Založ si blog

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina!

A teraz podrobnejšie, že prečo.

To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté!

Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve aktuálneho/aktuálnych šéfa/šéfov!

Z toho vyplýva, že Korčok je politicky poplatný práve tým, ktorí sú v tej dobe pri moci a tým pádom je politicky zapredanec!

Rovnako pre veľkú časť občanov – voličov dnešnej vládnej koalície je nevoliteľný aj Pellegrini.

Pellegrini vyhovuje Západu/USA svojou umiernenou neoliberálnou rétorikou a preto ho všetky zapredanecké média už dlhodobo preferujú, ako naj prezidentského kandidáta!

I priradili mu na súboj Korčoka!

Lebo USA/Západu je jedno, ktorý z nich vyhraje.

Jeden aj druhý je pre nich priechodný.

Zároveň Pellegrini je pre veľkú časť voličov dnešnej vládnej koalície nevoliteľný hlavne preto lebo ak by sa stal prezidentom SR, tak by hrozilo, že sa zachová podobne ako Michal Kováč st.

Kováč st., by sa bez Mečiara nikdy nestal prezidentom.

Kováč st. bol nominantom Mečiara a jeho HZDS – v parlamentnom hlasovaní SNR, ho podporili aj poslanci za SNS a SDĽ.

No a M. Kováč st. sa následne za toto, aj Mečiarovi „odmenil“.

Ako? Každý kto sleduje slovenskú politiku tak vie ako, takto – https://www.facebook.com/watch/?v=1941411146119698

U Pellegriniho je to z tohto hľadiska ešte horšie!

Peter Pellegrini sa nielenže na chrbte dnešného Predsedu Vlády SR Roberta Fica vyniesol až na najvyššie ústavne pozície, ale následne sa mu tiež s veľkou „vďakou odmenil“, keď ho po PV 2020 zrádza a odchádza zo SMER-SD, aj s týmito slovami – 20. mája 2020 – „Ak chce pán predseda Fico pomôcť Smeru a sociálnej demokracii na Slovensku, dozrel čas na jeho odchod z čela strany.“ a následne  10. júna 2020 aj takto – „V týchto dňoch som prijal jedno z najťažších rozhodnutí vo svojom politickom živote. Svoju budúcnosť už nespájam s politickou stranou SMER – SD.“

Pozri archív FB Peter Pellegrini – https://www.facebook.com/pellegrini.peter/ (daj filter)

A od tej chvíle ho začali protežovať všetky zapredanecké média – bol takmer v každej ich politickej diskusnej relácií a už z neho robili víťaza budúcich PV!!!

Takže Peter už Fica a SMER-SSD raz zradil!

A kto zradil raz, tak u takéhoto jedinca nikde nie je istota, že nezradí aj druhý raz, aj tretí raz…

A preto som hlboko presvedčený, že ak by sa P. Pellegrini aj dostal do II. kola PrV 2024, tak ho nebudú voliť voliči SNS, ani tí čo volili Harabina, ani tí, čo volili Kotlebu, Šveca, Forróa…ba ani značná časť voličov SMER-SSD, vzhľadom na vyššie mnou o Petrovi napísanom!

Takže z tohto pohľadu je aj P. Pellegrini nevoliteľný!

Na záver predsa len jedna otázka. Ja viem, že je z ríše – „Čo by bolo, keby bolo“, ale ja ju aj napriek tomu Pellegrinimu a jeho podporovateľom položím.

Ak by PV 2020 dopadli tak, žeby na prvom mieste skončil HLAS-SD a na druhom mieste PS alebo aj opačne a mali by v Parlamente SR väčšinu potrebnú na vládnutie, tak by P. Pellegrini išiel do takejto dvoj koaličnej Vlády i napriek tomu, že rovnakú väčšinu by mal, ak by zložili vládnu koalíciu na dnešnom pôdoryse politických strán HLAS-SD/SMER-SSD/SNS?

Ja odpovedám, že Pellegrini by uprednostnil dvoj koalíciu s PS a na SMER-SSD a SNS by spustil politický oheň a síru!

Kto však voliteľný je, tak je to  jednoznačne Štefan Harabin!

Harabin, tiež celý svoj doterajší život počúva a riadi sa svojim/svojimi šéfom/šéfmi!

Avšak jeho šéfom, jeho šéfmi, sú len a výhradne naša slovenská Ústava a Zákony!

Všetky zákony platné na území SR!

Harabin politicky nikdy nikomu neslúžil!

Vždy sa riadil a rozhodoval výhradne na základe Ústavy a Zákonov, ktoré práve v tej chvíli platili na územi našej republiky!

Harabin kabát neotočil!

Neotočil ho po novembri 1989, ani nikdy po tom, čo postupne nastupovali vládne garnitúry už v dobe nastupujúceho kapitalizmu v našom štáte!

Harabin jasne povedal, že aj dnes sa podpíše pod každý rozsudok, ktorý vydal pred novembrom 1989 ako trestný sudca lebo rozhodoval výlučne na základe vtedy platného Zákona!

A rovnako sa podpíše dnes pod všetky svoje rozsudky, ktoré ako trestný sudca vydal po novembri 1989 lebo tiež sa riadil výlučne zákonmi, ktoré začali platiť na území SR po tomto období!

Harabin jasne hovorí všetkým svojim kritikom, hlavne z politického spektra našej spoločnosti, že ak chcete, aby som rozhodol inak, ako som rozhodol a sa vám to nepáči, ma za to kritizujete, tak zmeňte Zákon!

A keď zmeníte Zákon, tak ja ako trestný sudca sa budem nim riadiť, ale inak NIE!

Už tomu všetci Vy, čo ste odporcami Hrabina rozumiete?!

Harabin nás ako Slovensko, ako Slovákov nikdy nikomu nezapredal a mám presvedčenie, že ani nezapredá!

Záver:

A preto Slováci, je dobré dať v prvom kole PrV svoj hlas Štefanovi Harabinovi lebo len on jediný má jasný predpoklad, že v II. kole PrV Ivana Korčoka doslova prevalcuje a nebudeme sa musieť do poslednej chvíle obávať, či náhodou nevyhrá neoliberalizmus plne poplatný USA/Západu a vojne!

Ako zvykne ukončovať svoje videa Eduard Chmelár (nech mi to odpustí) – „Mier s Vami, všetci Slováci.“

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.