Založ si blog

Čaputovou lomcuje, čím ďalej, tým viac, politicky chorobná zloba a nenávisť!

Čaputová sa zakaždým oháňa tým, že politik by mal byť slušný a nešíriť nenávisť.

Sama toho nie je schopná a čím bližšie ku koncu jej „prezidentovania“, tým je agresívnejšia, zlostnejšia a nenávistnejšia.

Je potrebné jasne povedať, že Čaputová doslova nenávidí dnešnú vládnu koalíciu, hlavne Fica!

Jednoducho sa nevie preniesť cez fakt a skutočnosť, že ten Fico, ktorého aj ona chcela stoj, čo stoj vidieť v minulom volebnom období za mrežami, sa vzchopil a vyhral ostatné PV 2023.

Spôsobom čisto politicky ústavným a zákonným!

Čaputová ho nenávidí hlavne preto, že Fico (SMER-SSD) vyhral (vyhrali) PV2023 hlavne preto, že skrze alternatívne média a sociálne siete prinášali, aj o nej pravdu a odhaľovali a jej pravú tvár!

Čaputová nenávidí Fica za to, že keď súd zakázal Blahovi o nej hovoriť, ako o americkej agentke (takýto súdny zákaz v demokratickej a slobodnej spoločnosti, je totálne na smiech! Pravda v tých časoch sme slobodní neboli ani len náhodu, ba ani vtedajšie politické vedenie nebolo demokratické, ale despoticko-diktátorské!)), tak Fico toto konštatovanie prevzal do svojho slovníka. Čaputová ho nenávidí až do tej miery, že s ním nedokáže osobne ani len komunikovať na témy výsostne politické!

Nevie sa odosobniť!

Preukázala to už v období, keď zostavovala svoju (?) progresívnu „vládu odborníkov“, keď sa stretla so všetkými vtedajšími lídrami tých politických strán, aby ich informovala ako „formovala“ „úradnícku vládu“ (teda okrem „fašistov“ – K-ĽSNS, HNUTIE REPUBLIKA), ktoré mali zastúpenie vo vtedajšom Parlamente, len Fica vynechala a to zo slovami, že – „Dôvody, pre ktoré prezidentka na stretnutie nepozvala Roberta Fica, nájdete vo všetkých jeho verejných vystúpeniach…“

„Prezidentka sa stretla s lídrami parlamentných strán, Fica nepozvala“

https://www.ta3.com/clanok/265772/prezidentka-sa-stretla-s-lidrami-parlamentnych-stran-fica-nepozvala

Vnášať do politiky osobne animozity je nenáležité, hlavne, ak ide o nášho (?) najvyššieho ústavného činiteľa!

Čaputová vtedy, v máji 2023, osobne oznamovala politickým subjektom svoje rozhodnutie o zostavení „úradníckej vlády“ v čase, kedy vo všetkých prieskumoch verejnej mienky bol Ficov SMER-SSD jednoznačne na ich čele – len tak náhodne – AKO – máj 2023 – 1. SMER-SSD – 18,00%, 3. PS – 14,30% – https://preferencie.teraz.sk/

Čaputová v predvolebnom období pred PV 2023, hovorila, že ona sa teda nenechá vtiahnuť do predvolebného boja (jednoznačne mala na mysli Fica!), že ona ostáva nadstranícka, ale robila úplný opak.

V ostatnom predvolebnom parlamentnom období, súboji, chodila po všakovakých „apolitických“ stretnutiach, ktoré organizovali „apolitické“ progresívne spolky, kde totálne „apolitický“ odkazovala slovenským voličom, že voliť by mali takých politikov, ktorí nešíria nenávisť a aby volili takých, ktorí sú vraj slušní, že politika sa dá robiť, vykonávať aj slušne, a že takých máme!

No koho tak asi myslela? Nuž jasne, že Progresívne Slovensko a Šimečku ml., a že tí zlí, tí čo šíria nenávisť, že to je jednoznačne Fico a spol.!!!

Len úplný politický analfabet, zaslepenec, by to takto nevidel a nevnímal!

Jej politická zloba a nenávisť voči Ficovi a spol. začína v dnešných dňoch naberať na sile!

