Založ si blog

Henrich Krejča dnes na TV Markíza – „Urobili sme všetko preto, aby voľby dopadli dobre“! Škandál!

TV Markíza, na Slovensku prevádzkuje spoločnosť CME Slovak Holdings B.V., ktorá patrí do skupiny Central European Media Enterprises, ktorej sídlo je na/v    Hamilton, Bermudy!

Teda každému súdnemu obyvateľovi SR je zrejmé, že táto TV nie je pro slovenská, pro národná…a že „spieva a tancuje“, tak, ako jej pískajú Západný zahraniční majitelia…

Zároveň každému súdnemu obyvateľovi SR je jasné, že politicky je táto „slovenská“ TV, jednoznačne orientovaná na Západ, na USA…

V tejto TV, je na pozícií Riaditeľa Centra spravodajstva a publicistiky, akýsi Henrich Krejča.

No a práve tento Henrich, mal dnes ráno – piatok 29.9.2023, teda počas volebného moratória, ktoré okrem kandidujúcich politických subjektov, by mali najviac dodržiavať média(!), priestor na to, aby toto moratórium „dodržal do bodky!“

V dnešnom TELERÁNE na TV Markíza – https://www.facebook.com/Telerano/posts/pfbid07eQsczd3G5Ta7n9TXxsFJj1e1d1vwEerC7em72QZczeJszbjStXcjbGPTQJAv6ZVl?locale=sk_SK , sa Henrich bez zábran rozhovoril o tom, ako sa celý kolektív jeho oddelenia, teda spravodajstva a publicistiky, doslova zakúsil do práce okolo volieb, zomkol v predvolebnom období lebo vraj každý chce byť pri tom.

Že každý z jeho, jemu podriadenému kolektívu, chce byť pritom v predvolebnom boji, počas celého volebného dňa, po skončení volieb vo všetkých centrálach kandidujúcich politických subjektov…

A že sa už nevedia, ani on osobne, dočkať chvíle, kedy tesne po 22:00 hod. budú môcť na obrazovkách TV Markíza odprezentovať prvé výsledky akéhosi exit pollu, vykonaného pred volebnými miestnosťami, minimálne na vzorke 20 tisíc voličov, ktorí už odvolil lebo toto bude pre nich smerodajné, akéže by mali byť konečné volebné výsledky.

Pri tomto svojom unášaní sa predvolebnou atmosférou na jeho zverenom pracovisku/úseku, sa okrem iného aj takto rozhovoril.

Že všetky ostatné predchádzajúce voľby, ktoré sme tu mali od vzniku SR (1.1.1993!) už nestoja za povšimnutie, ale že tieto sú nanajvýš dôležité!

Podľa Henricha hlavne preto lebo on sám sa obáva, aby sa po voľbách kormidlo neobrátilo úplne opačným smerom.

Pri tomto konštatovaní sa Henrich zastavil lebo si uvedomil, že zašiel priďaleko a „zachraňoval“ to tým, že ďalej to nebude rozvádzať lebo je predvolebné moratórium!

Aké „milé“!

Takže „nikto“ na Slovensku dnes nevie o tom, že momentálne je naše kormidlo zásluhou ostatných „vlád“, ktoré sme tu mali od 21. marca 2020 do dnes a hlavne zásluhou Čaputovej, jasne otočené na Západ, na Brusel, na Washington, na NATO, na Pentagón…a že, ak by voľby vyhralo jedno nemenované progresívne politické zoskupenie (a potom by voľby dopadli podľa Henricha dobre?!), tak toto kormidlo by ostalo, nie len obrátené na Západ, ale, žeby ho ukotvili tak, žeby s ním následne išlo pohnúť, už len ťažko!!!

A zároveň podľa tohto vyjadrenia „apolitického“ Henricha, nikto nevie, akáže svetová strana je na opačnej strane Západu, že je to Východ!!!

Nuž, ale možno Henrich nemyslel Východ.

Lebo možno podľa vzoru istej skupiny v Bruseli, my dnes nemáme dve pohlavia – MUŽ/ŽENA, ale niečo vyše 70(!), tak potom možno podľa Henricha, my dnes máme nie 4 svetové strany, ale možno aj 280(!).

