Založ si blog

Slováci, toto je veľmi vážna vec, aby prešla len tak bez povšimnutia! Ak máte rovnakú skúsenosť, sem s ňou. ..

Neviem, či už je na Slovensku zrelá doba, aby sa do éteru dostávali aj takéto informácie.

Pevne verím, že Covid despoticko-diktátorská doba minulých hrôzovlád za ostatné takmer 4 roky, je už za nami, a že je už dovolené písať aj názory na tému účinnosť vs. nežiadúce účinky Covid vakcín – áno tých experimentálnych – Pfizer a pod.

Tento článok píšem na základe osobnej rodinnej skúsenosti, ktoré sa odohrali za ostatný mesiac, za ostatných 30 dní odo dňa, kedy píšem tento článok. Teda sú takpovediac čerstvé.

Popíšem dva závažné rodinné zdravotné príbehy.

PRVÝ – ide o môjho 83 ročného otca. Ochorel. Ochorel tak, že mal vysokú teplotu niečo viac ako 39oC. Keďže s mamou (80r.), žijú sami, 80 km od nás, ich detí, tak mu nasadila Paralen, ktorý im dovtedy vždy zaberal, keď nastala takáto situácia so zvýšenou teplotou resp. s horúčkou. Naozaj nebývajú často chorí a celú covid „pandémiu“ nemali z respiračného hľadiska žiadne problémy. Covid „pandémiu, ako som už bol býval o tom raz písal, keď sme tu boli všetci bezdôvodne Covid gniavení, moji rodičia prežili bez akýchkoľvek covid opatrení – bez rúška, bez respirátora, bez izolácie sa pred okolitým svetom a samozrejme, čo je pre hlavnú myšlienku tohto môjho článku najdôležitejšie, bez jednej jedinej Covid vakcinačnej experimentálnej dávky!

Po podaní Paralenu, otec na druhý deň, už teplotu nemal, ale bol veľmi slabý a tak mu mama zavolala sanitku. Prvýkrát sanitka prišla, zmerali tlak, popočúvali, dali mu infúziu (slanú vodu) a otec ožil. Avšak nie na dlho, slabosť pretrvávala, teplota nebola, ale bola tu nechuť do jedla, ani tekutiny už nechcel prijímať, a tak mama zavolala sanitku opäť. RZP jej oznámila, že ak prídu ešte raz, tak ho už zoberú na vyšetrenie do nemocnice. I tak sa stalo. Prišli a prvé čo mu urobili bol AG covid test. Okamžite mame oznámili, že má Covid, nechali otca otcom, išli si do auta pre rúška. Po návrate k otcovi, mu zakázali rozprávať (aby náhodou ich nenakazil pri dýchaní na ústa Covid aerosólom!) A odviezli ho do nemocnice – Prešov. Tam ho doviezli okolo 10:30 na centrálny príjem. Ja som okamžite sadol do auta a išiel som pre mamu, aby sme išli za otcom, aj s vecami, keby ho náhodou nechali v nemocnici, keď už má ten Covid. Do nemocnice sme prišli okolo 13:30 a otca sme našli sedieť ako posledného úbožiaka na akejsi pojazdnej stoličke v polohe zošmyknutej takmer k zemi, vedľa seba mal stojan s infúziou a napichnutú do žily. Sedel s Covidom(!) v miestnosti, kde privážali všetkých, čo priviezla sanitka alebo prišli vlastnou dopravou, doslova ako v čakárni „na popravu“!

Tak sme poprosili miestny zdravotnícky personál, aby ho dali aspoň na lôžko, ktoré tam boli tiež a boli prázdne. V tomto nám vyhoveli. Tak sme už boli málinko spokojnejší. Pýtali sme sa službukonajúcej lekárky, že aký bude ďalší postup. Bolo nám povedané, že mu musí vykonať opakované vyšetrenia, aby sa jej výsledky potvrdili, a že to nebude skôr, ako okolo 18:00 hod. Nuž tak sme s mamou odišli domov. Do nemocnice sme sa vrátili okolo 17:45 hod. Avšak sme čakali až do 20:00 hod.(!), kedy si nás lekárka zavolala do vnútra, aby nám povedala, že výsledky nie sú až také zlé, že ho púšťa domov, že jeho Covid konzultovala s kolegom infektológom, že Covid tam je, ale vraj mierny, a teda sme otca zobrali domov vlastným motorovým vozidlom po tom, čo v nemocnici na urgentnom príjme odsedel/odležal pod infúziami, takmer 10 hodín!

