Založ si blog

To čo robíte, čo vystrájate, Vy politickí idioti. .. ?!

Odkedy vnímam svet a dianie okolo seba, aj politicky, približne 40 pozemských rokov tomu nazad, som niečo také nezažil!

Nikdy som nezažil taký humbug okolo politických nominácií na členov novej Vlády SR, aký sa tu skrze „objektívne“ média rozvíril ihneď po tom, čo tri politické subjekty deklarovali, že sa rozhodli, že vytvoria novú povolebnú vládnu koaličnú väčšinu po tom, čo predseda víťazného politického subjektu dostal od Čaputovej poverenie na zostavenie novej povolebnej Vlády SR.

A keďže to neboli tie politické subjekty, ktoré si práve tieto „objektívne“ média vybrali v predvolebnom období, spolu s „apolitickými“ mimovládkami financovanými zo Západu/USA a spolu s „apolitickou prezidentkou“ Čaputovou, tak začali politicky prskať, politicky hádzať sebou o zem…

Tak sa Vás ešte raz pýtam, Vy politickí idoti, to čo robíte, to čo sa tak politicky natriasate, to čo tak politicky srdíte, čo sa tak politicky hrbíte ako podráždená mačka, to čo tak politicky prskáte ako nasrdení starý kocúr?

Vy ste si nevšimli aká bola väčšinová vôľa ľudu?

Vy chcete zmeniť vašim politickým idotským krikom vôľu ľudu?!

To si čo dovoľujete?

A teraz pozor, vy politickí idioti nezmierení s výsledkami PV 2023.

Budem vychádzať rýdzo s Ústavy SR.

Nebudem Vám ju tu citovať, to si naštudujte TU – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

Takže naša Ústava SR jasne hovorí, že Predsedu Vlády SR vymenúva a odvoláva Prezident SR!

Že jedine na návrh Predsedu Vlády SR, Prezident vymenúva a odvoláva ďalších členov Vlády SR a poverí ich riadením ministerstiev!

A zbytočne nešpekuluje, nekuje špinavé politické pikle, ako ktorého nominanta nevymenovať!

Že jednotliví členovia Vlády SR sa zodpovedajú Parlamentu SR!

Čítate to správne, vy všetci dnes pobúrení politickí idioti, ktorí tak prskáte nad jednotlivými politickými nomináciami na ministerské pozície?!

Nie Vy, ale jedine a výhradne Predseda Vlády SR navrhuje jednotlivých členov Vlády SR, jedine on nesie za nich politickú zodpovednosť a jedine Parlamentu SR podliehajú títo členovia Vlády SR, na čele s Predsedom Vlády SR a nie Vám!

Teda nie vy ste zodpovední za to, aký nominanti budú sedieť na jednotlivých ministerských kreslách!

Nie vy za ich výkon práce, budete niesť zodpovednosť!

Ale jedine a výhradne ten, ktorý ich Prezidentovi SR predložil na vymenovanie!

On sa bude zodpovedať za výkon Vlády SR, ktorú si so svojimi vládnymi koaličnými partnermi vybral!

A ešte jedná veľmi dôležitá vec – Predseda Vlády SR resp. ten čo bol po PV Prezidentom poverený zostavením nielen novej vládnej väčšiny, ale aj zostavením nového vládneho kabinetu, tak on si so svojimi koaličnými partnermi vyberajú takých svojich nominantov, na základe toho, že na to dostali od voličov – obyvateľov SR v PV väčšinový mandát!

A vy politickí idoti, vy ste aký dostali od obyvateľov priamy mandát na to, aby vy ste rozhodovali, kto bude resp. nebude čelnom novej povolebnej Vlády SR, po akýchkoľvek PV?!

Vaša kompetencia je v tom jedná veľká absolútna NULA!!!

A vy dnes taká urazená parlamentná opozícia, vy sa čo tak politický čertíte?

Veď Vám budú poskytnuté všetky kontrolné pozície, či už v rámci Parlamentu SR alebo iných významných štátnych a verejných inštitúcií…!

Tak tu si poctivo vykonávajte svoju opozičnú prácu – kontrolujte vládnu väčšinu a prípadne prešľapy nám okamžite, aj napr. prostredníctvom TB, referujte!

A potom si občania – voliči s tými, čo si svoje vládne funkcie nevykonávajú, tak ako si väčšinovo Slováci želajú, veľmi ľahko a hravo poradia!!!

Záver:

Takže na záver už len stručne zhrniem, čo som vyššie v texte napísal.

Za všetkým tým, čo som vyššie v texte napísal si plne stojím, že takto by to v naozajstnej demokracii malo byť a teda všetko toto si zaslúži už len jeden komentár, že za tým všetkým nasleduje jedná VEĽKÁ BODKA

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.