Ja neviem, ale ak by podľa Henricha vyhrali voľby tí, čoby kormidlom neotočili ani o milimeter, a teda by ostalo pevne ukotvené smerom výhradne, len na Brusel…, tak by som sa jedného rána zobudil na svitaní, zbadal by som vychádzajúce slnko a mohol by som si s kľudným svedomím povedať, ako dobre, že slnko opäť vyšlo na Západe!!!

A že tam aj večer zapadne.

Východ jednoducho nebude exitovať!

No a potom to prišlo.

Henrich v tej svojej pro Západnej, pro Bruselskej, pro Washingtonskej, pro NATO…eufórii povedal v priamom prenose o ich „objektívnej, apolitickej“ predvolebnej činnosti toto – „…vykonali sme všetko preto, aby voľby dopadli dobre“ (!!!)

Škandál!!!

Pýtam sa, čo to znamená – „Vykonali sme všetko preto, aby voľby dopadli dobre“???

Nuž moje presvedčenie je jasné.

Podľa Henricha, jeho kolektívu a celej TV Markíza, ich majiteľov, voľby dopadnú dobre, a teraz si budem dávať veľký pozor na to, že už je volebné moratórium presne ako Henrich, len vtedy, ak vyhrá politický subjekt, ktorý je jednoznačne a výrazne progresivisticky, a že aj ono bude zostavovať väčšinovú „vládu“, ktorá tým Henrichovým kormidlom nepohne zo Západného smer ani o milimeter!!!

Verím, že „nikto“ ani len netuší o akom politickom subjekte to píšem, presne tak, ako „nikto netušil“, o ktorom resp., o ktorých to politických subjektoch hovoril Henrich, aby ich ľudia nevolili, keď jasne povedal, že má obavu z toho, aby sa po voľbách naše kormidlo neotočilo o 180o!!!

Vyjadrenie Henricha o tom, že oni ako TV Markíza – „vykonali všetko preto, aby voľby dopadli dobre“, považujem za veľmi závažné a verím, že po PV, sa tomuto jeho vyjadreniu povenujú OČTK, či nebol spáchaný trestný čin, minimálne v rovine Vlastizrady – Zákon č. 300/2005 (Trestný zákon) § 311…(kto koná proti záujmom Slovenskej republiky…!)

Je potrebné po PV 2023 prešetriť, aké že to pokyny TV Markíza dostala, aby – „vykonali všetko preto, aby voľby dopadli dobre“, kto a koľkými financiami ich  platil preto – „,…aby voľby dopadli dobre“, a akéže nám to ukazovali predvolebné prieskumy verejnej mienky o volebných preferenciách jednotlivých politických subjektoch, ktoré kandidujú v týchto PV, komu a koľko za takéto „objektívne“ prieskumy zaplatili, „len“ preto – „,…aby voľby dopadli dobre“?!

No a na záver spomeniem ešte jednu Henrichovu eufóriu, ktorú chcú so svojim kolektívom zažiť na druhý deň po PV, v nedeľu, keď sa Henrich pochválil, že už dnes majú od nich pozvánku všetky politické subjekty, ktoré podľa nich, sa dostanú do budúceho parlamentu, aby prišli o 10:00 hod. diskutovať do ich povolebného markízackého štúdia…

Verím, že neporuším volebné moratórium, ako ho „neporušil“ Henrich svojimi vyjadreniami v predmetnom TELERÁNE na TV Markíza, keď napíšem, že som toho názoru, aby sa takejto diskusie nezúčastnil líder toho politického subjektu, ktoré ma najväčšiu šancu, že voľby vyhraje, ktorého líder sa odmietol zúčastňovať predvolebných diskusii práve v tejto TV…

Verím, že „nikto“ ani len netuší, o aký politický subjekt ide a o ktorého lídra!

P.S.

Keďže nie som naivný, tak všetko to, čo povedal Henrich o predvolebnej činnosti jeho spravodajsko-publicistického kolektívu TV Markíza, že „…robili všetko preto aby voľby dopadli dobre“, podľa môjho presvedčenia platí aj o RTVS, TV JOJ, TA3, ale aj o Sme.sk, Aktuality.sk, ako aj a hlavne, o silene pro progresivistickom Denníku N…!!!

 

 

 

 

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.