Založ si blog

Kde Čaputová končí, tam pán Huliak začína!

Čaputovej sa už nejaký ten piatok dosť podrobne venujem a teda môžem celkom kľudne napísať na ňu tento môj ďalší názor.

Čaputová opäť ukázala, že na politiku, na demokratickú politiku, nedorástla, nedorástla na demokratickú autonómnu politiku a pravdepodobne ani nikdy nedorastie!

Čaputová pri pánovi Huliakovi opäť ukázala svoju despoticko-diktátorskú náturu v plnej nahote, v plnom rozsahu, ktorú od marca 2020 do PV 2023, plne napĺňala pri vtedajšej parlamentnej opozícií a dnes v nej pokračuje pri novovznikajúcej vládnej väčšine, ktorá vzišla práve z tej minulej opozície!

Čaputová doslova detinský odmietla pána Huliaka vymenovať za člena Vlády SR, ktorého jej, ako nominanta na pozíciu ministra životného prostredia predložil, s najväčšou pravdepodobnosťou budúci Predseda Vlády SR, Robert Fico!

Čaputová na svojom FB profile o tomto svojom „demokratickom“ rozhodnutí podala informáciu, ktorú ja nazývam, ako znôška tliachanin, bludov, nezmyslov – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02GwV2RVN9vodCE753rJNrJaAhKzsi4tnqVwKtK5765JRsm5nXeet1mrx2fUjfkYfxl , ktorú ani len nejdem, ani v najmenšom komentovať lebo, ako píšem vyššie v texte, sú to hlúposti, trápne výhovorky, ktoré len svedčia o tom, že Čaputová sa neriadi autonómne, ale podlieha tlakom zo Západu/USA a všetkých tých pofiderných mimovládok, o ktorých pán Huliak celkom správne povedal, že sú na našom štátnom rozpočte, skrze ministerstvo ŽP, doslova nasaté, a výkon/výsledky ich práce žiadne resp. so žiadnym efektom pre SR, pre slovenskú prírodu a Slovákov!

Ale čo komentovať chcem a ako občan, právoplatný slobodný občan tohto štátu aj musím, je to, že Čaputová opäť obzvlášť hrubým spôsobom pošliapala našu Ústavu.

Naša Ústava v časti POLITICKÉ PRÁVA, Čl. 30, v ods.(4), jasne hovorí toto – „ Občania majú za rovnakých podmienok prístup k voleným a iným verejným funkciám.“

To znamená, že Čaputová na základe tohto článku našej Ústavy, tým, že odmietla pána Huliaka vymenovať za ministra ŽP, obzvlášť hrubým spôsobom, pošliapala po ústavných právach pána Huliaka!

Lebo u neho aplikovala despoticko-diktátorským spôsobom jeho nerovnaké ústavne podmienky prístupu, v tomto prípade k pozícií ministra ŽP!!!

Čaputová týmto svojim despoticko-diktátorským konaním, doslova silno politicky napľula do tváre všetkým tým slobodným občanom SR, voličom s právom voliť koho uznajú za vhodné, ktorí volili pána Huliaka a ktorých bolo presne 58875 !!!

Takže Čaputová bez mihnutia oka označila aj týchto takmer 59 tisíc občanov SR za absolútne neschopných napr. podieľať sa na správe veci verejných lebo podľa nej volili pána Huliak, ktorý podľa nej, vraj – „dlhodobo neuznáva vedecký konsenzus o zmene klímy a žiadna skutočná klimatická kríza podľa neho neexistuje, nemôže viesť a reprezentovať rezort, ktorého hlavnou úlohou je v zmysle zákona práve ochrana prírody a krajiny a klimatického systému Zeme.“

A teda podľa Čaputovej, aj oni všetci, 59 tisíc, sú rovnako mysliaci a tým pádom nepoužiteľní na pozície v rámci štátnych funkcií!

Je toto normálne?

Takže podľa Čaputovej spĺňa podmienky na pozíciu ministra ŽP SR len ten Slovák, ktorý bude uznávať akýsi vedecký konsenzus, aj keď akokoľvek chybný, ale podľa Čaputovej a spol. správny.

