Založ si blog

Čaputová na Slovensku bubnovala, v Čechách mlčala!

Ďalšia z Čaputovej nebotyčných pokrytectiev, že to až bolí, a „objektívne“ média nič!

Mlčia!

Veď prečo by jej nastavovali zrkadlo, keď ona ich celým svojim politickým telom chráni a plne podporuje v tej ich „objektivite“

Nuž ale späť k Čaputovej farizejstvu, pokrytectvu.

Čaputová sa na FB opäť pyšne nechala vyfotiť s deťmi, ktoré doma zažívali násilie – https://www.facebook.com/photo?fbid=896229888527048&set=pcb.896230721860298&locale=sk_SK , kde s nimi „hrdo“ vykonala, podľa svojich slov, toto – „pri príležitosti Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí. Bubnujú, aby ich hlas bolo lepšie počuť a násilie na deťoch nebolo prehliadané. Hlas detí som prišla bubnovaním posilniť aj ja, priamo do špecializovaného Centra Slniečko pri Nitre pre týrané a zneužívané deti.“

Aké „dojemné“

Je toto vôbec možné, takto sa pretvarovať?!

Prečo Čaputovej, tie „objektívne“ média, ktoré vedia byť kritické, len a výhradne na SMER-SSD a jeho koaličných partnerov, a je jedno či je SMER-SSD v koalícií alebo v opozícií, nenastavia aj Čaputovej ostré kritické zrkadlo?

Prečo jej nepripomenú, ako sa k týmto týraným deťom zachovala v čase Covid „pandémie“, keď aj s jej súhlasom, boli naše deti nasilu a ZDRAVÉ(!), pozatvárané doma???!!!

To tu mám povyberať z archívu všetky jej vyjadrenia, ako ona citlivo vníma, že deti musia ostať dlhé mesiace doma, ale vraj covid „pandémia“ si vyžaduje aj to, aby zdravé deti, a bola ich absolútna väčšina, sedeli doma buď samé pri obrazovkách PC, celý deň v pyžamách“, alebo boli doma s nimi rodičia, ktorí tiež nemohli chodiť do práce, alebo tie staršie doma kade čo povystrájali, kde nechýbal v poniektorých prípadoch alkohol a aj sex!!! (hovorím o stredoškolákoch)

Pýtam sa za „objektívne“ média teda ja, Čaputovej – Koľkýže z tých detí, čo dnes s nimi tak hlasno a hrdo bubnujete, aby ich bolo lepšie počuť, že boli doma týrané, sú tie, ktoré boli najviac týrané práve počas Covid „pandémie“, keď museli byť celý deň zatvorené medzi 4. stenami so svojim tyranom?!

Vtedy prečo Čaputová nebubnovala?!

Áno, Čaputová mala vtedy páky na to, aby takémuto neľudskému zaobchádzaniu s našimi deťmi zo strany „vlády“ Covid tyrana Matoviča, predišla!

A ako?

Nuž tak, žeby silno a nahlas volala resp. by sama iniciovala diskusie na Covid opatrenia v rámci škôl, a to so všetkými medicínsko-odbornými názorovými prúdmi!

Lebo bolo vtedy veľa medicínskych odborníkov, ktorí jasne hovorili, že zatváranie škôl je nie dobre a nič nerieši! A áno, boli v tej dobe aj takí z medicínskeho odborného okruhu, ktorí už vtedy poukazovali na to, že tým, že sa deti zatvoria na dlhé mesiace doma, že nám výrazne porastie krivka domáceho násilia, že sa im zhorší prospech, a že sa u nich dostavia stavy depresie, psychické poruchy, poruchy správania a tak podobne!

Kde vtedy mala Čaputová ten svoj bubon?!

Ona vtedy nepočula, čo na zatváranie detí do domáceho vyučovania hovoril napr. riaditeľ FN MOTOL V Prahe (keď už ignorovala domácich slovenských odborníkov s iným názorom, ako bol ten jediný dovolený a „správny“!) – JUDr. Ing. Miloslav Ludvík, MBA?

Naozaj, ona vtedy nepočula toto z jeho úst? – „Nešiřme paniku, říká o nárůstu covidu šéf Motola. Školní volno nedoporučuje“ – https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozstrel-rozhovor-fakultni-nemocnice-v-motole-miloslav-ludvik.A211021_103426_domaci_wass (21.10.2021!)

