Založ si blog

Keď to Slovač chce, tak jej to bez podmienok dajte!

To bolo po novembri 1989 reči a kapitalistickej propagandy, aký bol socializmus zlý, zvrátený.

Zlý a zvrátený hlavne preto lebo sa vraj neuznával jednotlivec, ale kolektív.

To bolo a stále je plno propagandy, ako bola v socializme presadzovaná kolektívna vina, kolektívna zodpovednosť, ktorá mala gniaviť jednotlivcov.

Tých jednotlivcov, ktorí mali „naviac“, ako ostatná socialistická „zberba“ – sami sa nazvali akýmisi disidentami.

Áno, títo tzv. disidenti mali „naviac“ a hlavne mali naviac a najviac, ak nie jediní, vo svojich disidentských protištátnych vreckách judášske doláre a západonemecké marky!

No a potom prišla ďalšia farizejská kapitalistická mantra, že spoločnosť má byť postavená na jednotlivcoch, na schopnostiach jednotlivca a nikto mu do toho nesmie kafrať, po slovensky –  Starieť sa!

To bolo po novembri 1989 reči, ako sa spoločnosť posunie dopredu, keď necháme takýchto jednotlivcov sa slobodne rozvíjať, bez toho aby sme ich akýmkoľvek spôsobom na ich slobode myslenia a konania obmedzovali!

Razila sa kapitalistická mantra – „Nech každý žije tak ako uzná sám pre seba za vhodné, nech každý žije takým životným štýlom, na aký má schopnosti, nech každý žije tak zdravo a „zdravo“, ako sám uzná za vhodné a nech každý sa stará o svoje zdravie tak, ako sám slobodne uzná za vhodné!

Platí toto ešte aj dnes?

Nuž veru nie!!!

Ranný slovenský kapitalizmus, lumpen neoliberálny kapitalizmus, za viac ako rok a pol, aj  a hlavne na Slovensku, skĺzol do absolútnej diktátorskej lumpen totality!!!

Jednotlivec je už NULA lebo kolektív je nado všetko?! Nedávali nám/vám toto za zlý vzor práve na socializme?!

Áno, hovorím resp. píšem hlavne o Covid lumpen apartheidnom diktátorstve!

Už viac, ako rok a pol sa jednotlivec nemôže samostatne slobodne rozhodnúť, ako sa bude starať o svoje zdravie, ako sa bude liečiť, ak sa u neho objavia prvé príznaky respiračného ochorenia lebo lumpen diktátori, Covid apartheidníci rozhodli, čo je „dobré“ pre masy, pre kolektív a ty kapitalistický „slobodný“ jednotlivec sa jednoducho musíš prispôsobiť resp. podriadiť, inak ti hrozí v lepšom prípade mastná pokuta, teda ekonomické zruinovanie a v tom horšom – vylúčenie na absolútny okraj spoločnosti!

A neopováž sa jednať na vlastnú päsť lebo okamžite pocítiš štátnu Covid apartheidnu diktátorku päsť!!!

Áno, dnes narážam na to, že dnes sa jednotlivec nemôže – nesmie slobodne rozhodnúť, ako sa bude starať o svoje zdravie, o svoju imunitu lebo on to podľa Covid lumpen Covid apartheidníkov jednoducho nevie, podľa nich je v tomto smere nevzdelaný, hlúpi, je tupelo, je dezolát, jednoducho je horší ako ten kvičiaci dobytok na bitúnku!

Áno, dnes sa jednotlivec môže „slobodne“ rozhodnúť i napriek všetkým tým „vládnym“ urážkam, že sa bude o svoje zdravie a imunitu starať tak, ako v dobe predcovidovej, ale potom si musí byť vedomí, že budú na neho uvalené všakovaké „demokratické“, život totálne obmedzujúce reštrikcie, dnes už napr. aj zákaz vstúpiť na pracovisko!!!

Že klamem a zavádzam? Tak potom sa pýtam, ak napr. do niektorých prevádzok môžu vstúpiť už len plne Covid zaočkovaní, tak potom je logické, že v takýchto prevádzkach by mali resp. môžu byť zamestnaní a pracovať, len plne zaočkovaní! Alebo sa mýlim, vy covid lumpen kapitalistickí apartheidníci???

A teraz po tomto mojom nevyhnutnom úvode, k absolútnej podstate môjho dnešného názorového článku.

Nuž áno, opäť sa vraciam k lieku Ivermektín.

Priznávam, že sa po ňom nejako nezháňam, ani ho nenaháňam skrze lekársky predpis po lekárňach.

