Založ si blog

Lengvarský a spol. , už sa nevyhovárajte a spravte to!

A V. Lengvarský opäť len lamentuje a vyplakáva, ba dokonca sa Covid vyhráža.

Že sa mu Covid situácia horší, že musí sprísniť „pandemické“ pravidlá a pod.

Nuž dobre!

Ja, ako Covid nezaočkovaný, ako Covid netestovaný, už viac ako rok a pol plne Covid zdravý, bez rúška, bez respirátora, bez hlúpych dištancií a iných asociálnych opatrení, plne súhlasím s týmto:

Súhlasím, aby sa konečne všetkým tým Covid zaočkovaným dostalo toho, čo im bolo sľubované.

My Covid nezaočkovanci to nie len strpíme, ale celkom úprimne im to aj doprajeme.

Teda ja určite a bez irónie!

Teda, ak niekomu bolo bulikané do hlavy, že jedine Covid vakcína ho ochráni pred C-19 a teda, že bude slobodný, že bude môcť viesť úplne normálny život, bez rúška, bez respirátora, bez dezinfekcií, bez dištancií a pod., tak si celkom iste toto všetko zaslúži a mali by mu/im to umožniť práve tí, čo mu/im to sľubovali, ak sa nechá Covid zaočkovať, ešte stále experimentálnou vakcínou lebo vyhodnotenie účinkov týchto vakcín máme vraj očakávať v rokoch 2022 až 2023!!!

Takže V. Lengvarský a spol. dosť bolo toho vášho strachu! Dosť bolo utláčania plne Covid zaočkovaných!

KONAJTE v ich prospech a na nás Covid nezaočkovancov nehľaďte! Lebo náš čas ešte len príde!

Je potrebné, aby ste sa konečne osmelili a zaviedli režim pre plne Covid zaočkovaných!

Je potrebné, aby do reštaurácií, kín, fitnes, plavárni, múzeí, hotelov a pod. mohli vojsť len plne Covid zaočkovaní, taktiež túto podmienku musí spĺňať aj obslužný personál resp. zamestnanci týchto zariadení a objektov a je potrebné, keďže to bude výlučne priestor, kde sa budú pohybovať a zdržiavať len plne Covid zaočkovaní, tak bez akýchkoľvek obmedzení, pretože Covid očkovaním všetky dôvody pominuli – žiaden obmedzený počet, žiadne rúška, žiadne dezinfekcie, žiadne rozostupy, o respirátoroch ani len nehovorím – teda nič, nič a ešte raz nič!

Veď čo sa im už po stránke respiračnej, po stránke C-19 môže prihodiť, keď budú v spoločnosti sebe „rovných“ – teda plne Covid zaočkovaných!

Veru, nie je to nič výnimočné, stane sa len to, čo sa im spievalo, keď sa Covid vakcinačne chytali do Covid vakcinačnej siete!

A my ostatní sa budeme s úctivej diaľky nejaký ten čas prizerať na to, ako sa im respiračne darí, ako sa im C-19 darí sa nenakaziť, ba ani neochorieť!

A takisto by bolo ale potrebné urobiť ešte jednu výnimku a to takúto.

Keď sa národ delí, tak poriadne!

Je potrebné, aby tí prevádzkovatelia, ktorí na to pristanú vpustili do svojich priestorov, prevádzok a hotelov len a výlučne Covid nezaočkovaných, ani jednou dávkou, ale minimálne na pohľad Covid a inak respiračne zdravých. Teda žiadne nadmerne kýchanie, kašlanie, smoklenie, zvýšená telesná teplota a pod.

V týchto priestoroch bude potrebné veľmi razantne dodržiavať pravidlo, že tu bude zakázaný vstup zaočkovaných, aj keď len jednou dávkou Covid experimentom, aby nedošlo k premiešaniu takto od seba Covidovo odlišných jedincov!

Prečo V. Lengvarský a spol. nepristúpite na takýto spoločenský Covid kompromis?

Veď plne zaočkovaní sa už nebudú musieť ničoho báť, keď sa budú nachádzať v spoločnosti sebe rovných a tí druhí, kde hrdo patrím aj ja, sa budeme tiež plne bezpečne cítiť medzi nezaočkovanými, netestovanými na C-19 lebo sa toho neobávame ani teraz!

Nuž a potom uvidíme, kde to po stránke respiračnej bude lepšie či v skupine  „A“ – plne zaočkovaných alebo v skupine „B“ absolútne nezaočkovaných, Covid netestovaných!

Áno, je potrebné to konečne vykonať a nie tu donekonečna strašiť národ, že je to Covid vlna nezaočkovaných, že na týchto doplácajú tí čo sú plne Covid zaočkovaní a takto zbytočne rozoštvávať národ!

Veď čoho sa obáva plne Covid zaočkovaný, keď Covid verchuška mu sveto svete tvrdila, že niet inej ochrany ako tejto a nič mu z tohto hľadiska nehrozí!!!

Takže, ako? Budete mať V. Lengvarský a spol. Odvahu a vykonáte čo ste plne Covid zaočkovaným sľúbili s jasnou kompenzáciou pre nás ostatných Covid nezaočkovaných, Covid netestovaných…?!

Lebo spravodlivosť, ľudské a občianske práva musí/musia platiť pre každého!!!

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Schvaľoval atentát na Fica. Muža odsúdili v superrýchlom konaní

19.05.2024 18:19

Informoval o tom na sociálnej sieti generálny prokurátor Maroš Žilinka.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov, pátrajú po ňom

19.05.2024 16:04, aktualizované: 18:12

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.