Založ si blog

Čaputovej posledné predvolebné politicko-hadie zákerné uštipnutie!

Poniektorí to aj predpovedali.

Že Čaputová tesne pred začiatkom moratória na politickú prezentáciu politických subjektov, ktoré sa zúčastnia parlamentných volieb, ešte raz naposledy (naozaj naposledy?!) sa brutálne zapojila do predvolebnej kampane, ako keby sama kandidovala na čele jedného nemenovaného politického subjektu.

A keďže je moratórium, tak nebudem konkrétne menovať žiaden politický subjekt, ba ani žiadneho kandidujúceho kandidáta, za tú ktorú politickú stranu/hnutie, presne tak, ako to „nestranne“ urobila Čaputová včera o 20:15, 3 a ¾ hod.(!) pred začiatkom moratória, na svojom FB profile.

Čaputová si toto už mohla naozaj odpustiť lebo práve jej predvolebná kampaň v prospech jedného nemenovaného politického hnutia a jeho nemenovaného lídra, bola zo všetkých predvolebných kampani, všetkých politických subjektov a ich lídrov, naozaj najbrutálnejšia, najagresívnejšia, pravda, zaobalená do, vraj, „politickej slušnosti, korektnosti, znášanlivosti…“

Nuž teda idem rozobrať jej včerajšie posledné politicko-jedované uštipnutie, ktoré adresovala tým politickým subjektom, s ktorými je z vlastnej viny dlhodobo na politické nože, a jej nabádanie občanov-voličov, kohože to majú voliť….

Hádam netreba menovať, nebudem predsa porušovať predvolebné moratórium, ale z môjho článku jasne vyplynie, ktoréže to politické subjekty občanom-voličom SR, neodporúčala voliť, a ktorýže to politický subjekt doslova na silu pretláčala, ako píšem vyššie, že schovávala to za „slušné, korektné…“ a hlavne „nestranné“ slová a slovíčka!!!

Nuž teda idem vetu po vete.

https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid0k1NLxiJs1LBA3QZ77VYg8x4QHkFQkRcmAL6bZ2Un9FCqe8PvedDxfWFrVA2CPt42l – Čaputová píše – „V priebehu rokov sledujeme slová a rozhodnutia politikov, ktoré v danom momente už nevieme ovplyvniť. Voľby sú chvíľa, kedy sa karta obracia a v sobotu večer budú všetci politici sledovať, ako ste o nich rozhodli vy, občania Slovenska“

Je toto normálne?!

Tak Čaputová, bez, čo i len najmenšieho zahanbenia sa, doslova šplechla občanom-voličom do tváre nehorázne pokrytecké vyjadrenie, že v priebehu volebného obdobia, vraj nemáme možnosť ovplyvniť to, čo tu s nami politici robia, teda za tie posledné viac ako tri a pol roka, že to môžeme len sledovať a trpieť ich rozhodnutia!

A toto povie tá Čaputová, ktorá práve týmto občanom-voličom, ktorým dnes radí ísť voliť, za uplynulé viac ako dva roky, znemožnila účasť na nimi požadované referendum o konaní predčasných PV!!!

Je toto normálne?!

Toľké pokrytectvo, toľké farizejovo, toľké pohŕdanie voličmi SR!

Ak by občania SR boli viacej organizovaní, tak by sa na základe našej Ústavy v ľudovom hlasovaní porátali aj s ňou – viď Ústava SR, Čl. 106, ods.(2) – „Prezident je odvolaný, ak za jeho odvolanie v ľudovom hlasovaní hlasovala nadpolovičná väčšina všetkých oprávnených voličov.“

Ak toto po PV 2023, nevykoná nový Parlament SR, ako už avizoval jeden z kandidujúcich politických subjektov, podľa Čl.107, tak potom, to budú musieť urobiť občania-voliči SR!

Čaputová ďalej píše –  „V žiadny iný deň nemáte v rukách takú moc, ako v deň volieb a chcem vás požiadať, aby ste ju využili.“

Opäť do neba volajúca nehoráznosť!

Keď občania chceli Referendum o konaní predčasných PV, tak ona im ho politicky podlo (nemala politickú odvahu o tom rozhodnúť sama!), prostredníctvom Ústavného súdu SR, zmarila!

Vtedy prečo nekričala, že aj toto je chvíľa, kedy majú v rukách tak silnú moc, ako v prípade Parlamentných volieb lebo ak by bolo referendum úspešné, tak sa konajú predčasné PV oveľa skôr, ako teraz!