Nie, jednoducho ja tento liek (nateraz?) nepotrebujem, ale to neznamená, žeby som ho mal zakazovať tým, ktorí si myslia resp. sú presvedčení, že im v liečbe novej chrípky (nch) typu C-19, podotýkam v rannom štádiu ochorenia nch C-19, môže značne, s veľkou účinnosťou pomôcť.

V našej rodine, ak sa aj objavia prvé náznaky respiračného chorenia, tak ostávame pri starých dobrých pred covidových osvedčených liekoch – paralen, acylpyrín a pod.

Nie hneď nejaké antibiotika lebo v minulých rokoch sa dosť značná časť, aj občanov SR, doslova predávkovala antibiotikami, ktoré im prestali v dnešnej dobe účinkovať…!

Čudujem sa aj niektorým lekárom, ktorí bez rozmyslu v predchádzajúcom období pacientovi jednoducho predpísali antibiotikum, doslova týmto ničili jeho prirodzenú imunitu a už takéhoto pacienta neupozornili, že okamžite po vybratí celého množstva antibiotík, je potrebné vo väčšej miere užívať probiotiká!!!

Áno, priznávam, že väčšina občanov SR sa nechala „liečiť“ antibiotikami lebo do práce u kapitalistu bolo potrebné byť buď čo najskôr alebo vždy, aj s antibiotikami v sebe lebo na ulici „čaká“ ďalších desať na toto pracovné miesto!!!

Tu sa dnes nedá tak, ako to bolo v socializme, pred novembrom 1989, že v pondelok sme išli k lekárovi s respiračným ochorením, dostalo sa nám kvalitného odborného vyšetrenia, dostali sme predpísané medikamenty, boli sme vypísaní na tzv. PN a po týždni resp. v piatok alebo opäť v pondelok, sme museli ísť povinne na kontrolu a až po odbornom posúdení lekára sme sa mohli vrátiť späť na pracovisko! (Dnes odborné, fyzické odborné vyšetrenia nahradili „odborné vyšetrenia“ PCR resp. AG testami, ktoré nám dokonca určia aj dobu našej respiračnej „choroby“!!!)

Áno, na to pracovisko, kde bolo možno zamestnaných aj viac ľudí, ako bolo potrebné a preto nejaká ta jedna, dve PN-ky neboli až taký problém!

Možno bola prezamestnanosť, ale každý mal prácu, každý mal príjem, z ktorého dokázal slušne vyžiť a že tých peňazí socialistický človek nemal málo, tak o tom svedčia po novembrové (89) nájazdy na kapitalistický brakový trh…!!!

Ale späť k predmetnému Ivermektínu.

Tu apelujem na kapitalistickú „vládu“, dajte ľuďom slobodu, slobodu jednotlivca!

Dajte ľudom to, čo sa im žiada a nechajte na ich individuálnom rozhodnutí, či sa týmto liekom budú liečiť alebo nie!

Dajte im to tak, aby nato nepotrebovali predpis od lekára!

Každý rozumný občan, na základe informácií, ktoré dnes o tomto „Nobelovom“,  40 rokov starom lieku, milióny krát úspešne odskúšaného lieku má, sa pravdepodobne o jeho užívaní poradí so svojim všeobecným lekárom, pravda ak to všeobecnému lekárovi lumpen Covid chunta nezakáže!!!

Nechajte na jednotlivcovi, ako sa rozhodne chrániť resp. liečiť, ak pocíti prvé príznaky respiračného ochorenia!

Je potrebné posilniť úlohu prvého styku občana – pacienta so svojim všeobecným lekárom a nie to potláčať!

Alebo sa lumpen diktátorsky Covid apartheid obáva toho, žeby sa postupne vytrácala chorobnosť na nch C-19?!

Toto sa nesmie stať?

Lebo je potrebné „prirodzenú“ imunitu vyvolávať dvoma dávkami Covid USA vakcínou a následne aj ďalšími „posilňujúcimi“ dávkami?!

A čo tieto ďalšie dávky Covid experimentálnej vakcíny „posilňujú“???

Nuž nech sa naša Covid lumpen apartheidná verchuška aj so svojimi zapredancami, hlavne mediálnymi („média hlavného prúdu“!) pozrie na tento článok a nech ho vysoko odborne vyvráti, ak sa jedná o manipuláciu, o hoax!

