Založ si blog

Bože môj, čo sú toto zase za Čaputovej čaputoviny? !

Niečo neskutočné! Čo v poslednom čase predvádza Čaputová, tak to je niečo „úžasné“.

Nuž je pravda, že Čaputová sa tých čaputovín už nepovystrájala neúrekom, ale táto jej posledná čaputovina je čaputovina nad všetky jej doterajšie čaputoviny!!!

Tak Čaputová najskôr svojim podpisom, pod Parlamentom SR, schválenú novelu Trestného zákona potvrdí, že s ním súhlasí a ihneď potom, čo položí pero, si uvedomí, že ona s ním vlastne nesúhlasí, ale bielitko použiť nemôže, a tak ho poženie na Ústavný súd SR, aby ho nielenže posúdil z pohľadu ústavnosti, ale hlavne, aby jeho účinnosť pozastavil on lebo ona síce ho chcela vetovať, ale nakoniec sa rozhodla že nie…atď., atď.

Ja neviem, ale toto je tak politický choré, že až!

Tak, ak s niečím nesúhlasím a je mi to priam proti srsti, tak by mi museli ruku odťať, aby som sa pod to podpísal!

A nieže, keď niečo dobrovoľne podpíšem lebo Čaputovej nik nedržal zbraň pri hlave, keď to podpisovala, tak ihneď po tom nezačnem jačať, ako zmyslov zbavený, že však ja s tým nesúhlasím, tak rýchlo niekto iný to za mňa roztrhaj a hoď do koša!!!

Fakt, toto konanie Čaputovej by jednoducho cez Ústavný súd SR nemalo prejsť ani len tým, že ho Ústavný súd SR príjme, vôbec na prerokovanie!

Ústavný súd SR by mal túto čaputovinu odmietnuť prijať na ďalšie konanie a to z jednoduchého dôvodu.

Totiž každý príčetný človek, racionálne zmýšľajúci, teda aj sudcovia Ústavného súdu SR, musí/musia vidieť, že predkladateľ/sťažovateľ nepodáva túto novelu Trestného zákona na posúdene Ústavnému súdu SR, preto, že s ňou nesúhlasí lebo ju dobrovoľne podpísal, ale že to robí čisto zo špekulatívnych dôvodov!

A špekulácie by mal Ústavný súd SR odmietnuť, už na prahu dverí Ústavného súdu SR!

Toto je aj apolitická skúška samotného Ústavného súdu SR lebo tu sa ukáže, či túto čaputovinu vôbec príjme na riadne prerokovanie alebo ju odmietne a ak ju príjme, tak či aj okamžite pozastaví jej účinnosť do riadného svojho rozhodnutia v tejto veci!

Za normálnych okolnosti, ak by niečo také vykonala bežná fyzická osoba alebo nejaký právnický subjekt alebo možno aj skupina, dajme tomu opozičných poslancov, že najskôr by hlasovali za novelu Trestného zákona a následne ihneď, čoby ju spolu aj s koalíciou schválili, tak by ju obratom poslali na Ústavný súd SR a žiadali by ho, aby okamžite pozastavil jeho účinnosť, tak by Ústavný súd SR, takéto podanie odmietol s jasnou výhradou, že ide o jasnú špekuláciu zo strany sťažovateľa, predkladateľa a odmietol by ju prijať na prerokovanie!!!

Nuž čo dodať k tejto Čaputovej čaputovine na záver?

Asi len to, čo som už niekoľkokrát napísal, že Čaputová (a spol.) sa neskutočne boja, že jedného dňa, sa aj ich spravodlivosť dotkne a budú čeliť veľmi závažným obvineniam, za ktoré môžu ísť na niekoľko rokov do výkonu väzby!

No a keď sa človek veľmi bojí, tak potom robí takéto čaputoviny!

Lebo Božie mlyny melú síce pomaly, ale na 100% isto!

P.S.:

Ešte sa musím zastaviť pri tom, čo Čaputová vo svojom zdôvodnení o tom, že podpísala, ale podpísať nechcela, ale keď už podpísala, tak to ihneď posunula na Ústavný súd SR, aby to on za ňu zastavil…, uviedla totálne klamstvá!

A ak je pri zmysloch a je svojprávna, tak potom to urobila vedome, čím vedome národ slovenský a všetkých Slovákov klame!

A ak verejný činiteľ vedome klame, tak ide jednoznačne o zneužívanie moci verejného činiteľa!

Lebo Čaputová si dnes myslí, že keď je terazky „prezidentom“ SR, tak môže národ klamať a svoje klamstvá vydávať za pravdu! (aj to sa jej po skončení „prezidentského“ pontifikátu“ pripočíta k jej trestným činom, ktorých je neúrekom!)

Čaputová v priamom prenose povedala doslova toto – „…ak by, čo i len na chvíľu stúpila do účinnosti, tak Vy občania, sa už nikdy nedomôžete náhrady škody, ktorú Vám niekto spôsobil napr. krádežou auta, vykradnutím bytu alebo aj ukradnutím Vašich celoživotných úspor“

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/922935826229086

A ešte to priklincovala nehoráznou čaputovinou, že sa tak môže stať, týmto – „Ak takýto skutok spadne do veľkého koša premlčaných trestných činov“

Takže, keď mi ukradnú auto, tak si to všimnem až po 5-10 rokoch?

Alebo ak mi vybielia byt, tak si to všimnem až o 5-10 rokov?

Alebo ak mi ukradnú celoživotné úspory, ktoré si sledujem, kontrolujem, dokladám… pravidelne, tak si to všimnem až o 5-10 rokov?

Nehorázne klamstvo! Lebo novela Trestného zákona jasne hovorí, že súd, ak niekoho na základe dôkazov uzná za vinného, za vyššie Čaputovou uvedených príkladov trestných činov, tak má, ako prvý trest vinnému udeliť náhradu spôsobenej škody v plnej výške a plus ešte aj nejaké to odškodné, za traumu, ktorú svojim trestným konaním spôsobil poškodenému a až následne má ukladať trest buď podmienečný (tu je veľa okolností – prvokrádež, bezúhonnosť a atď.!) alebo aj trest odňatia slobody, keď  sa jedná o recidívu a tak podobne!

Takže Čaputová očividne klame!

Zaujímavé, že Čaputová vo svojom odôvodnení nespomenula to, o čo jej najviac ide. A to zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry lebo vie, že toto by jej na Ústavom súde SR neprešlo!!!

Totiž Ústava SR pozná len pojem – „Prokuratúra Slovenskej republiky“!

A v Čl.150, sa jasne píše „len“ toto – „Na čele prokuratúry je generálny prokurátor, ktorého vymenúva a odvoláva prezident Slovenskej republiky na návrh Národnej rady Slovenskej republiky.“

Takže Ústava SR nepozná Úrad špeciálnej prokuratúry a o pojme Špeciálny prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry, ani len nechyruje!

A keďže Čaputová touto cestou nemohla ísť, aby si zaistila beztrestnosť ( a aj pre všetkých tých, čo tu od marca 2020 do PV 2023, s nami neústavnosti a nezákonnosti vystrájali!), tak tropí jednu čaputovinu za druhou!!!

P.S.II.

Ešte jedno mi Čaputová svojimi dnešnými čaputovinami pripomenula a to totiž toto –

„Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil!“

Len s takým „malým“ rozdielom, zatiaľ čo v prípade citátu z Pyšnej princeznej, ide  o rozprávku s dobrým koncom, tak Čaputovej čaputoviny, sú žiaľ dnešná slovenská „prezidentská“ realita!

Už aby bolo po nej! Po tej čaputovskej realite…

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.