Kde  jasne hovorí hlavne toto – „U dětí bych se k tomu choval jako ke standardní chřipce, protože je to opravdu neohrožuje,“

A ak to od tohto riaditeľa najväčšej FN v Čechách nepočula vtedy, tak prečo sa ho na to neopýtala dnes, keď tam bola na výlete, pardon, na zahraničnej návšteve?

Nuž áno, Čaputová tam bola osobne lebo sa nám o tom stačila už aj pochváliť na svojom FB https://www.facebook.com/photo?fbid=896913118458725&set=pcb.896913478458689&locale=sk_SK , takto – „Dnes som v Prahe navštívila aj špičkové pracovisko vo Fakultnej nemocnici Motol,“

To Čaputová objavila FN MOTOL, až teraz?

A prečo tam mlčala a nepochválila sa riaditeľovi tejto pražskej nemocnice, že vtedy, keď on navrhoval, aby sa české deti vrátili do škôl, a aby sa u nich respiračné ochorenie Covid bralo a liečilo, ako dovtedy „bežná“ chrípka, tak ona doma držala stranu covid tyranom, aby naše zdravé deti sedeli dlhé mesiace doma?!

Prečo sa tomuto riaditeľovi českej nemocnice nepochválila, že vďaka tomu, že slovenské deti počas Covid „pandémie“ sedeli doma, aj so svojimi tyranmi(!), možno najdlhšie zo všetkých detí v rámci EÚ(!), ich máme teraz rekordné množstvo so všakovakými psychickými poruchami, a hlavne, že ich máme rekordné množstvo, čo sa týka množstva utýraných vlastnými domácimi tyranmi?!

Prečo v Prahe mlčí a nebubnuje aj tam?!

Nuž veru, nesmieme u Čaputovej, aj u nej, na nič zabudnúť, čo „dobrého“ pre Slovensko, pre Slovákov, pre slovenské deti…, za ostatné roky vykonala!

Veru, žiadnym obkecávaním, žiadnou „dobročinnou“ činnosťou, ba ani bubnovaním, sa Čaputová nesmie z toho len tak vyšmyknúť! „Objektívne“ média nech si o nej mlčia resp. nech si ju aj naďalej velebia, ako svoju posvätnú politicko-mediálnu kravu, ale tie ostatné, ktoré číta a pozerá, čím ďalej, tým viac Slovákov, a už aj predčili v sledovanosti tie „objektívne“, nech jej dennodenne nastavujú zrkadlo, a to až do doby, kým jej neskončí mandát, a potom jej nastavia zrkadlo, aj iné orgány na to určené, ale výhradne na základe Ústavy SR a našich Zákonov!

Nech tie rozhodnú, či konala tak, ako sa na Prezidenta SR patrí!

Či konala tak, ako jej to prikazuje naša Ústava a naše Zákony!

Záver:

Ešte jedná poznámka k Čautovej ostatnej návšteve ČR. Opäť sa stretla so svojim obľúbencom, akýmsi Petrom Pavlom, „prezidentom“ ČR.

Áno, stretla sa s ním len niekoľko málo dní po 17. novembri.

Vieme, aké silácke, „demokratické“ reči viedla Čaputová pri tomto výročí, o novembri 1989 tu doma. Všetci sme počuli a čítali, ako kliala na bývalý režim, na bývalých vládnych komunistov, ako na nich prskala…a ako sa na Slovensku, vraj k tým časom, po PV 2023, vraciame…

Nuž, tak sa mohla svojho českého „prezidentského“ kolegu opýtať, kde by bol dnes on, ak by nebol 17. november 1989?!

Ju to nezaujíma?

Ju nezaujíma, že tento bývalý český, niekdajší komunista (už vtedy v hodnosti kapitána (!) našej Československej ľudovej armády, vtedy ešte silným členom Varšavskej zmluvy!) vystúpil z KSČ, až v decembri 1989, keď už bolo jasné, že vysokopostavení komunisti definitívne končia pri moci, a že je treba sa preorientovať na službu USA a NATO?!

Ju nezaujíma, čo povedal sám Pavel o sebe, že čo robil v ten povestný prevratový deň17.11.1989?!

Nuž tak ja jej to pripomeniem – „Zásah na Národní třídě dne 17. listopadu 1989 viděl z okna své školy, ale nijak se nezapojil“ –  https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Pavel

Alebo nech si prečíta toto o svojom „prezidentskom“ kolegovi v Čechách – „Co dělal generál Pavel v roce 1989? „Převlékl kabát a šel dělat kariéru,“ míní jeho spolužák“

https://echo24.cz/a/SwxEC/zpravy-domaci-pavel-prezident-kandidat-1989-listopad-volby-prezidentske-volby-2023

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?