V originály tu – https://www.naturalnews.com/2021-10-29-japan-ends-vaccine-induced-pandemic-legalizing-ivermectin.html

V preklade aj s komentom TU – https://www.badatel.net/ked-vakciny-zlyhali-zaviedli-japonci-ivermektin-a-za-mesiac-porazili-pandemiu/

pod názvom – „Keď vakcíny zlyhali, zaviedli Japonci ivermektín a za mesiac porazili pandémiu“

Pre tých čo nemajú možnosť si pozrieť ani jeden z týchto odkazov (originál/slovensky) uvádzam z neho tieto stručné state, keď budem citovať priamo s originálu článku od autora Lance D Johnson – originál názov článku znie – „Japonsko končí pandémiu vyvolanú očkovaním legalizáciou IVERMECTINU, zatiaľ čo farmaceutické médiá predstierajú, že masky a vakcíny boli spasiteľom“ a začína sa takto – „Japonsko práve sploštilo svoju doteraz najväčšiu krivku covidu, a to legalizáciou a používaním ivermektínu.“

V článku sa čitateľ dočíta aj toto – „Zadržiavanie životaschopných liečebných postupov, zločin proti ľudskosti, takmer ochromilo schopnosť ľudstva prispôsobiť sa infekciám dýchacích ciest a zotaviť sa z nich“

Ďalšia veľmi dôležitá a závažná konštatácia – „Existuje však nádej v Japonsku, kde bol ivermektín nasadený, aby pomohol ľuďom zotaviť sa z COVID-19, aby mohli mať odolnejšiu a trvalú imunitu.

Ďalej – „Pandémia vyvolaná očkovaním sa mohla vymknúť kontrole, ale Japonsko sa rozhodlo urobiť niečo iné ako USA a iné zlyhávajúce krajiny, ktoré sú závislé výlučne od vakcín a masiek.“

Ďalej – „V septembri národ nasadil ivermektín a začal liečiť pacientov dôstojnejšie. Počet prípadov rýchlo klesol. V Tokiu bolo v polovici augusta takmer 6000 prípadov. Do konca septembra počet prípadov klesol výrazne pod sto, čo je 11-mesačné minimum“

Článok sa končí takto – „Keďže viac Japoncov bolo riadne liečených a vyliečených, počet testov na covid, ktoré Japonci použili, klesol o jednu tretinu. Miera pozitivity týchto testov tiež klesla z 25 % koncom augusta na 1 % v polovici októbra. Ivermektín pomohol dosiahnuť rýchlejšie zotavenie , obmedzil šírenie a dodal trvalejšiu imunitu. Od jeho použitia Japonsko urobilo vážny obrat, uprostred ich najvážnejšieho prepuknutia. To neznamená, že Japonsko je zatiaľ v jasnom stave, pretože účinnosť vakcíny bude nevyhnutne klesať , čo v nasledujúcich mesiacoch spôsobí nové vlny covidu. Rozdiel nabudúce: Japonsko má nádej na lepší plán liečby.“ – https://plucom-com-ng.translate.goog/news?articleid=MKRSBNxbr0GFgeXG&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=nui,sc

Na záver opäť vyzývam dnešnú „vládnucu“ kapitalistickú lumpen Covid apartheidnu chuntu, aby vrátila nášmu kapitalistickému jedincovi to, čo mu po novembri 1989 vešali na jeho, vtedy ešte značne socialistický „nos“ – dajte im/nám slobodu jednotlivca, nechajte nás, aby sme sa sami rozhodli, ako sa popasujeme s nch C-19 a vy choďte od toho rýchle preč, pustite k tomu tých čo sa na vec pozerajú rovnako vážne, ale nanajvýš triezvo!!!

Dávam do pozornosti aj tieto dve články

https://zemavek.sk/hlavny-odbornik-mz-sr-pre-anesteziologiu-a-intenzivnu-medicinu-o-ivermektine/ – „Hlavný odborník MZ SR pre anestéziológiu a intenzívnu medicínu o ivermektíne“ – Doc. MUDr. Jozef Firment, PhD, hlavný odborník MZ SR pre anestéziológiu a intenzívnu medicínu poskytol stanovisko k užívaniu ivermektínu…

a

https://www.badatel.net/pandemia-ockovanych-najzaockovanejsie-staty-maju-najvyssi-vyskyt-covidu/ – Pandémia očkovaných: Najzaočkovanejšie štáty majú najvyšší výskyt covidu – v originály – „Pandemic of the Vaccinated – Worldwide data on 188 countries proves the highest Covid-19 case rates are in the most vaccinated countries“ –  https://theexpose.uk/2021/11/02/worldwide-data-proves-the-highest-covid-19-case-rates-are-in-the-most-vaccinated-countries/

 

Aha, ja viem. Určite sú to len také talafatky a jednoznačne Covid hoaxy lebo to neuverejnili tí „správni“, jediní „najsprávnejší“ napr. – RTVS, JOJ, Markíza, Aktuality.sk, Denník N. Sme.sk, V. Krčméry, p. Sabaka, V. Lengvarský, E. Heger, Z. Čaputová a spol. a hlavne to nevyšlo z úst Igora Matoviča.

Občan SR, hádam už stačilo! Budíček!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.