A mama mi ihneď povedala, že ak by sa niečo také udialo za socializmu, tak by pacienta nechali okamžite na lôžku, na normálnej izbe – lôžková časť, teda by ho okamžite hospitalizovali, a jednotlivé vyšetrenia by mu vykonali odborne a postupne, a nie takto v nedôstojnom priestore a strese.

A poležal by si tam minimálne týždeň!

Otca sme priviezli domov, povybavoval som na druhý deň, čo bolo potrebné, lekársku správu som odniesol jeho obvodnej lekárke, vybral som lieky z lekárne…

V priebehu nasledujúcich dni, sa otcov stav nezlepšoval, ba práve naopak, a tak mama zavolala obvodnej lekárke, či by nebola taká dobrá, a v rámci výjazdov k imobilným pacientom, by sa na otca neprišla pozrieť, a urobiť mu aspoň základné odborné vyšetrenie. Odpoveď bola zarážajúca – „teraz k vám nikto nepríde lebo Váš manžel má Covid. Zavolajte mu sanitku“(!!!)

Takže pacient má Covid – staraj sa o seba sám, ako vieš, ak ešte vládzeš!

Takže lekár, obvodný-všeobecný k Vám nepríde, ba ani nikto z bežného iný, čo by Vás na mieste odborne vyšetril lebo Covid!

To je čo?

Mama na tom tiež, po zdravotnej stránke, nebola najlepšie, hlavne fyzicky lebo o otca sa bolo potrebné postarať,  aj po stránke toaletnej (ktohovie, keby aj jej vykonali AG Covid test, tak by ho asi mala tiež…mama to však nechcela a na bežných liekoch sa z virózy dostala sama doma!)…nuž mama zavolala opäť sanitku, a tá otca odviezla do nemocnice na interné oddelenie, kde si „poležal“, kde ho liečili týždeň. Po otca som si bol po týždni, povybavoval som, čo bolo treba – zaniesť lekársku správu k jeho obvodnej lekárke, vybrať lieky… teraz je doma a chvalabohu v celkom dobrej kondícií, sám chodí, sám si zoberie jesť, sám sa po stránke toaletnej obriadi…

Ešte dodávam, že môj otec je onkologicky pacient s „vyliečenou“ rakovinou prostaty!

Záver tohto prvého prípadu je taký, že môj otec, 83 ročný, vraj mal Covid, prekonal ho resp. sa vyliečil bežne dostupnými liekmi, ale čo je najhlavnejšie – nebol Covid vakcinovaný ani len jednou dávkou!!!

DRUHÝ prípad – manželkin strýko. 73 ročný pán, plný sily, sám žijúci na dedine v rodinnom dome. Prišlo mu akosi nevoľno, tak si zavolal sanitku, ktorá ho odviezla do nemocnice – Trebišov. Okamžite ho zobrali na lôžkovú časť, vykonali mu Covid test s výsledkom – pozitívny Takže mal tiež diagnostikovaný Covid bežným AG testom. Snažili sa ho liečiť, avšak jeho stav sa nezlepšoval. Nuž tak ho previezli do VÚSCH v Košiciach, kde ho hospitalizovali na JIS. Aj tu mu diagnostikovali Covid.

Manželkin strýko však dostal obojstranný zápal pľúc. Vyšetreniami mu tiež zistili, že ma problém so srdiečkom a bolo naplánované, že ihneď ako to bude možné, mu vykonajú operáciu – trojitý srdcový bajpas…Avšak jeho stav sa zhoršoval zo dňa na deň…

Výsledok je u neho taký, že zajtra má pohreb(!)

A teraz základná informácia – manželkin strýko bol jeden z tých, čo plne dôverovali tým, čo sme ich tu mali, ako „vládnych“ za ostatné takmer 4 roky, tých čo jednoznačne pretláčali Covid experimentálne očkovanie, že kto si toto nechá aplikovať do svojho tela, tak bude „slobodný“,  lebo vraj podľa jednej vysokopostavenej pani, je predsa toto pravda, že „Vakcína je sloboda“(!), že potom už bude Covid za vodou, a nechal sa preto Covid zavakcinovať prvou dávkou, druhou dávkou, booster dávkou, teda treťou, a následne teraz v septembri aj 4 dávkou!

