Založ si blog

RTVS a ich dnešné posledné predvolebné dno manipulácie s voličmi! Po PV neakceptovateľné!

To je niečo neskutočné!

Dnes, 27.9.23, počas obedňajších hodín, som zachytil reláciu RTVS/SRo – Z prvej ruky, kde akýsi dvaja „mudrci“  – MICHAL MISLOVIČ, riaditeľ prieskumnej agentúry Median SK a SAMUEL ABRAHÁM, Politológ a rektor BISLA v Bratislave, preberali ostatný predvolebný model, dvornej to prieskumnej agentúry RTVS – Median SK.

Ani by som ich nepočúval, ani by som ich nevnímal, až do tej chvíle, keď jeden z prítomných „mudrcov“ povedal niečo tak neakceptovateľné, politický odporné, v predvolebnom boji, dva a pol dňa pred samotnými PV, absolútne neakceptovateľné a moderátor SRo, akýsi Matej Baránek NIČ, ako by sa politicky nechumelilo!!!

A o čo ide?

Nuž „len“ o toto!

Jeden z hostí (nezaregistroval som ktorí) povedal doslova a do písmena toto – „HNUTIE REPUBLIKA nie je istý koaličný partner, preto mu preferencie stagnujú resp. klesajú lebo sú proti EÚ a NATO, a toto sú fašizoidné prejavy“

Je toto normálne!

Takže, ak niekto presadzuje samostatnosť, zvrchovanosť, národnú a štátnu suverenitu Slovenskej republiky, tak je fašizoidný???

A ten, čo je absolútnym lokajom EÚ/Bruselu, absolútnym lokajom USA/Washingtonu, absolútnym lokajom vojnovo-štvavého velenia NATO, rozumej U.S. ARMY a z vedeného dôvodu vedome pošliapava základne práva a slobody svojho národa – viď doba Covidová, viď doba Ukrajinská, vid doba imigrantsko-migrantská, tak ten nie je fašizoidný?!

Uvedomujú si vôbec, čo je to fašizmus???!!!

Toto je bezprecedentný predvolebný útok na HNUTIE REUBLIKA a toto hnutie by sa malo voči tomu brániť!!!

A samozrejme, že ak HNUTIE REPUBLIKA bude po PV 2023 súčasťou vládnej koalície, tak sa bude musieť zasadiť o to, aby ten, kto niekoho označí za fašistu, extrémistu, fašizoidného, niekoho, ktorý tu funguje legálne na základe našej Ústavy a Zákonov, tak aby sa tento, za takéto nehanebné, doslova idiotské výroky zodpovedal!

A bude na mieste, aby v štátnej, vraj dnes vo verejnoprávnej RTVS, pracovali takí moderátori, ktorí okamžite napomenú diskutujúcich, keď sa budú takýmto nehanebným spôsobom vyjadrovať o ktorejkoľvek politickej strane, hlavne ak to je O 5 minút 12 pred dôležitými Parlamentnými voľbami!!!

Nuž, ale Vy tam v RTVS, nič Vám to bude platné, toto vaše predvolebné „objektívne“, doslova politické harašenie v prospech neoliberálnej politickej scény a v neprospech rýdzo pro národných politických subjektov lebo občan-volič už vie, čo ste zač, a ako ste ho tu za ostatné 3 a pol roka vodili za nos, a ako ste ním manipulovali, ako ste nepustili žiaden iný názor (Covid, Ukrajina, migrácia…), ako len ten, čo Vám bol niekým „demokratickým“ nadiktovaný!!!

Záver:

A prečo ste si, vy tam v RTVS/SRo, do štúdia neposadili k Vášmu Baránekovi, iného Baráneka?

Jána Baráneka, áno, šéfa agentúry POLIS SLOVAKIA.

A čo keby ste sa s ním pozhovárali a do politického špiku kosti, rozobrali aj ich posledný prieskum verejnej mienky uverejnený 22. 09. 2023 o 16:48?

Nech sa páči tu je – „Progresívne Slovensko stráca na Smer takmer 10 percent. Sme rodina, KDH a ďalšie dve strany sú tesne nad piatimi“ – https://sita.sk/progresivne-slovensko-straca-na-smer-takmer-10-percent-sme-rodina-kdh-a-dalsie-dve-strany-su-tesne-nad-piatimi/https://sita.sk/firmy-institucie/polis-slovakia/

Lebo tu sú výsledky takéto?

SMER-SSD – 24,4%, Progresívne Slovensko – 15,1%, HLAS-SD – 12,6%…

Preto ich ani len nespomeniete?

Ale ako som bol býval už viackrát napísal, takáto bohapustá manipulácia zo strany RTVS sa musí po PV 2023 skončiť!!!

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.