Založ si blog

Na pravdu ešte nedozrel čas a to je naozaj smutné. .. !

…je jedno, aká vláda sa vytvorí po voľbách na Slovensku, pravda ešte stále nie je to, čo by malo byť v demokracií samozrejmosťou a hlavne by mala požívať najväčšiu ochranu, „inak povedané“, pravda by mala byť prísne strážená a ako som to už vo svojich predošlých článkoch napísal – „pravda musí byť vyrieknutá vždy, nech je akokoľvek nepríjemná !“

Dnes sa konkrétne nehodí tá pravda, ktorú som opísal v mojom dnešnom prvom článku s názvom „Toto nie je prejav nenávisti, toto je skutočnosť…“ a kto má záujem, môže si ho prečítať v archíve mojich článkov.

Na margo toho všetkého, na margo akejsi nepohodlnej pravdy, dávam do pozornosti text piesne od skupiny Tublatanka – Pravda víťazí, ktorá vznikla už dva roky pred novembrom 1989 a dnes text tejto piesne je oveľa viac trefnejší a potrebnejší, ako bol v tých „zlých“, „zverských“ socialistických časoch !

Nech sa páči výňatok z tohto textu : – „…Prázdni ľudia chcú v ňom vládnuť, Smejú sa nám do očí, Žiadna pravda sa im nehodí…“, „…Aj tak ju nikdy nezabijú, Tá nikdy nezomrie ! Žije aj keď ju práve nechcú, a nikto pred ňou neutečie…“, „…Pravde čas nevadí Ani lesk všemocných peňazí…“ (https://www.youtube.com/watch?v=gZbS_mD9xy8) Mali by ju, minimálne na vlnách Slovenského rozhlasu (štátnej RTVS) denne púšťať, aspoň trikrát do dňa – ráno, na obed a večer pred spaním !!!!

Nuž posúď vážený čitateľ, do akej miery sú pravdivé vety v texte tejto piesne a čo myslíš, kedy už na Slovensku bude takýto text už len dávnou spomienkou na „slobodu“ dnešnej „demokracie“ !!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.