Založ si blog

Ďalšia neakceptovateľná nechutnosť, ktorú Čaputová vypustila zo svojich úst!

Pre mňa osobne ide o ďalší politický hnus v podaní Čaputovej!

A ešte sa tým pochváli na svojom FB profile.

Neskutočne odpudzujúcim spôsobom uráža ľud slovenský v zahraničí, v zahraničných médiach, kde samu seba vyhlásila za najslušnejšiu Slovenku, najslušnejšieho jedinca z pomedzi všetkého ľudu slovenského!

Viď TU – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/1297365454251841/

Niečo neskutočné!!!

Je po PV 2023, vládna koalícia je už dohodnutá, čaká na prijatie Čaputovej…a ona niežeby okamžite konala, aby sa čo najskôr vytvorila aj personálne nová Vláda SR, tak ona si zájde do českého média a ohovára Slovákov!

Čaputová nerieši najpálčivejší problém SR, ktorým je rýchlosť vymenovania plnohodnotnej Vlády SR, ktorú si väčšinovo vybral ľud slovenský v PV 2023, ale ide opäť protislovensky mudrovať do českého média Aktuálně.cz!!!

Z tohto jej protislovenského prejavu ma najviac pobúrilo hlavne to jej vyjadrenie, ktoré si aj sama uviedla ako to najdôležitejšie, čo pre dané české médium povedala.

A je to toto – „Slušnosť môže dočasne ťahať za kratší koniec, ale história nás učí, že definitívne nikdy neprehrá.“

Takže Čaputová aj teraz po PV 2023, kedy je potrebné si vysúkať rukávy a začať pracovať na zastavení úpadku SR, ako takého – spoločenského, ekonomického, zahranično-politického…, tak ona opäť ľud slovenský rozdeľuje a štve proti sebe tým, že všetkých tých, čo volili politické subjekty novej vládnej koalície, označila za slovensku neslušnosť, a všetkých tých, čo volili hlavne PS a spol., označila za slovensku slušnosť!

Niečo nevídané a z pozície hlavy nášho štátu (chvála bohu, že už len do 15.6.2024 do 12:00 hod.) absolútne neakceptovateľné!!!

A čo je rovnako neakceptovateľné, je jej bohorovné vyjadrenie, že slušnosť resp. „slušnosť“, ktorú podľa nej, hlavne predstavuje ona, vraj teraz bude ťahať za kratší koniec, ale len dočasne!

Čo je toto za politické vyjadrenie, politicky nestrannej resp. „nestrannej“ „prezidentky“ všetkých Slovákov?!

Za niečo také, by ju naozaj objektívne média, mali doslova mediálne pokarhať a napomenúť!

Čaputová v tomto rozhovore povie ešte niečo neuveritelnejšieho, keď bez hanby o budúcej vládnej koalícií povedala toto – „Najväčší strach by som mala, keby budúca vláda zabudla na to, že je vládou všetkých občanov, a robila politiku len pre svojich voličov“ – niečo neskutočné, že ju tie jej politicky jednostranné ústa nebolia!

Veď už hádam niet resp. nebolo na Slovensku takého prezidenta, ako práve Čaputová, ktorí by takto verne slúžil len jednej časti obyvateľom Slovenska! (a to v mnohých prípadoch menšinovej resp. absolútne menšinovej časti slovenského obyvateľstva)

Ktorí by tak nadržal iba jednému spektru obyvateľov Slovenska, ako práve Čaputová!

Tých príkladov je neúrekom, veľa som o tom v spojitosti s Čaputovou písal, či už to bolo pred PV 2020, kedy, už z pozície „prezidentky“ SR, jednoznačne nadržiavala tým „slušným“ politickým subjektom (PS/SPOLU, Za ľudí, SaS…), potom v čase covidovom, kedy stála na jednej jedinej strane a to na tej, ktorá tvrdila muziku bezdôvodného covid gniavenia ľudu slovenského a ani náhodou nepripustila aj iné názory, iné riešenia tejto „pandémie“, následne sa postavila len na jednu stranu toho spektra našej spoločnosti, jednoznačne menšinového, ktoré tvrdilo a presadzovalo naše vojenské sa zapojenie do konfliktu medzi Ukrajinou a Ruskou federáciou, s ktorým my Slováci naozaj nemáme nič, aleže absolútne nič!…atď., atď…

A ona ide dnes tvrdiť o budúcej vládnej koalícií, ktorej Vládu ešte ani len nevymenovala, a označiť za neslušnú, a dokonca jej prorokuje len akúsi dočasnosť?!

A akú?

Rok, dva alebo za dočasnosť tejto, podľa nej politickej “neslušnosti“, považuje jej jedno 4. ročné volebné obdobie?

Áno?

A potom, čo nastane?

Potom opäť nastúpi slušnosť resp. “slušnosť“ v jej podaní?

Resp. v podaní tých politických subjektov, ktoré ona považuje za slušné?

Sú to také politické subjekty, ktoré bezdôvodne covid „slušne“ gniavili Slovákov?

Sú to tie „slušné“ politické subjekty, ktoré nás „slušne“ takmer povinne, hnali do covid experimentálneho očkovania, a kto ho v danom okamihu nemal, tak bol neplnohodnotným občanom SR?

Sú to podľa Čaputovej, tie „slušné“ politické subjekty, ktorých vrcholoví politickí predstavitelia nás Slovákov „slušne“ častovali prívlastkami oje….júci roboši, psi štekajúci za plotom, dezoláti, opice alebo toť nedávno tým, že voliči novej vládnej koalície sú spodina?!

Toto je tá politická „slušnosť“ podľa Čaputovej, ktorá bude podľa nej dočasne ťahať za kratší koniec?!

Naozaj je nechutné, ako sa Čaputová prehlasuje za slušnú a pritom je predstaviteľom tej najbrutálnejšej politickej neslušnosti, politickej diktatúry, politického despotizmu…, ale jedno jej vytknúť nemožno a to je to, že síce politicky slušná nie je, ani len z ďaleka, ale za to je absolútne poslušná vo vzťahu k Bidenovej USA administratíve, k akejsi Európskej komisií EÚ, k U.S. Army vedeniu/veleniu NATO…

Avšak jedno je isté, že po vymenovaní novej Vlády SR po PV 2023, sa do popredia dostanú aj tie média, ktoré budú všetkým Slovákom odhaľovať „slušnosť“ Čaputovej a zároveň aj „slušnosť“ tých politických subjektov, ktoré Čaputová považuje za slušné!!!

 

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.