Založ si blog

Farizeji a pokrytci, samopal vám nevadí, ale veľký Che áno? !

Áno, toto nie je chlebová téma.

Toto nie je téma, ktorá by Slovákov nasýtila…

Ale ako sa zvykne hovoriť, že nie len chlebom je človek živý!

A toto je téma, ktorá je výsostne principiálna!

Nuž ale pekne po poriadku…

U bývalého ministra ŽP, akéhosi vraj disidenta za socializmu, ktorý si váľal šunky v domovej kotolni (pozor, sám Budaj sa k tomu priznal, že nikdy mu nebolo lepšie, ako keď kúril do pece BD, a podľa všetkého ešte stihol podkurovať iným občanom socialistického Československa, tým že šepkal ŠTB do uška o nich len samé „dobré“ veci! Nuž je potrebné si uvedomiť, čo sme za socializmu nevedeli, že vtedy boli aj takéto pracovné pozície – „kurič-podkurovač“!), sa v jeho „obytnej“ ministerskej kancelárií mal nájsť v kuchynke na dreze plne funkčný samopal!

A média „hlavného objektívneho prúdu“ NIČ!

Všetko, ako má byť!

Veď dnes je podľa nich celkom normálne, že po kanceláriách vtedajších ministrov, „vlád“ Matovičo-Hegero-Ódorovských, sa povaľovali zbrane lebo, ako hovorila a stále hovorí ich vtedajšia „ochrankyňa demokratických vlád“ Čaputová, že len zbraňami sa dá vybojovať mier!

Z čoho mal Budaj taký strach, že potreboval mať v kancelárií samopal?

Žeby z vegetariána medveďa?

Lebo, čo ak by zablúdil aj do jeho kancelárie?!

Lebo podľa Budaja, vtedajšieho „ministra“ to ŽP, medveď je čisto vegetariánska šelma, a keď narazí kdesi v lese na niečo mäsité, tak sa mu urobí, tak nevoľno na medveďom žalúdku, že ogrcia všetky kúty lesa tak intenzívne, že lepšie je zistiť počet medveďov v našich lesoch podľa jeho vegetariánskych zvrácanin, ako sa to dodnes robilo, teda podľa jeho výkalov!

Takže áno, toto farizejov a pokrytcov z radov dnešnej opozície, hlavne tých „savatých“ KDH, a „objektívnych“ médií, všakovakých mimovládok, nijako nevzrušilo!

Neviem si predstaviť, čo by sa vo verejnom priestore rozpútalo, keby sa niečo takéto našlo v kanceláriách bývalých vládnych, keď nastupovala „vláda“ Igora Matoviča…

Ako by vtedy všetky „objektívne“ média kričali, kvičali, že hľa mafia, zlodeji a vrahovia novinárov, ešte aj v kanceláriách majú zbrane, keby náhodou niečo!

Dnes NIČ!

Dnes ticho!

Ale POZOR!

Farizeji a pokrytci, sa predsa len nahlas ozvali!

Ale nie pri Budajovi, a jeho samopale a vegetariánskom medveďovi, ale pri novom podpredsedovi Parlamentu SR – Ľubošovi Blahovi!

Si Slováci predstavte, že prečo?

Nuž preto lebo ten, ktorého meno sa nevyslovuje (však Dírer a Iliev, z akejsi TA3?), si dovolil vo svojej parlamentnej kancelárií zvesiť obraz akejsi Čaputovej, vraj „prezidentky“ SR!

Znovu zopakujem, že pre mňa osobne bola Čaputová dňa 15.6.2019 o 12:00 hod., jasne protiústavne a nezákonne inaugurovaná na pozíciu Prezidenta SR lebo v tom čase ešte nebolo právoplatné rozhodnutie Ústavného súdu SR o ťažnosti Š. Harabina, ktorý namietal ústavnosť a zákonnosť prezidentských volieb, o čom podľa našej Ústavy môže rozhodnúť jedine Ústavný súd, viď Ústavu SR – Čl.101, ods.(9) – „ O ústavnosti alebo zákonnosti volieb prezidenta rozhoduje Ústavný súd Slovenskej republiky.“, a o tomto, teda o PrV 2019, Ústavný súd rozhodol až takmer o rok neskôr…

Takže áno, Ľuboš Blaha si dovolil „nehoráznosť“, a zo steny kancelárie, ktorá je nateraz na jedno volebné obdobie prepožičaná jemu, zvesil podobizeň ženy, ktorá ani pre neho nie je právoplatnou „prezidentkou“ SR!

Priznávam, urobil by som to isté!

Avšak ani to nebolo až také niečo nepredstaviteľné a neodpustiteľné pre farizejov a pokrytcov, hlavne pre poslanecký klub KDH, ako to, čo nasledovalo potom.

Na uvoľnený klinec v stene po Čaputovej, si tam Ľuboš zavesil portrét Che Guevaru…

Iste, poniektorí farizeji a pokrytci ani len netušia kto je to resp. kto to bol Che Guevara, ale keďže ho uznáva samotný ten, koho meno sa nevyslovuje, tak to nemôže byť nikto dobrý, a tiež by sa jeho meno nemalo verejne vyslovovať!

Však, vy „vzdelaní“ farizeji a pokrytci, ktorí ani len netušíte, kedy vznikla prvá ČSR a kto boli jej hlavnými zakladateľmi – však, akási progresivistka z akéhosi PS – Tamara Stohlová?!

Oni ani len netušia, kto bol Che Gueara!

Oni len vedia, že bol priateľom kubánskeho vodcu Fidela Castra, že s ním bojoval za samostatnosť Kuby, že s ním bojoval proti USA…

Ale toto je málo!

Skúste si vy farizeji a pokrytci naštudovať, kto bol, resp. čím všetkým bol veľký Che!

Stačí ak si prečítate toto – https://en.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara (Google Vám to preloží)

Ale jasné, veď vy už svoj povrchný názor máte, jednoducho Che bol proti USA a tak nemohol nič dobrého pre ľud vykonať!

Lebo kto bol, je a bude proti vašej modle USA, tak ten pre vás je nič, je neprijateľný lebo vy ste predsa „demokrati“!

Lebo len vy ste tá vyvolená kasta!

Však?

No a títo farizeji, pokrytci za KDH a dnešnej parlamentnej opozície, idú Ľuboša odvolávať za to, že zvesil Čaputovú a povesil si portrét Che!

Naozaj „veľký“ to politický počin!

Myslím, že k tejto téme by aj stačilo…

Jednoducho – HNUS!

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.