Takže podľa Čaputovej neexistujú žiadne iné vedecké konsenzy, ale len ten jej jediný, že práve tento je vraj správny vedecký konsenz o zmene klímy, že za všetkým stojí jedine CO2, ktorý vyprodukuje človek a hlavne CH4 (Metán), ktorý vraj vo veľkom produkuje hovädzí dobytok a preto je potrebné prejsť na chov červov a výhradne jeho konzumáciu(!)

Podpoznámka – haló, kde ste mimovládky ochraňujúce zver?

Zabíjanie a pojedanie červov človekom, už je možné?!

Zabiť a následne zjesť – živého tvora, červa lebo červ je predsa živý tvor, už je v poriadku?

Ale zabiť a zjesť prasa, hydinu, hovädzí dobytok, ovce…je klimatický hriech lebo kravy produkujú metán a zväčšuje sa ozónová diera…?!

Ale nejdem ďalej do podrobnosti lebo nie o tom je môj dnešný článok…

Takže, čo podľa mňa, by malo teraz nasledovať?

Nuž úplne jednoduchá vec a nie je dôvod na strane väčšinovej budúcej vládnej koalície, sa nejako zvlášť nad týmto Čaputovej despoticko-diktátorskom správaní sa, nejako zvlášť rozčuľovať…

Vláda bude vymenovaná napr. bez ministra ŽP.

Vedením ministerstva ŽP môže byť dočasne poverený iný člen Vlády SR, už pri samotnom vymenovávaní Vlády SR.

Avšak za štátneho tajomníka ministerstva ŽP bude Vládou SR, už bez dosahu Čaputovej, vymenovaný pán Huliak.

Takže bude de facto nepísaným ministrom ŽP on lebo v koalícií bude dohoda, že poverený minister riadiť dočasne toto ministerstvo, vzhľadom na svoju pracovnú vyťaženosť, riadením tohto ministerstva poverí štátneho tajomníka ministerstva ŽP – teda pána Huliaka, so všetkými kompetenciami, ktoré k ministerskej pozícií prináležia.

A Vláda SR si takýto postup na svojom riadnom zasadnutí odsúhlasí…

Takto to môže fungovať až do 15.6.2024, kedy definitívne zhasne Čaputovej „prezidentská hviezda“ a následne, v čo pevne verím, že sa tak stane, zasadne na/do úrad/u Prezidenta SR, nový prezident, ktorý bude na takmer rovnakej národnej a pro slovenskej vlne, ako táto nová Vláda SR.

Predseda Vlády SR – Robert Fico, novozvolenému prezidentovi opätovne predloží nomináciu pán Huliaka na pozíciu ministra ŽP a nový prezident ho bez námietok vymenuje ešte v ten istý okamih!

Samozrejme, že v budúcej vládnej väčšinovej koalícií, môže dôjsť aj k inému scenáru a to k takému, že Robert Fico prinesie Čaputovej takého kandidáta na pozíciu ministra ŽP, ktorého nebude mať dôvod nevymenovať, s ktorým bude mať vládna väčšina dohodu, že na tejto pozícií zotrvá len do doby, kedy nastúpi do svojho úradu nový Prezident SR t.j. dňa 15.6.2024.

Vtedy príde za novým Prezidentom SR Robert Fico, prinesie mu návrh na odvolanie dovtedajšieho ministra ŽP a predloží mu návrh na vymenovanie pána Huliaka za ministra ŽP SR!

A okruh sa uzavrie!

A to všetko plne v súlade s Ústavou SR!

Takže platí to, čo som napísal v nadpise tohto môjho článku, že – „Tam kde Čaputová končí, tam pán Huliak začína“!!!

A na úplný záver ešte jedna poznámka – týmto sa Čaputová totálne, aleže totálne ešte viac politicky znemožnila, ako bola politický znemožnená doteraz!

Slováci a slovenská politická história, si ju aj vďaka tohto jej „demokratického“ konania, bude pamätať, ako doteraz a pevne verím, že v budúcnosti sa nám Slovákom, už nikdy neprihodí nejaká iná/iný „čaputová/ čaputovec“ na pozícií rezidenta SR, ako naj despoticko-diktátorskú „hlavu“ nášho suverénneho a zvrchovaného štátu – SLOVENSKEJ REPUBLIKY slúžiacu tým najlokajskejším spôsobom, Západu a USA!!!

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.