Založ si blog

Blahov politicky prostredník všetkým „objektívnym“ médiám!

Aha ho resp. aha ich!

Zrazu objavili Ľuboša Blahu!

Ľuboš Blaha je zrazu žiadaný lebo je 6. najvyšším ústavným činiteľom SR – podpredseda slovenského Parlamentu!

A zrazu sa „objektívne“ média typu – JOJ, Markíza, TA3, Sme.sk, Aktuality.sk, ale aj „verejnoprávna“ RTVS (?!), idú o Blahu doslova pobiť!

Každý s ním chce urobiť rozhovor, diskusiu…

Áno, s tým Ľubošom Blahom, ktorý bol pre nich, až do oficiálneho vyhlásenia výsledkov ostatných PV 2023, doslova politickou leprou!

Dovtedy, minimálne od 21. marca 2020, kedy sa k despoticko-diktátorskej moci dostala skupinka politických amatérov, daňových podvodníkov, politických klamárov, plagiátorov, totálnych anti demokratov, za absolútnej podpory Čaputovej, počas ich „vládneho“ pontifikátu, bol Blaha pre nich persona non grata!!!

Áno, je to ten istý Blaha, ktorý bol pre nich za ostatné viac, ako 3 a ½ roka – dezolát, pro ruský – pro kremeľský troll, pre akýsi dnes už absolútne nepodstatný Denník N – bol Blaha toto – „Najnebezpečnejším a najodpudivejším stelesnením tejto línie je podpredseda Smeru Blaha“ – však Roman Pataj – https://dennikn.sk/2716952/lubosa-blahu-treba-zastavit/

Takže, bol pre nich doslova človekom odpudivým a zo všetkých Slovákov najnebezpečnejší…, bol pre nich červeným súknom lebo si dovolil ich politickú modlu Čaputovú, politickým slovníkom označiť za „americkú agentku“ preto lebo sa správala, ako by ňou naozaj aj bola!

Áno, pani Jančkárová z „verejnoprávnej“ RTVS, je to ten istý Blaha, ktorému ste odmietli účasť v relácií Sobotné dialógy, aby nahradil svojho straníckeho kolegu, ktorý bol nemocný!

Pani Jančkárová, áno, je to ten istý Blaha, ktorému ste vtedy dovolili vstúpiť, len na vrátnicu RTVS, a dnes by ste ho chceli mať doslova na svojom moderátorskom kline?!

Sa všetci nehanbíte?

A nemalo by, najskôr z vašej strany prísť verejné ospravedlnenie Ľubošovi Blahovi za tu vašu brutálnu ignoranciu a doslova vami opovrhovanie ním?

Ospravedlnenie za to, že ste ho vykresľovali ako politickú obludu, a to len preto lebo mal iný politický názor ako vtedajšia despoticko-diktátorsko-gniaviaca „vláda“ a Čaputová?!

Že mal iný politický názor na to, čo sa dialo na Slovensku, v EÚ, vo svete, na americkú zahraničnú politiku, na EK pod vedením akejsi Ursuly, na Rusko, na Čínu, na Ukrajinu, na Krym…?!

Mediálne ste ho nenávideli za to, že sa chodil pravidelne klaňať a vzdávať hold chrabrej Červenej armáde bývalého Sovietskeho zväzu, za to, že tu položili tisíce svojich životov, za našu slobodu?!

Že nás svojou krvou vykúpili a oslobodili od Západného nemeckého nacistického fašizmu?!

Mediálne ste ho nenávideli za to, že sa neklaňal vašim Západným/USA modlám?!

Za to, že hovoril pravdu o tom, že naši starí rodičia, rodičia, tu do roku 1990 pre nás, pre svoje deti a ďalšie slovenské pokolenia, počas socialistického zriadenia,  vybudovali všetko, z čoho aj teraz, z prevažnej väčšiny, žijeme, bývame…!

Že jasne poukázal na to, že kapitalizmus v tej podobe, v akej ho máme dnes na Slovensku, je pliaga pre tento ľud slovenský a Slovenskú republiku ako takú!

