Založ si blog

Podržtaška mieru vs. podržtaška vojny!

Slováci, ruku na srdce – kto z nás nebol aspoň raz v živote niekomu „podržtaška“?

Pozor, nemám na mysli v politike!

Ale napríklad aj dnes, keď ste zamestnaní, či už v štátnej, verejnej alebo súkromnej sfére.

Áno, aj ja som dnes svojim spôsobom „podržtaška“ majiteľom spoločnosti, v ktorej pracujem lebo ak by som nepracoval na prospech celej spoločnosti, ako celu a teda nie len na svoj osobný prospech, tak by som tam dlho nebol.

Chvalabohu, už tu ťahám na najvyššej možnej pracovnej pozícií 14. rok, to nie je chvála, to je fakt… (asi tú pracovnú „podržtašku“ svojim zamestnávateľom držím po profesijnej stránke pravdepodobne dobre…)

Takže áno, som taká zamestnanecká „podržtaška“ vo vzťahu k svojim nadriadeným a pevne verím, že v dobrom slova zmysle je ňou, každý poctivý pracujúci, ktorí má zmysel pre zodpovednosť, aby na slušnej úrovni uživil svoje rodiny resp. aby slušnou sumou prispel do domáceho spoločného rozpočtu…

Iste, nájdu sa v každej firme-spoločnosti, aj také „podržtašky“, ktoré sa svojim nadriadeným, pre svoj vlastný prospech a nie pre prospech celej spoločnosti ako takej, vtierajú do priazne viac, ako je zdravé napr. tým, že donášajú na svojich kolegov, aj to, čo pravdou nie je!(Ale ako sa hovorí – Kto iných v práci sleduje (špehuje), ten nepracuje!)

Takže toto sú také negatívne „podržtašky“.

A áno aj živnostníci sú svojim spôsobom „podržtašky“ lebo inak by tie zákazky nemali, čo majú napr. aj tým, že „podržtaškársky“ vykonávajú pre svojich zákazníkov naozaj veľmi kvalitnú prácu…

A takto by som o „podržtaškárstve“ mohol, pokračovať ďalej..

Avšak, je jedno spoločenské „odvetvie“, kde sa pojem podržtaška stal akýmsi hanlivým výrazom.

Dnešná opozícia a zapredanecké média, tak nazvali Petra Pellegriniho (PP) vo vzťahu k Robertovi Ficovi a to ihneď po tom, ako PP a jeho HLAS-SD dal po PV 2023 politickým košom, PS a spol..

Dobre, možno tomu tak po straníckej línií u PP aj bolo, ale toto jeho „podržtaškovanie“ vo vzťahu k Ficovi, sa skončilo, minimálne dňom zverejnenia výsledkov PV 2020!

PP tú pomyselnú podržtašku vo vzťahu k Ficovi zo svojich rúk pustil a vzal si inú „tašku“ do nich a tým bolo založenie novej politickej strany HLAS-SD. (kto jemu tam dnes robí stranícku „podržtašku“?

Avšak Ivan Korčok (IK), ten mal počas akejkoľvek Vlády SR, v ktorej na rôznych pozíciách pôsobil, v rukách len jednu „tašku“ a tou bola vždy „taška“ Washingtonu, Bruselu a Pentagónu!

Teda bol a dnes ešte väčšmi je, jednoznačne podržtaškou tých, ktorí sú na strane vojnového riešenia, akéhokoľvek konfliktu na svete – dnes hlavne na Ukrajine!

Takže IK je podržtaškou vojny!

Viac na túto tému nemá význam písať lebo každý, kto pozorne sleduje ako PP, tak aj IK, musí uznať, že má v II. kole prezidentských volieb na výber, len buď voliť podržtašku MIERU alebo podržtašku VOJNY!

Slovák, Slováci, ten z Vás, tí z Vás, čo ste v I. kole neboli voliť resp. ten z Vás, tí z Vás, čo ste stále ešte nerozhodnutý/í, zamyslite sa, či je lepšie vhodiť do volebnej urny hlas s názvom „Podržtaška MIERU“ alebo s názvom „Podržtaška VOJNY“…

U mňa jednoznačne vyhráva „taška“, v ktorej je MIER!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.