sa im nedostalo liečby účinnými liekmi a liečby iných ich zákerných, zámerne neliečených chorôb!) vstúpiť na posvätnú pôdu našich, kapitalizmom zruinovaných nemocníc!!! Čo to je? Kde to sme? Všade, kde sa človek pohne, tak samí uniformovaní a „vláda“ sa dokonca verejne pochválila, že majme sa na pozore lebo medzi nás nasadila tajných, provokatérov (naschvál nemajú rúška, respirátory!), aby takto pokútne odhaľovali tých z nás, čo sme „nezodpovední“! HNUS!!!

Záver:

Môžu robiť čokoľvek, či už Zuzana Čaputová, Eduard Heger, Igor Matovič, Boris Kollár, Richard Sulík, Veronika Remišová a spol., nič im už nepomôže! Oni totiž nechcú vidieť a vnímať, že ich národ a občania SR nechcú, nech sú už v akejkoľvek „zrekonštruovanej“ podobe! Občania SR chcú a som o tom absolútne presvedčený, že v drvivej väčšine, predčasné PV, občania si chcú zvoliť iných svojich zástupcov! A nepomôže idiotské strašenie, že sa späť vráti vláda mafie, zlodejov, vrahov a pod. Totiž občania si po tejto krutej skúsenosti zvolia takých, ktorých ja osobne nazývam „Bezrúškový politici“ lebo len takí, disponujú zdravým rozumom a zdravým pohľadom na tento marazmus, ktorý tu dennodenne povinne, diktátorsky zažívame.

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.