Založ si blog

Štefan Harabin 78, 64 % vs. Ivan Korčok 21, 36 %!

Nie, toto nie je „exkluzívny“ prieskum „exkluzívnych“ prieskumných agentúr, ktoré robia „exkluzívne“ prieskumy verejnej mienky pre všetky zapredanecké média, RTVS nevynímajúc“, aby manipulovali verejnou mienkou!

Je evidentné, že zapredanecké média od prvopočiatku vedome a cielene, sa snažia občanom – voličom SR nahovoriť, doslova vnútiť názor, že jedinými voliteľnými kandidátmi v prvom a hlavne v druhom kole sú Pellegrini a Korčok!

A začali s tým už vtedy, keď ešte ani jeden z nich nepovedal, či kandidovať bude alebo nie!

Jednoducho zapredanecké média, s najväčšou pravdepodobnosťou, dostali od niekaľ pokyn – „Budete presadzovať výhradne týchto dvoch lebo je jedno, ktorý z nich vyhrá“!

Lebo, či by pre týchto ich zadávateľov, vyhral PrV 2024 Pellegrini alebo Korčok, tak bude platiť to, čo svojho času povedal Gabriel Palacka (generálny financ majster SDKÚ-DS) svojmu vtedajšiemu šéfovi Mikulášovi Dzurindovi, že pozadie bude pre SDKÚ-DS rovnaké, nech by výberové konanie na tunel – „tunel Branisko“ vyhral jeden alebo  druhý!

Inak povedané, či PrV 2024 vyhraje Pellegrini alebo Korčok, pre USA/Západ, bude „pozadie rovnaké“ – teda na doterajšej „prezidentskej“ politike Čaputovej vo vzťahu k USA/Západu/NATO/Ukrajine/RF…, sa nič mimoriadne nezmení!

A preto všetci ostatní kandidáti, sú dávaní akosi na druhú resp. x-tú koľaj, aby občan – volič nadobudol dojem, že ak vhodí svoj hlas napr. Harabinovi, tak to je, akoby ho vhodil do koša!

Nuž ale veci sa majú s najväčšou pravdepodobnosťou úplne inak.

Pellegrini sa predvolebných debát, či už v spoločných diskusiách alebo samostatne nezúčastňoval.

Je to jeho slobodná vôľa.

Ale Harabin a Korčok áno!

Avšak Harabin na rozdiel od Korčoka, chodieval aj do tých médií, ktoré Korčok drzo diktátorsky nazval, že médiami nie sú! (napr. eREPORT)

Ja som však tieto mediálne vystúpenia v porovnaní Harabina s Korčokom nebral do úvahy, ale len tie, kde a ktorých sa zúčastnili obidvaja, každý samostatne.

Teda v Sme.sk, TV Markíza a Startitup.

A porovnal som ich sledovanosť resp. ich počet videní.

Ako resp. koľkých občanov – voličov zaujíma, názor/názory Korčoka vysoko preferovaného v zapredaneckých médiach a Harabina, ktorého jednoznačne zapredanecké média hania, urážajú, zatracujú a označujú kadejakými hanlivými prívlastkami!

A vyšlo mi toto: – v troch prezidentských predvolebných debatách, ktorých sa za rovnakých podmienok samostatne zúčastnili Korčok a Harabin, mali obidvaja takéto počty videní týchto debát –

 

SME.sk TV Markíza STARTITUP počet videní
Harabin 101941 252351 106551 460843 78,64%
Korčok 46638 22986 55581 125205 21,36%
počet videní spolu 586048

Z uvedenej tabuľky jasne vyplýva, že z celkového počtu videní 586048 všetkých 6. videí, až 460843 videlo, si pozrelo debaty s Harabinom a len 125205  s Korčokom!

O čom to svedčí?

Nuž len o tom, že názory Korčoka zaujímajú občanov-voličov SR takmer 4x menej, ako názory Harabina!

Ja netvrdím, že všetci tí, čo si otvorili videá s Harabinom, ho budú aj minimálne v I. kole voliť, to nie!

Ale niečo mi tu nesedí!

Tak, ak by Harabin bol v prieskumoch verejnej mienky, v tých jediných „správnych“ vybraných prieskumných agentúrach niekde na úrovni 10% a Korčok neustále stúpa až nad úroveň 35% (hovorím o I. kole), tak by pozeranosť/sledovanosť ich predvolebných diskusií mala byť opačná!

Či sa mýlim?

Takže masirácia verejnej mienky zapredaneckými médiami, na čele aj s dnešnou RTVS, je viac ako zrejmá!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia sú preferencie Harabina brutálne umelo potláčané a preferencie Korčoka, ale aj Pellegriniho, vysoko manipulatívne zveličované!

