Založ si blog

Brutálny opozičný idiotizmus a „objektívne“ média nič!

Ostatný politický víkend v „objektívnych“ médiach, na čele s politicky „nezávislou“ RTVS, jasne ukázal, aký sú tí dnešní opozičníci doslova idioti!

Idioti preto, čo sa snažia slovenskej verejnosti nahovoriť!

A moderátori v rôznych víkendových politických debatách-  RTVS/TA3/TV Markíza…NIČ!

Len počúvali s vážnosťou v tvári, tie opozičné dristy, doslova idiotizmy.

Zvlášť ma „pobavila“ Jančkárová, ktorá v relácií RTVS v O minút 12, neviem prečo sedela v strede a nesadla si rovno vedľa opozičného diskutujúceho, akéhosi Čaučíka z KDH?!

Lebo ona bola až očividne jednostranne na strane opozičného diskutujúceho a teda jej miesto nemalo byť v strede, ale tesne pri Čaučíkovi!

No a potom doslova idiotská opozičná bomba vybuchla v relácií TA3 – V politike, kde akýsi bývalý OĹANO poslanec, dnes hrdý Saskár resp. Šaškár  – Krúpa, bez začervenania na otázku Dírera (bol akýsi onakvejší, ako po minulé tieto jeho relácie, ani v predslove nespomenul Blahu, ba aj Čaputovej naznačil, žeby sa mala inšpirovať maďarskou prezidentkou, ktorá v piatok rezignovala…), prečo za ostatné 3 a ½ roka, čo boli pri moci, nedovyšetrovali a nedostali pred slovenské súdy tie „Smerácke kauzy“, ktoré teraz vraj kvôli novému Trestnému zákonu, nebudú dokonané (?), tak tu Krúpa vytiahol takýto opozičný idotizmus : – Krúpa povedal, že to nemohli robiť poriadne a dostatočne rýchlo lebo im v tom vraj niekto hádzal polená pod nohy!

Počuješ občan – volič SR?!

Takže podľa Krúpu – Matovič hádzal Mikulcovi polená pod nohy, Mikulec hádzal polená pod nohy najskôr Kovaříkovi a následne Hamranovi a preto oni všetky tieto „Smerácke kauzy“ akosi nedokázali dotiahnuť do konca, teda pred slovenské súdy do konca svojho, predčasne ukončeného, volebného obdobia!

Toto je čo za idiotizmus?

Nuž aby bolo jasné a musí to nahlas zaznieť, pravda je taká, že celá bývala „vládna“ koalícia, sa dostala k moci len preto lebo, ako bývala opozícia vo volebnom období 2016-2020, dennodenne na tlačových besedách skrze zapredanecké média, masírovali verejnú mienku tým, že nielenže SMER-SD je za vraždou novinára a jeho priateľky, ale že počas svojich, takmer 12 rokov vlád, rozkradli 30 miliárd eur!

A na všetky tieto vtedy svoje tvrdenia, tvrdli, že majú na to neprestrielné dôkazy a fakty, a že keď ich ľudia budú v PV 2020 voliť, tak oni tieto dôkazy predložia okamžite OČTK a tie nebudú mať ťažkú prácu, aby dostali pred súdy a následne do väzieb – Fica, Kaliňáka, Pellegriniho, Gašpara…

A čo sa po PV 2020 stalo?

Nuž NIČ!

Ani jeden jediný priamy dôkaz na Fica a spol., že rozkradli 30 miliárd eur!

NIČ! Zhola nič!

A tak sa museli dať na cestu neústavnosti a nezákonnosti skrze kajúcnikov, ktorí boli naozaj zločincami, ale títo neboli ich politické ciele, a tak s nimi podlo pracovali, aby len nejakú tu špinu, čo na tom, že vymyslenú, nahádzali na Fica, Kaliňáka, Gašpara…

Takže áno, všetko sú to dnes len také politické opozičné idiotizmy, ktoré nemajú rozumný základ!

Oni sa tvária, akoby po PV 2020 do PV 2023 tu nebolo nič!

Akoby tu bolo počas týchto rokov, politicko-vládne vákuum a dnešná vládna koalícia sa ujala moci akoby opäť po sebe, po skončení ich Vlády v marci 2020, po PV 2020, ktoré a konali 29. februára 2020!!!

Myslím, že už stačilo, a že minimálne do politických diskusných relácií uvádzaných v/na RTVS, by mali zasadnúť noví, absolútne apolitickí moderátori, ktorí by moje vyššie dôkazy o politickom idiotizme dnešnej opozície, im slušne, ale priamo do tváre vpálili!

Lebo, čo je veľa, to je veľa!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.