Že Západné nadnárodné kapitalistické nenásytne korporácie, nás doslova ekonomicky ovládli a tým pádom nás ovládajú po všetkých stránkach nášho života?!

A takto by som mohol pokračovať a vymenovávať ďalšie a ďalšie Blahove politické postoje, myšlienky, predstavy (pevne verím, že od teraz ich nebude len šíriť, ale aj presadzovať do nášho každodenného života…), ktoré vám, „objektívnym“ médiám kliali vaše jednostranne zamerané „objektívne“ mediáne oči!!!

A teraz ho naraz chcete?!

Načo?!

Myslíte si, že Blaha je už iný?!

Nuž vedzte, že NIE!

A pevne verím, že ani iný nebude…

Blaha Vám včera jasne odkázal toto – „Korporátnym médiám, ktoré mi odrazu neustále vyvolávajú, som to odkázal veľmi jasne. Toto je moja sms pre Slovenský rozhlas 😉

„Ďakujem pekne za pozvanie, ale po svojom zvolení budem dávať prvé rozhovory alternatívnym médiám, ktoré nezakazovali môj vstup do diskusných relácií počas troch rokov v opozícii. Mám v pláne rozhovory s Tu a teraz a Hlavnými správami. Pekný deň“ – https://t.me/s/LubosBlahaSmer

A keď Blaha poskytne rozhovory všetkým týmto demokratickým médiám, ktoré ho politicko-mediálne neodkopli ako vy „jediní pravdu majúci mediálni objektívci“, tak potom vám ten istý Blaha odkazuje ešte toto – „A potom si možno nájdem čas na hlavný prúd 😉“

Záver a odkaz tohto môjho dnešného článku je len jeden, jediný – S nástupom novej demokratickej Vlády SR, prichádza na Slovensko suverénna, zvrchovaná a vysoko demokratická doba, doba, kedy nikto nebude mať nasilu zavreté ústa, doba, kedy sa ľud slovenský dozvie aj iné pravdy, ako sú tie „jedine správne“ z korporátnych médií!

Prichádza doba informačnej, názorovej plurality!

A vy, doteraz jediní „objektívni novinári“, vedzte, že Vás nikto nebude zakazovať, ale majte na pamäti, že rovnaký priestor na informácie od dnešných demokratických vládnych politikov dostanú aj tie média, ktoré ste vy nazvali a neustále ich nazývate ako „alternatívne“…

Ktoré ste vy chceli zakázať navždy a boli ste v tom proaktívny, napr. viď TU – „Sú späť a opäť šíria proruskú propagandu, no štát už nereaguje“ https://domov.sme.sk/c/22977844/hlavne-spravy-hlavny-dennik-infovojna-dezinformacne-media.html

Ale toto je už téma na iný môj článok…

P.S.:

„Objektívne“ média, Blaha príde aj k vám, Blaha poskytne rozhovor aj vám, len vám dal pocítiť a jasne vám dal na vedomie, že nie ste na Slovensku jediní mediálne vyvolení, čo máte, ako prví dostávať rozhovory…od politikov a hlavne od tých, ktorých tak mediáne nenávidíte, ktorých mediáne bez dôvodov a faktov, doslova zotierate, pred slovenskou verejnosťou ponižujte, klamete o nich vedome atď., atď.

Blaha príde aj k vám a viete prečo?

Lebo on, na rozdiel od vás, je demokrat!

Blaha si vie sadnúť za jeden diskusný stôl s každým, nech má akýkoľvek iný, opačný názor!

Blaha nebude ani z pozície podpredsedu Parlamentu SR nikoho z verejnej diskusie vylučovať…, tak ako to robili vaši politicky miláčikovia, keď žiadali USA kongresmanov, aby bol Blaha vyhodený napr. z FB!!!

Ale hádam už stačilo, lebo inteligentný, nezaujatý človek a hlavne demokrat, pochopil, čo som týmto dnešným článkom chcel povedať, na čo poukázať, na aké mediálne absurdnosti upriamiť pozornosť…

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.