V tejto súvislosti to naznačuje aj taký „velikán“ našej mediálnej scény, akým vraj Sme.sk sú.

Oni totiž na svojej web stránke zverejnili aj niečo takéto – https://volby.sme.sk/prezidentske-volby/i/prieskumy-preferencie-prezidentske-volby

„Druhé kolo – Prezidentské voľby na Slovensku – Prieskum preferencií kandidátov v prípadnom druhom kole prezidentských volieb agentúry Focus za január 2024“

A tu porovnávajú aké sú šance troch prezidentských kandidátov (Pellegrini/P/, Korčok/K/, Harabin /H/) proti sebe, ak by súperili v II, kole PrV.

Ak by v druhom kole boli proti sebe Pellegrini a Korčok, tak skóre by bolo

52,3% (P) : 47,7 (K).

Ak by proti sebe stáli Pellegrini a Hrabin, tak skóre by bolo takéto – 71% (P) : 29% (H).

Ale, ak by dvojica v II, kole PrV bola Korčok – Harabin, tak skóre by bolo takéto

59,8 (K) : 40,2 (H)!

Takže Hrabin nie je až takým outsiderom, ako ho zapredanecké média občanom – voličom vysoko manipulatívne predstavujú a potláčajú do úzadia!

Keď zoberiem do úvahy, že Harabinovi umelo odoberajú preferencie minimálne na úrovni 8 – 10%, tak je veľmi veľký predpoklad, že Harabin by v II, kole PrV Korčoka porazil!

A toho sa obávajú všetci tí, čo sú ochotní aj naďalej robiť absolútnych lokajov nielen Washingtonu ale aj Washingtonu zapredaneckému Bruselu!

Záver:

Poniektorí resp. značná časť voličov by aj Harabina volila, ale vadí im jeho vonkajší prejav. (Väčšinou mu ho robia zapredanecké média)

Iste, priznávam, že vonkajší prejav Harabina nie je taký voňavučký a chrumkavučký, ako napr. Pellegriniho alebo Korčoka, ale povedzme si na rovinu – ktorý naozaj účinný liek, je chutný?!

Ani jeden!

Všetky sú svojou chuťou protivné, ba priam až hnusné, ale v konečnom výsledku nás vyliečia a zbavia pliagy, ktorá nás gniavi!

A Harabin je v mojich očiach takýmto slovensko-národným „nechutným, odporným“ liekom, ktorý nás po dlhých rokoch zapredávania sa Washingtonu a Bruselu z tejto pliagy, ktorá nás čím ďalej tým viac gniavi, VYLIEČI!

Pravda, ak sa ním „vyliečiť“ necháme!

A s „liečbou“ Harabinom, môžeme začať už túto sobotu – 23.3.2024!

Čaputovej odkaz všetkým Slovákom – neverte sľubom predstaviteľov Progresívneho Slovenska!

09.05.2024

Veru, je to tak! Len je potrebné mať dobrú pamäť a vrátiť sa na začiatok, kedy sa tu začalo rozmáhať akési progresivisticko-neoliberálne Progresívne Slovensko! Áno to PS, z ktorého vzišla „nezávislá prezidentka“ – Čaputová! Už onedlho sa jej skončí „prezidentský“ mandát a s najväčšou pravdepodobnosťou, všetky, jej naklonené média tzv. hlavného [...]

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

Vysoké Tatry, hor, sneh

Muž v Tatrách zaútočil na strážcu prírody a zranil ho. Pohyboval sa po uzavretom chodníku

09.05.2024 13:32

Nový návštevný poriadok TANAP-u je platný pol roka a do letnej sezóny podľa jeho pravidiel vstupujú prvýkrát.

Maďarsko, Čína Si Ťin-pching, Tamás Sulyok

Čínsky prezident je v Maďarsku, stretne sa s Orbánom. Plánujú podpísať desiatky dohôd

09.05.2024 13:25

Čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga privítal na Budínskom hrade s vojenskými poctami maďarský prezident Tamás Sulyok.

Gymnázium Antona Bernoláka, škola, senec

Na rekonštrukciu škôl v regiónoch pôjde z eurofondov takmer 200 miliónov eur

09.05.2024 12:57

Výzva bola podľa Rašiho pripravovaná už jeho predchodcami, ale bola v decembri 2023 zrušená.

Izrael / Obrnené vozidlo / Pásmo Gazy /

Desiatky europoslancov žiadajú sankcie proti Izraelu, chcú zvolať mimoriadny summit

09.05.2024 12:25

Vyzývame, aby ste čo najskôr zvolali zasadnutie, na ktorom by sa prediskutujú dôsledky invázie a uvalili sankcie proti Izraelu," píše sa v otvorenom liste.