Doslova tá zloba a nenávisť, s Čaputovou dnes nekontrolovateľne lomcuje a vyzerá to, že čím ďalej , teda bližšie k 15.6.2024, to s ňou bude, už len horšie a horšie, ba až zle nedobre!

A lomcuje to s ňou, až do takej miery, že koná tak, že normálnemu človeku, rozumne zmýšľajúcemu, sa nad tým rozum zastavuje.

Áno, opäť spomeniem tú jej politickú schizofréniu zo včera (16.2.24), keď si na jeden stôl dala dva dokumenty.

Na pravú stranu Parlamentom schválenú novelu Trestného zákona a hneď vedľa neho dokument, ktorým túto novelu napadá na Ústavnom súde, ba dokonca žiada Ústavný súd, aby s okamžitou platnosťou pozastavil účinnosť tejto novely, až do riadného rozhodnutia Ústavného súdu!

A potom, najskôr na pravej strane stola podpíše novelu Trestného zákona, takže v tomto momente s ňou súhlasí, sa s ňou v plnej miere stotožňuje(!), a vzápätí tým istým perom, tou istou rukou, o pár centimetrov napravo, podpisuje podanie na Ústavný súd tú istú novelu, bez akejkoľvek zmeny, aby ju posúdil, či je alebo nie je v súlade s Ústavou SR!

Čistá politická schizofrénia!

Toto neurobil ani jeden doterajší prezident, ktorého SR mala a pravdepodobne ani žiaden iný v civilizovanom svete, ba ani náčelník miestneho kmeňa na Papua Nová Guinea!

Zapredanecké, Čaputovej, za každých okolností naklonené média, politické Západom/USA platené mimovládky, a celá dnešná totálne politicky neschopná, pomýlená, dezorientovaná opozícia, to obhajujú tým, že Čaputová koná politicky takticky!

Čo je toto za blud a lož?!

Pravda je taká, že Čaputová koná vrcholne špekulatívne a nebojím sa použiť výraz, že aj politicky podvodne!

Teda, že sa vedome dopúšťa trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa, aj za ktorý, ju spravodlivosť neminie ihneď po 15.6.2024!

Lebo, ak by bola politicky korektná, tak sa nikdy nepodpíše pod niečo, s čím totálne nesúhlasí, čo je jej výsostne proti politickej srsti!

Novelu mala vrátiť, aj so svojimi ostrými kritickými pripomienkami späť do Parlamentu na znovu prerokovanie a potom, ak by Parlament, v plnom rozsahu nezapracoval jej pripomienky do novely, a prelomil by jej veto, tak až potom, by sa mohla politicky s čistým svedomím obrátiť na Ústavný súd!

A áno, mala by úplne čisté svedomie, že konala ústavne a zákonne čisto lebo by namietala novelu zákona, pod ktorou nie je podpísaná.

Inak, bude ma zaujímať, ako sa k celej tejto Čaputovej čaputovine postaví ÚS SR lebo neverím, že už mal na stole niekedy takýto prípad, žeby na ÚS SR namietal niekto sám seba, teda vlastné súhlasné rozhodnutie! A to hneď v tej istej minúte! Teda, že v jednej minúte s tým súhlasím, a v tej istej minúte toto svoje slobodné rozhodnutie,  namietam!

Ona však vykonala čistý politický podvod!

A Ústavný súd, by sa podvodmi (politickými špekuláciami!) zaoberať nemal a mal by to už vo dverách Ústavného súdu odmietnuť!

Počkáme si, ako sa k tomu Ústavný súd postaví a či nemajú už dnes rôzni „hoaxéri, dezinformátori, konšpirátori, manipulátori“ pravdu v tom, že o tomto svojom politickom podvodnom konaní v tejto veci, nebola Čaputová vopred dohodnutá s Ivanom Fiačanom, že teda, takto to urobme!

A keď tu niekto operuje bývalým prezidentom Gašparovičom, v súvislosti s tým, že Čaputová sa nateraz odmietla venovať vymenovaniu nového riaditeľa SIS, že teda konal v prípade vymenovania Čentéša GP SR, v rozpore s Ústavou SR, že ho nevymenoval, že GP SR bola dlho bez šéfa GP, tak nech sa zamyslí nad tým, aký politicky postoj vtedy zaujal Gašparovič a aký má dnes Čaputová!

