Založ si blog

Márne sme čakali. Čaputová ta nešla a zbitého seniora mladým progresívcom, nevyobjímala!

Média „hlavného prúdu“ o tom samozrejme mlčia!

A dokázateľne boli pri tom – minimálne TV JOJ, ich reportéra s mikrofónom vidno na pozadí fotografie!

To však neznamená, že k Čaputovej sa to nedonieslo!

Čaputová neštuduje denne zvodky od všetkých tajných služieb pôsobiacich na Slovensku?

A o čo ide tentokrát v súvislosti so „slušnou političkou“ Čaputovou?

Nuž o „nič“ vážne, „len“ o toto – https://standard.sk/431777/progresivny-aktivista-mihaly-napadol-starsieho-muza-na-proteste-matice-slovenskej-pred-dpoh !!!

Je o tom aj video – https://www.facebook.com/LeaLaukovaRepublika/videos/270998095794874

Na videu je jasne vidieť, ako mladý progresívny aktivista bije „svojho“ otca!

To sme sa až kam dostali!

Toto je tá Čaputovej progresivisticka láska, tolerancia a slušnosť?!

Alebo toto je tá nenávisť, zloba, ktorú spolu s Matovičo-Hegerovcami, ona a jej Progresívne Slovensko, vniesli do našej spoločnosti, počnúc marcom 2020, kedy menovala Matovičovú prvú „vládu“?!

Prečo Čaputová si nenechala tohto zbitého dôchodcu vyhľadať a nešla ho dojato vyobjímať?!

Alebo s tým Čaputová súhlasí, aby deti bili na ulici staršiu a starú generáciu, len preto lebo si boli brániť dôstojnosť niekdajšieho najslávnejšieho, veľmi váženého divadla a jeho hercov, divadlo v Bratislave, ale aj v celej bývalej ČSSR?!

Ján Baránek by na to povedal – „Chce sa mi z toho grcať“…

Nuž asi týmto zakončím tento môj článok o Čaputovej „rovnakom“ metri k spoločenskej „slušnosti, tolerancii“, ktorú tu ona svojim neustálym rozdeľovaním spoločnosti zaviedla, a ešte takmer rok to tu chce zavádzať pod rúškom apelu na toleranciu, slušnosť… a podobné pokrytecko-farizejské dristy!

Už aby bolo po jej mandáte!

Slovensko si hlboko vydýchne a vráti sa spať k slušnosti a vzájomnej úcte a tolerancií!

Bez vyvolávania zbytočných vášni, skrytých za peknými rečičkami!!!

A začať sa to môže ihneď po PV 2023, keď si Slováci veľkou väčšinou zvolia naozaj slušných politikov, pro slovenských, pro národných, pro štátnych, výsostne tolerantných, výhrade na základe ústavy SR a práva, ktoré platí na celom našom štátnom území!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.