Založ si blog

Kvílenie jahniat!

Iste, väčšina by očakávala, že názov by mal skôr znieť, ako – mlčanie jahniat, ale to je omyl!

Tieto jahniatka, o ktorých budem písať v tomto článku teda nemlčia, ale hlasno kvília, kvičia a to ako skrze zapredanecké média, tak aj na námestiach!

Áno, pre mňa osobne sú to také ešte nedozreté politické jahniatka, na čele s akýmsi Miškom, Riškom a v prezidentskom paláci Zuzkou!

Zuzke som venoval na túto tému samostatný článok, tak dnes sa jej primárne venovať nebudem, i keď sa jej to bytostne týka!

Nuž tieto politické jahniatka nám dnes tak nahlas kvília, kvičia lebo vraj legitímna Vláda a vládna väčšina v Parlamente SR, ide pošliapať svojou novelou Trestného zákona všetko to západne demokratické, čo oni uznávajú a čo aj reálne v rokoch 2020-2023 na Slovensku, na národe slovenskom, vykonávali, presadzovali., predvádzali!

Teda absolútnu neústavnosť, protizákonnosť a svojvôľu!

A keď sa dnes ide dať všetko do tých správnych ústavných a zákonných koľajníc, tak jahniatka kvília, pištia a kvičia!

Nuž veru, boja sa!

A keď sa niekto bojí, tak kvíli, kvičí, piští a kope okolo seba koľko vládze!

A kvília, pištia, kvičia tak nahlas, aby ich bolo počuť až do Bruselu lebo si jasne uvedomujú, že aj zloženie Bruselskej inkvizície proti národným silám, silným národným štátom, im už tiež onedlho skončí, a tak chcú, aby im ešte terajšie Bruselské inkvizitórium dopomohlo zhodiť dnešnú slovenskú demokratickú, legitímnu Vládu!

To sa im však nepodarí!

Iste, možno by to mali ľahšie, ak by Vláda SR bola pri moci tretí rok, ale teraz?

Len pár mesiacov po demokratických PV a po ujatí sa moci v štáte koaličnou väčšinou na základe slobodného rozhodnutia občanov-voličov SR?

To je čo za politický amaterizmus?

Takže kvíľte, kvičte a pištíte, nič Vám to platné nie je lebo takto krátko po PV len a len, dnešnú vládnu koalíciu posilňujete! A to je pre Slovenskú republiku, pre Slovákov, len a len dobre!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.