Gašparovič nešpekuloval, politicky „netaktizoval“, teda nepodvádzal, že jedným ťahom sa podpíše za vymenovanie Čentéša za GP SR a druhým ťahom, tým istým perom, podpíše podanie na Ústavný súd, aby rozhodol, či bolo všetko s „kostolným“ poriadkom, teda Ústavou SR, čo sa týka jeho voľby a všetkého cirkusu vtedajšej Radičovej „vládnej“ garnitúry, okolo toho!

Gašparovič sa vtedy zachoval autonómne a radšej by si nechal, obrazne povedané, odťať svoju politickú ruku, ako by bol ňou podpísal Čentéšovo vymenovanie za GP SR!

Pozri TU – „Gašparovič Čentéša za generálneho prokurátora nikdy nevymenuje“

https://www.noviny.sk/slovensko/115096-gasparovic-centesa-za-generalneho-prokuratora-nikdy-nevymenuje

A presne takto sa mala zachovať aj Čaputová dnes, teda, ak by bola politicky autonómna(!), rázne vyhlásiť, že sa pod takúto novelu Trestného zákona nikdy nepodpíše, ale to by s ňou nesmela lomcovať politická zloba a nenávisť voči jednému politickému spektru!

P.S.:

A aby bolo už úplne jasné, prečo Čaputová dnes koná ako koná, je potrebné si uvedomiť, že robí všetko preto, aby po skončení jej mandátu „prezidenta“ SR, teda po 15.6.2024, už nebol Fico a spol. pri moci lebo vie, že spravodlivosti sa  následne nevyhne! (pravda, ak sa Slovák-volič nenechá opäť oklamať zapredaneckými médiami, ktoré mu doslova nanútia Ivanka K., ktorý by Čaputovej na spak „prezidentskej“ ruky udelil generálnu milosť!)

Takže dnešné vyjadrenie Čaputovej na adresu Trestného zákona, že – „…urobím všetko, čo je v mojej právomoci, aby takáto úprava nikdy nenadobudla účinnosť.“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid0EFATttC4RhbFqAiR4N13K7kmteVzYY711eguW3FnsKad4CHXJS19w6t2AEzBqnHEl , je potrebné čítať nijako inak, ako takto, že Čaputová vlastne hovorí toto – „Urobím všetko, čo je v mojej právomoci, v mojich silách, aby Vláda Roberta Fica tu nebola v deň ukončenia môjho prezidentského mandátu“(!).

Lebo podľa môjho názoru, jej a spol., ide predovšetkým presne o toto, aby urobili na Slovensku,  v slovenskej spoločnosti, takú paseku zloby, nenávisti, protichodností…, v spolupráci s Bruselom, Washingtonom…, zapredaneckými médiami, západom platenými mimovládkami, že sa terajšia vládna koalícia rozpadne!

Takže Slováci, majme sa na pozore pred takouto nimi lomcujúcou zlobou a nenávisťou, a nenechajme sa vtiahnuť do tohto bahna nenávisti a zloby!

Verím a mám plnú dôveru v dnešnú Vládnu koalíciu, Vládnu moc, že koná na prospech SR, všetkých obyvateľov Slovenska, a že si s týmito všetkými čaputovinami, špekuláciami a podvodmi(!) poradí ústavne, zákonne, politicky korektne, bez akejkoľvek politickej zloby  a nenávisti, a to aj v prípade, žeby sa Ústavný súd SR, opäť raz „náhodou“ zhodol s „právnym“ názorom Čaputovej, ako to urobil napr. v rozhodnutí konania referenda o predčasných PV, ktoré na Slovensku v ťažkých časoch covid pandemických obmedzení, podpísalo takmer 600 000 oprávnených voličov priamo fyzicky, vlastnou rukou, na papier na uliciach, a nie, ako sa dnes pýši akési PS, že proti ministerke Šimkovičovej zozbierali okolo 190 tisíc, akýchsi virtuálnych online podpisov na internete, kde sa mohli podpísať, už aj dávno zosnulí napr. Michael Jackson…, dokonca aj samotný Vladimír Putin!!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:50

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.