Založ si blog

Voliči Korčoka, dajte mu tieto tri otázky a potom ho skúste voliť!

Veru, o Ivanovi Korčokovi sa toho popísalo za ostatné dni toho dosť a stále sa jeho voličom z I. kola PrV, vo vzťahu k nemu, oči neotvorili a čo je ešte horšie, akosi sa neotvárajú oči ani tým, čo v I. kole voliť neboli vôbec a teraz sa vo svojej voľbe v II. kole, viacej nakláňajú k IK.

Ak im nestačili tieto tri „slávne“ výroky IK, aby ho skrz na skrz prekukli –  o bombardovaní Belehrad/Juhoslávia v 1999 – 140 000 obetí – „Bolo to správne rozhodnutie“ – poskytnúť slovenské nebo NATO!

Irak 2003/2011 – 655 000 obetí – „Bol to správny krok“ – vyslanie slovenských vojakov do Iraku Dzurindom a spol.

Gaza 2023/2024 – (zatiaľ!) 30 035 obetí – „Ja vojenskú odpoveď (Izraela) považujem za legitímnu“, tak nech sa ho opýtajú na tieto tri otázky úzko súvisiace s ním a Slovenskom.

Prvá – za čijej Vlády SR, sa stal veľvyslancom v USA?

Ak Vám neodpovie, tak odpovedám za neho ja – za Vlády SMER-SD/SNS/MOST/HÍD, v auguste 2018. Áno, stáva sa tak pol roka po vražde novinára a jeho priateľky! IK odchádza na tento veľmi významný post z pozície štátneho tajomníka ministerstva ZV SR! Teda po vražde novinára a jeho priateľky vo februári 2018, IK neopúšťa vtedajšiu pozíciu na MZV SR na znak svojho odporu k vtedajšej vládnej koalícií, na znak odporu voči SMER-SD a k samotnému Ficovi, neodsudzuje túto vraždu ako dôkaz dlhodobého vládnutia SMER-SD a Fica, ale odchádza na lukratívnu zahraničnú pozíciu do USA!

Nuž opýtajte sa ho Vy jeho dnešní voliči za Prezidenta SR, prečo sa vtedy takto zachoval? A prečo túto dvoj vraždu začal pripisovať na vrub SMER-SD a Fica až po tom, čo bolo jasné, že PV 2020 dopadli v neprospech SMER-SD?!

Žeby politická vypočítavosť?

Druhú otázku prosím položte IK v súvislosti s PrV v marci 2019.

A o tom sa dnes veľmi málo hovorí. Vtedy bol IK už zabehnutým veľvyslancom SR v USA. Na pozíciu prezidenta v PrV 2019 kandidoval aj istý Maroš Šefčovič.

Maroš Šefčovič bol asi takým „občianskym“ kandidátom, akým je dnes IK.

Maroša Šefčoviča v podstate na tieto PrV nanominoval Robert Fico, na čo sa vtedy pýtala, aj vtedajšia ďalšia „občianska“ kandidátka akási Zuzana Čaputová takto – „Veľkým otáznikom je pre mňa vzťah Maroša Šefčoviča k vládnej strane Smer a otázka, ako by sa postavil k menovaniu predsedu tejto strany, Roberta Fica, na post ústavného sudcu.“ – https://domov.sme.sk/c/22031916/prezidentske-volby-2019-maros-sefcovic-bude-kandidovat.html

Bolo jasné, že vzťah Šefčoviča a IK bol rodinný.

IK o tomto vtedy povedal toto – „Môj brat má za manželku sestru Maroša Šefčoviča. Moja švagriná je teda sestra Maroša Šefčoviča.“ –  https://www1.pluska.sk/spravy/ivan-korcok-kandiduje-prezidenta-pred-5-rokmi-chcel-byt-hlavou-statu-muz-jeho-rodiny/2

Nuž teda Vy dnešní voliči IK, sa ho opýtajte kohože v PrV 2019, v I. aj II. kole, volil za nového slovenského Prezidenta?

Svojho švagra, ktorého nanominoval R. Fico a strana SMER-SD aj finančne prispela na jeho predvolebnú kampaň alebo volil v I. aj v II. kole Zuzanu Čaputovú, o ktorej predpokladám, ani on vtedy toho príliš veľa nevedel?

Nuž za mňa – patrilo by sa voliť rodinu, teda švagríka. Či sa mýlim? Alebo dal vtedy IK svoj hlas úplne neznámej a politicky neskúsenej Čaputovej?

Nože opýtajte sa ho aj na toto, Vy pevne rozhodnutí ho voliť v II. kole PrV 2024.

No a tretiu otázku mu položte v tejto súvislosti.

V lete 2023, presnejšie 8. júla 2023, sa Čaputová ako „apolitická prezidentka“ jej krajiny, zúčastňuje „apolitického“ festivalu POHODA. Tam vystupuje na „apolitickej“ debate s tam prítomnými, zväčša veľmi mladými ľuďmi, ktorú moderoval, absolútne „apolitický“ Štefan Hríb.

Nuž a ten sa Čaputovej na záver rozhovoru pýta toto a takto – „O menej ako rok budeme všetci riešiť, že teda koho si zvolíme za ďalšieho prezidenta/prezidentku.

Zatiaľ som zaregistroval tri mená. Jeden sa volá Ján Kubiš – to bol minister zahraničných vecí za smeráckej vlády. Jeden sa volá Peter Weiss – to bol predseda bývalej komunistickej strany, potom SDĽ a jeden sa volá, a tretí sa volá Ivan Korčok. Neviem či tu náhodu nesedí. (ozve sa hurónsky aplauz v publiku a na tvári Čaputovej sa zjaví ten jej typický úsmev, akože ona o ňom ani len netuší, že IK je tam. Tu Hríb „zabudol“ na adresu IK prítomným v publiku pripomenúť, že IK bol štátnym tajomníkom na MZV SR počas smeráckej vlády!) Máš medzi doterajšími ohlásenými kandidátmi svojho favorita?“

Čaputová na takto položenú otázku sa tvári, „prekvapene“, že čo ona teraz má odpovedať, keď je taká „apolitická a nestranná“ „hlava“ nášho štátu a jej krajiny, a teda odpovedá takto „záhadne“ – „Ja, pre presnosť treba povedať, že pokiaľ viem, tak nie všetky tri mená ohlásili, že budú kandidovať, ale minimálne v tom jednom prípade dúfame. Takže áno“

Opäť v hľadisku hurónsky aplauz a ktohovie, možno aplaudoval už vtedy sám sebe aj IK! https://www.youtube.com/watch?v=R10YgdH6vkE&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Takže Vy dnešní voliči, opýtajte sa IK aj na toto. Či už v júli 2023 jasne vedel, že bude kandidovať v PrV 2024 resp. či už vtedy mal od niekaľ pokyn, že teda Zuza nie, ale ty Ivan áno!

Lebo všetko je to akési jasné – podpora IK od Čaputovej je dlhodobo viac než istá a verejne jasná!

Nuž teda na záver – nože Vy všetci, čo chcete v II. kole PrV 2024 voliť IK, opýtajte sa ho na tieto mnou vyššie načrtnuté tri otázky!

A žiadajte od neho na tieto tri jasné, jednoduché otázky, jasné odpovede! Bez vykrúcania sa!

A potom si ho voľte!

Voľte si ho, keď na ňom nevzhliadnete nič politicky mrzutého,  cynického, farizejského, vypočítaného, zapredaneckého, slúžiaceho komukoľvek, len aby on, sa mal vždy dobre a za každým ešte lepšie!

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.