Založ si blog

Nech Čaputová predloží zoznam dvoch desiatok policajných funkcionárov, ktorí už mali byť z PZ SR dávno preč!

To, že na toto „objektívne“ média, totálne servilné voči Čaputovej, „zabudli“, tak toto asi nikoho, kto premýšľa vlastnou hlavou, neprekvapuje!

Ale prečo sa o tom mlčí?

Prečo toto od Čaputovej nikto nežiada?

To sme už všetci zabudli, ako Čaputová vehementne odôvodňovala a bohorovne obhajovala svoje rozhodnutie zbaviť Ivana Šimka, vtedy už v demisií, pozície ministra vnútra SR?

Toho Ivana Šimka, ktorého si sama vybrala, aby viedol tento rezort až do PV 2023 v jej „úradníckej“ vláde?

Nuž teda ja to tu a teraz pripomeniem –  https://www.facebook.com/zcaputova/videos/976182760292733

Tu v tomto videu, ktorý Čaputová uverejnila na svojom FB profile dňa 19.7.2023, sa takto vyjadrila, že prečo vlastne uprednostnila Hamrana pred svojim vyvoleným Ivanom Šimkom – „….(Šimko) zvládal svoju rolu aj pri zvyšovaní dôvery vo férové Parlamentné voľby…, …Zároveň však mali pán Šimko, ako šéf rezortu vnútra a policajné vedenie inú predstavu o tom, ako tento cieľ dosiahnuť…, …Celá situácia však vyústila k tomu, že za posledné týždne došlo k zásadnému prehĺbeniu vzájomnej nedôvery medzi vedením Polície a ministrom vnútra…, …situácia dospela do bodu, kedy avizovaný odchod vyše dvoch desiatok ľudí z vedenia policajného zboru…“

Takže, vtedy Čaputová presviedčala celú slovenskú verejnosť, že obetovala na politický oltár svojho nominanta Šimka, na úkor nominanta Matoviča, Mikulca…akéhosi Štefana Hamrana lebo, ak by tak neučinila, tak s Hamranom, by odišla celá policajná špička a toto, si teda ona na svoje politické triko nechcela vziať!

Lebo ak by sa tak stalo, tak Polícia a vyšetrovacie orgány, by nepriviedli našu spoločnosť v pokoji a úspešne k PV 2023!

Niečo neskutočné!

A na toto jej naleteli všetky jej poddané „objektívne“ média, tie média, ktoré sú dnes v úpadku celospoločenskej sledovanosti (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N…) na úkor tých „dezinformačno-alternatívnych“ médií!

Ale, dobre…

Avšak dnes Hamran už nie je policajným Prezidentom a akosi som nezachytil tu masu, vyše dvoch desiatok VIP policajných úradníkov z vedenia PZ SR, aby húfne odišli spolu so svojim vtedajším policajným guru Hamranom, o ktorých vo svojom zdôvodnení hovorila Čaputová!

Kde sú?

Kto sú to?

Ako to, že sa po odchode Hamrana nezrútila celá polícia SR?

Veď takto to malo byť, podľa Čaputovej a aj podľa jej naklonených servilných „objektívnych“ médií!

Že ak bude odvolaný Hamran a nie Šimko, tak Polícia SR padá!

Akože o nich dnes „objektívne“ média nepíšu a neukazujú nám tu čierňavu, ktorá takto masovo odchádza, doslova prchá z budovy Policajného prezídia SR?

Takže áno, ja dnes žiadam Čaputovú, aby predložila menný zoznám tých, ktorí jej vtedy deklarovali svoj odchod z Policajného zboru SR a na základe toho, ona obetovala svojho vyvoleného a politicky zaľúbeného Ivana Šimka z pozície demisného ministra vnútra SR!

Vám Slováci, aj tu, čosi zo strany Čaputovej niečo veľmi, preveľmi politicky nesmrdí?!

Nuž mne áno, a to poriadne!!!

Je treba k tomu ešte niečo dodať?!

Nuž na záver, snáď len jedno presvedčenie, že Robert Fico nezabudne, aj na tento svoj predvolebný sľub, čo a ako naloží jeho strana SMER-SSD s Čaputovou, ak sa stanú členmi Parlamentu SR, či už ako koaliční alebo opoziční poslanci!

A že ste Slováci zabudli, o akýže to ide sľub?

Nuž celkom jasný a tento – Fico na jednej z TB jasne deklaroval, že ihneď po PV 2023, na jedných z prvých zasadnutí nového slovenského Parlamentu navrhnú, ako rokovací bod – Podanie obžaloby na „prezidentku“ SR Zuzanu Čaputovú podľa Ústavy SR, čl. 107 – „Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať.“

 

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Tvrdý odkaz Čaputovej od poradcu B. Johnsona – Aj vy ste súčasťou nášho Západného spolku idiotov!

11.05.2024

Aj týmto článkom nevykonám nič iné, len to, po čom dnes, dnešná slovenská (?) opozícia volá, že teda bráňme slobodu prejavu, demokraciu…a to tým, aby bolo možné klásť našim(?) politikom kritické otázky. A keďže v médiach hlavného prúdu našej dezinfoscény, kladú dennodenne milióny kritických otázok len dnešnej vládnej koalícií, tak je potrebné to [...]

RTVS ľadovo-hokejové MS harašenie!

10.05.2024

Na úvod jasná otázka – Vy tam „čiernoodenci“ v dnešnej „verejnoprávnej a pluralitnej“ RTVS, načo je resp. slúži RTVS TV okruh :ŠPORT? Napr. na akúsi Citrónshow? Akási „super“ relácia o ľadovom hokeji, ktorú neviete pomenovať ani len v slovenskom jazyku, že teda Citrónzábava! Zámerne dnes spomeniem, len túto jednu vašu „super“ reláciu lebo dnes sa [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Výbor gruzínskeho parlamentu odobril návrh sporného zákona o 'zahraničných agentoch' za 67 sekúnd

13.05.2024 18:23

Rýchlosť prerokúvania a hlasovania zdôvodnil predseda výboru tým, že tretie čítanie obsahuje iba redakčné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy.

indonézia, sopka, záplavy

Indonéziu sužujú záplavy, zahynuli už desiatky ľudí. Na jednom z jej ostrovov vybuchla sopka

13.05.2024 18:18

Obyvateľov ohrozujú aj veľké sopečné kamene, ktoré sa začali valiť po silnom daždi z jednej z najaktívnejších indonézskych sopiek.

Sergej Šojgu / Valerij Gerasimov /

Splní Putin Prigožinov sen? Po Šojguovi môže padnúť aj Gerasimov

13.05.2024 18:11

Kto by si nepamätal virálne video, na ktorom šéf súkromnej žoldnierskej armády vlani v máji nad hromadou tiel svoich bojovníkov zúrivo kričal: "Šojgu! Gerasimov! Kde je munícia?"

bobor, mokrad, dubrava, zahorie

Podľa svedkov sú v okolí Zlína už tri medvede

13.05.2024 17:58

Podľa polície by mali byť obyvatelia regiónu pri pobyte v lese opatrní.