Vtedy prečo nenabádala občanov-voličov SR, aby sa zúčastnili referenda?!

Avšak Čaputová vo svojej politicky jedovatej rétorike pokračuje takto ďalej – „Hľadajme pri svojom rozhodovaní…, … aké plány majú so Slovenskom, do akej miery sú schopní alebo schopné ovládať svoje emócie. Či sa snažia svojou prácou a komunikáciou budovať most dôvery k tým druhým. A ako často sa uchyľujú k osobným útokom či agresívnemu jazyku.

Len totálne politický analfabet nevie, čo tu vlastne Čaputová politický koná, na koho prospech a v koho neprospech!

Keď Čaputová odporúča občanom-voličom, aby volili takých, ktorí majú plány so Slovenskom, tak nehovorí o nikom inom, ako o tých resp. o tom politickom subjekte, ktoré má po Slovensku billboardy s heslami, kde sa pravidelne opakuje slovíčko „Budúcnosť“/“Voľte BUDÚCNOSŤ“.

Všetci presne vieme, o ktorýže to politický subjekt ide!

A keď Čaputová píše, aby si občania-voliči pri svojej voľbe všímali, ako dokážu jednotliví politici ovládať svoje emócie, tak občanovi-voličovi dáva jasne na javo, že nebolo by dobre voliť tie politické subjekty resp. tých konkrétnych kandidátov, ktorí sa nám tu v predvolebnej kortešačke doudierali, dokopali…

Všetci presne vieme o aké politické subjekty ide, a o ktorých kandidátoch sa jedna!

Keď Čaputová vo vyššie citovanom výroku poukazuje resp. dáva občanovi-voličovi pred PV 2023 do pozornosti to, aby si všímali, či ten ktorý kandidát, ako dokáže – „… svojou prácou a komunikáciou budovať most dôvery k tým druhým“ – tak jednoznačne odporúča občanovi-voličovi, aby nevolil tie politické strany, ktoré sa vo svojich programoch vôbec nevenujú LGBTI komunite, ale dáva im do pozornosti ten politicky subjekt, ktorý sa im venuje až príliš, ktorý podľa nej, dokáže budovať mosty dôvery k druhým!!!

Niečo tak politicky nechutné, ba až odporné!!!

Keď Čaputová píše, aby si občan-volič pri rozhodovaní, koho voliť a koho nie, všímal pri jednotlivých politických subjektoch a ich kandidátoch hlavne aj toto – „A ako často sa uchyľujú k osobným útokom či agresívnemu jazyku.“, tak koho tým asi myslí?!

Nie náhodou, ten politický subjekt, ktorý je s ňou v tvrdom politickom konflikte, a na ktorých jeho členov podávala trestné oznámenia, ako na bežiacom páse?!

Len nezainteresovaný občan-volič, ktorý absolútne nesleduje, čo sa v našom štáte deje na politickej scéne, za uplynulé tri a pol roka, nevie, o ktorýže to ide politický subjekt, ktorý Čaputová takýmto  politicko-jedovato-podlým spôsobom, odporúča občanom-voličom SR nevoliť!!!

A celé toto svoje politicko-jedovaté vystúpenie, Čaputová ukončuje takto – „Každý jeden hlas je dôležitý. Čím pozitívnejší obraz spoločnosti sme schopní sami vytvoriť, tým viac sa odrazí aj na jej politickej tvári a politickej kultúre, ktorá u nás zavládne.“

Nuž ja neviem, potrebuje toto ešte nejaký komentár?

Nie je toto politicky nekorektné?!

Nie, radšej už nepokračujem a pevne verím, že Čaputová, do soboty 24:00 hod., už nenapíše žiaden FB, ba ani sa v žiadnom médiu, ani na sekundu neobjaví!!!

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Maroš Žilinka

Ústavnoprávny výbor k rozhodnutiam Žilinku po zrušení ÚŠP neotvorili

30.04.2024 13:51

Koalícia podľa podpredsedu ústavnoprávneho výboru Dostála odmieta, aby si výbory plnili svoju kontrolnú funkciu.

prezidentske volby Ivan Korčok postava

Korčok podporí v eurovoľbách PS, KDH, SaS a Demokratov

30.04.2024 13:14

Vyzvať chce najmä na podporu žien na kandidátnych listinách týchto strán.

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.