Založ si blog

Štefan Harabin 78, 64 % vs. Ivan Korčok 21, 36 %!

Nie, toto nie je „exkluzívny“ prieskum „exkluzívnych“ prieskumných agentúr, ktoré robia „exkluzívne“ prieskumy verejnej mienky pre všetky zapredanecké média, RTVS nevynímajúc“, aby manipulovali verejnou mienkou!

Je evidentné, že zapredanecké média od prvopočiatku vedome a cielene, sa snažia občanom – voličom SR nahovoriť, doslova vnútiť názor, že jedinými voliteľnými kandidátmi v prvom a hlavne v druhom kole sú Pellegrini a Korčok!

A začali s tým už vtedy, keď ešte ani jeden z nich nepovedal, či kandidovať bude alebo nie!

Jednoducho zapredanecké média, s najväčšou pravdepodobnosťou, dostali od niekaľ pokyn – „Budete presadzovať výhradne týchto dvoch lebo je jedno, ktorý z nich vyhrá“!

Lebo, či by pre týchto ich zadávateľov, vyhral PrV 2024 Pellegrini alebo Korčok, tak bude platiť to, čo svojho času povedal Gabriel Palacka (generálny financ majster SDKÚ-DS) svojmu vtedajšiemu šéfovi Mikulášovi Dzurindovi, že pozadie bude pre SDKÚ-DS rovnaké, nech by výberové konanie na tunel – „tunel Branisko“ vyhral jeden alebo  druhý!

Inak povedané, či PrV 2024 vyhraje Pellegrini alebo Korčok, pre USA/Západ, bude „pozadie rovnaké“ – teda na doterajšej „prezidentskej“ politike Čaputovej vo vzťahu k USA/Západu/NATO/Ukrajine/RF…, sa nič mimoriadne nezmení!

A preto všetci ostatní kandidáti, sú dávaní akosi na druhú resp. x-tú koľaj, aby občan – volič nadobudol dojem, že ak vhodí svoj hlas napr. Harabinovi, tak to je, akoby ho vhodil do koša!

Nuž ale veci sa majú s najväčšou pravdepodobnosťou úplne inak.

Pellegrini sa predvolebných debát, či už v spoločných diskusiách alebo samostatne nezúčastňoval.

Je to jeho slobodná vôľa.

Ale Harabin a Korčok áno!

Avšak Harabin na rozdiel od Korčoka, chodieval aj do tých médií, ktoré Korčok drzo diktátorsky nazval, že médiami nie sú! (napr. eREPORT)

Ja som však tieto mediálne vystúpenia v porovnaní Harabina s Korčokom nebral do úvahy, ale len tie, kde a ktorých sa zúčastnili obidvaja, každý samostatne.

Teda v Sme.sk, TV Markíza a Startitup.

A porovnal som ich sledovanosť resp. ich počet videní.

Ako resp. koľkých občanov – voličov zaujíma, názor/názory Korčoka vysoko preferovaného v zapredaneckých médiach a Harabina, ktorého jednoznačne zapredanecké média hania, urážajú, zatracujú a označujú kadejakými hanlivými prívlastkami!

A vyšlo mi toto: – v troch prezidentských predvolebných debatách, ktorých sa za rovnakých podmienok samostatne zúčastnili Korčok a Harabin, mali obidvaja takéto počty videní týchto debát –

 

SME.sk TV Markíza STARTITUP počet videní
Harabin 101941 252351 106551 460843 78,64%
Korčok 46638 22986 55581 125205 21,36%
počet videní spolu 586048

Z uvedenej tabuľky jasne vyplýva, že z celkového počtu videní 586048 všetkých 6. videí, až 460843 videlo, si pozrelo debaty s Harabinom a len 125205  s Korčokom!

O čom to svedčí?

Nuž len o tom, že názory Korčoka zaujímajú občanov-voličov SR takmer 4x menej, ako názory Harabina!

Ja netvrdím, že všetci tí, čo si otvorili videá s Harabinom, ho budú aj minimálne v I. kole voliť, to nie!

Ale niečo mi tu nesedí!

Tak, ak by Harabin bol v prieskumoch verejnej mienky, v tých jediných „správnych“ vybraných prieskumných agentúrach niekde na úrovni 10% a Korčok neustále stúpa až nad úroveň 35% (hovorím o I. kole), tak by pozeranosť/sledovanosť ich predvolebných diskusií mala byť opačná!

Či sa mýlim?

Takže masirácia verejnej mienky zapredaneckými médiami, na čele aj s dnešnou RTVS, je viac ako zrejmá!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia sú preferencie Harabina brutálne umelo potláčané a preferencie Korčoka, ale aj Pellegriniho, vysoko manipulatívne zveličované!

V tejto súvislosti to naznačuje aj taký „velikán“ našej mediálnej scény, akým vraj Sme.sk sú.

Oni totiž na svojej web stránke zverejnili aj niečo takéto – https://volby.sme.sk/prezidentske-volby/i/prieskumy-preferencie-prezidentske-volby

„Druhé kolo – Prezidentské voľby na Slovensku – Prieskum preferencií kandidátov v prípadnom druhom kole prezidentských volieb agentúry Focus za január 2024“

A tu porovnávajú aké sú šance troch prezidentských kandidátov (Pellegrini/P/, Korčok/K/, Harabin /H/) proti sebe, ak by súperili v II, kole PrV.

Ak by v druhom kole boli proti sebe Pellegrini a Korčok, tak skóre by bolo

52,3% (P) : 47,7 (K).

Ak by proti sebe stáli Pellegrini a Hrabin, tak skóre by bolo takéto – 71% (P) : 29% (H).

Ale, ak by dvojica v II, kole PrV bola Korčok – Harabin, tak skóre by bolo takéto

59,8 (K) : 40,2 (H)!

Takže Hrabin nie je až takým outsiderom, ako ho zapredanecké média občanom – voličom vysoko manipulatívne predstavujú a potláčajú do úzadia!

Keď zoberiem do úvahy, že Harabinovi umelo odoberajú preferencie minimálne na úrovni 8 – 10%, tak je veľmi veľký predpoklad, že Harabin by v II, kole PrV Korčoka porazil!

A toho sa obávajú všetci tí, čo sú ochotní aj naďalej robiť absolútnych lokajov nielen Washingtonu ale aj Washingtonu zapredaneckému Bruselu!

Záver:

Poniektorí resp. značná časť voličov by aj Harabina volila, ale vadí im jeho vonkajší prejav. (Väčšinou mu ho robia zapredanecké média)

Iste, priznávam, že vonkajší prejav Harabina nie je taký voňavučký a chrumkavučký, ako napr. Pellegriniho alebo Korčoka, ale povedzme si na rovinu – ktorý naozaj účinný liek, je chutný?!

Ani jeden!

Všetky sú svojou chuťou protivné, ba priam až hnusné, ale v konečnom výsledku nás vyliečia a zbavia pliagy, ktorá nás gniavi!

A Harabin je v mojich očiach takýmto slovensko-národným „nechutným, odporným“ liekom, ktorý nás po dlhých rokoch zapredávania sa Washingtonu a Bruselu z tejto pliagy, ktorá nás čím ďalej tým viac gniavi, VYLIEČI!

Pravda, ak sa ním „vyliečiť“ necháme!

A s „liečbou“ Harabinom, môžeme začať už túto sobotu – 23.3.2024!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?