Takže toľko to dva Covid prípady…

Na záver sa pýtam, ešte raz, pýtam sa a nie konštatujem.
Ako je možné, že môj otec, 83 ročný, post onkologický pacient, Covid nevakcinovaný, u ktorého „diagnostikovali“ Covid, je tu, chvalabohu celkom v dobrej zdravotnej kondícií, ako sám zvykne hovorievať – primerane veku?

A ako je možné, že strýko mojej manželky, o desať rokov mladší, teda 73 ročný, donedávna v plnej sile, choval hydinu, mal veľký ovocný sad, ešte pred dvomi rokmi sám dochoval 4-5 prasiatok…ochorel na rovnaký Covid ako môj otec a zajtra má pohreb! Lebo bol Covid experimentálne, až 4 krát vakcinovaný?

Naozaj, len sa pýtam!

Je teda pravda, že experimentálne vakcíny majú aj takéto vedľajšie účinky, že to môže spôsobiť smrť lebo krvné zrazeniny(?), tesne pri prívode/odvode do/zo srdca?!

Ja neviem, asi čítam a sledujem všakovaké „hoaxové“ média, kde sa o tomto nežiadúcom účinku Covid experimentálnych, hlavne tých Západných vakcín, píše a nie málo, ale v tých „objektívnych“ médiach, sa o tom akosi mlčí!

Lebo podľa nich to pravda nie je?!

A kto ponesie zodpovednosť za takéto covid vakcinačné úmrtia?!

Ako je možné, ak toto je pravda, že sú aj takéto smrteľné nežiadúce účinky, že sa takéto vakcíny okamžite nestiahnu z obehu, ale sa ešte viacej propagujú lebo je tu už vraj nová, inovovaná séria?!

Je pravda, že tieto covid vakcinačné experimentálne roztoky znižujú prirodzenú imunitu človeka?

Je pravda, že čím viac takýchto vakcín v tele človeka, tým vyššia pravdepodobnosť, že covid priebeh, je u nich oveľa ťažší!

A ako je možné, že dnes je viacej chorých na Covid tých, Covid očkovaných, ako tých Covid neočkovaných?

A čia bude tá nasledujúca Covid „pandémia“,

Bude to Covid pandémia očkovaných alebo Covid pandémia neočkovaných?

Lebo, tak pred rokom – dvomi, sme sa z „objektívnych“ médií dozvedali, že nasledujúca Covid pandémia bude výhradne len tá Covid neočkovaných?!

A teda je potrebné ich potrestať dokonca tak, ako to napísal jeden zo Sme.sk, aby až „kvičali ako tie svine na bitúnku“!

A tá nová covid vakcína, ktorú nám teraz ponúkajú, tá už prešla riadnym vývojovým procesom 8-10 rokov, ako to u takýchto vakcín trvá?!

A kto z vtedajších „vládnych“ a „prezidentky“, ponesie zodpovednosť za to, že takéto experimentálne roztoky do Slovákov doslova nanútili?!

Nuž otázok je veľa a odpovedí, od zodpovedných, zatiaľ pramálo.

Ja verím, že nová Vláda SR splní svoje predvolebné sľuby a ústavne/právne, sa pozrie všetkým na zúbky, ako to vlastne u nás bolo s tým experimentálnym Covid očkovaním! Covid neliečením…!

A že minimálne na RTVS zaznejú aj iné odborné názory na to, či si takéto experimenty nechať do svojich tiel aplikovať alebo nie!

A zároveň musí jasne zaznieť, či to s tým Covid riešením, Covid „pandémie“, bolo všetko v poriadku…

Na teraz nechávam tento článok z mojej strany otvorený, bez záveru, ale celkom jednoznačne, sa k tejto téme vrátim.

A čo Vy, Slováci, nemáte aj Vy takúto resp. podobnú Covid skúsenosť, akú som Vám vyššie v texte, na základe skutočných udalostí opísal, ktoré sa neudiali v dobe „dávno“ covidovej, ale len teraz, za ostatný mesiac?

Nuž ak áno, tak sem s ňou, aby nedávno Covid „kompetentní“ jasne videli, čo vlastne spôsobili…

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?