Založ si blog

„Odborníci demokrati“ žiadajú „slušnú demokratku“ Čaputovú, aby opäť išla proti vôli ľudu!

„Odborníci demokrati“ sa nevedia zmieriť s tým, že väčšinovo, ich ľud slovenský odmietol v ostatných PV 2023.

„Odborníci demokrati“ nevedia so cťou prijať porážku, ktorú utrpeli v ostatných PV 2023.

„Odborníci demokrati“ opäť, tak  ako sme to u nich videli minimálne za posledných viac ako 3 a ½ roka, ponížene politický žobrú u „slušnej demokratky“ Čaputovej, aby im pomohla.

Áno, videli sme to v priamych prenosoch v ostatnú nedeľu na obrazovkách štátnej RTVS a súkromnej TA3…

RTVS odvysielala politickú diskusnú reláciu O 5 minút 12 za účasti výhradne budúcej pravdepodobnej parlamentnej opozície, keď na úvod sa moderátor Marek Makara posťažoval, mediáne si poplakal, že zástupcovia budúcej pravdepodobnej vládnej koalície, aj napriek tomu, že ich pozýval, odmietli účasť v jeho politickej „nestrannej“ relácií…

Tu bola zostava takáto –  Michal Truban (PS), Peter Polák ml. (OĽANOaP), Jozef Hajko (KDH) a Marian Viskupič (SaS)

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036/429350

TA3 odvysielala politickú reláciu V politike rovnako za účasti výhradne budúcej pravdepodobnej parlamentnej opozície, keď na úvod sa moderátor Rastislav Iliev rovnako, ako jeho politicky „nestranný“ kolega z RTVS, posťažoval, mediáne si poplakal, že zástupcovia budúcej pravdepodobnej vládnej koalície, aj napriek tomu, že ich pozýval, odmietli účasť v jeho politickej „nestrannej“ relácií…

Tu bola zostava takáto –  Lucia Plaváková (PS), Roman Mikulec (OĽANOaP), Tomáš Merašický (KDH) a Mária Kolíková (SaS)

https://www.ta3.com/relacia/906025/quo-vadis-slovensko

No a v obidvoch týchto politických diskusiách, sa všetci títo „odborníci demokrati“ unisono posťažovali, že teda nominácie na nových ministrov, ktoré ešte ani nie sú oficiálne potvrdené budúcimi pravdepodobnými koaličnými stranami, im teda absolútne nevyhovujú, že sú to vraj neodborné nominácie, žeby takíto ľudia, nám urobili problém vo vzťahoch v rámci EÚ, že na domácej politickej scéne, v slovenskej spoločnosti…, by zavládlo obdobie temna, žeby skončila demokracia, žeby dokonca skončil právny štát, ktorý za ich „vládneho“ pôsobenia neexitoval ani náhodou… a podobné bludy.

No a nakoniec sa všetci zhodli v tom, že im v tomto, už teda nepomôže nik, keď im nepomohli občania v PV 2023, len a výhrade ich chránenkyňa Čaputová, ktorá ich tu ochraňovala vlastným politickým telom za ostatné viac ako 3 a ½ roka, a pred samotnými PV 2023, až neuveriteľným spôsobom, a že teda by mala takéto nominácie odmietnuť!

Je toto normálne?

To títo „odborní demokrati“, počuli po PV 2020, keď oni, na čele s vtedajším OĽANO – Igorom Matovičom, skladali „vládu“ SR a nanominovali si na jednotlivé ministerské pozície samých naslovovzatých „odborníkov“, žeby niekto z vtedajšej povolebnej opozície (SMER-SD, K-ĽSNS), vyplakával a prosil na politických kolenách Čaputovú, aby nevymenovala jednotlivých členov vtedajšej Matovičovej „vlády“ lebo to nie sú odborníci a že nám hrozí katastrofa po každej stránke?

Počuli niečo takéto vtedy od Roberta Fica alebo Mariana Kotlebu?

NIE!

NEPOČULI!

Lebo oni, naozajstní demokrati, plne rešpektovali výsledky PV 2020, zmierili sa s nimi, uznali svoju porážku a pokorne odišli pracovať do parlamentnej opozície!

Toto však dnešní „odborníci demokrati“ nevedia!

Nevedia lebo vedia, že s nástupom najpravdepodobnejšej vládnej koalície SMER-SSD/HLAS-SD a SNS, príde do Vlády SR, nie len odbornosť, ale aj ústavnosť a zákonnosť!

A toho sa títo „odborní demokrati“ obávajú najviac!

Iste, Čaputová sa im bude snažiť pomôcť ako len bude môcť lebo, aj jej strach z nastolenia tej naozajstnej demokracie, z nastolenia ústavnosti a zákonnosti, je obrovský!

Nuž teda vy „odborníci demokrati“ a aj vaša ochrankyňa „najslušnejšia demokratka“ Čaputová, vedzte a už konečne zoberte na vedomie, že takto rozhodol nie Fico, nie Pellegrini, ba ani nie Danko, ale takto rozhodol ľud slovenský v ostatných slobodných a demokratických voľbách!

A vy stým na teraz neurobíte nič!

Vláda bude taká, akú si ju poskladá táto pravdepodobná vládna troj koalícia, na základe získaného väčšinového mandátu v ostatných PV, a oni, a len oni, budú pred občanmi-voličmi SR, niesť za ňu zodpovednosť, rovnako ako budú niesť zodpovednosť za výkon všetkých ich politických nominantov, či už na pozície ministerské alebo iné štátne, verejné…

Záver:

Nuž na záver sa mi žiada napísať, že ak Vládu SR budú tvoriť SMER-SSD/HLAS-SD a SNS, tak opozícia a všetky politické mimovládne organizácie financované zo Západu/USA, by si mohli zvoliť, novú to funkciu,  svoju „Ochrankyňu opozície“, ktorou by bola minimálne do 15.6.2024 na pozícií „prezidentky“ SR – Čaputová a po skončení „prezidentského“ mandátu, by v tejto pre nich veľmi dôležitej funkcií mohla pokračovať, až do marca 2027…

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".