Založ si blog

Tódová sa uchýlila do Prahy. Čo a s kým tam robila, je neuveriteľné!

To, že Denník N je čisto progresivistické, a že je to médium Progresívneho Slovenska, tak o tom nepochybuje azda nik, čo nenosí na očiach ružové neoliberálno-progresivistické okuliare!

A dôkaz o tom poskytla samotná Monika Tódová, ktorá sa s Marianom Leškom (bývalý komunistický novinár a aktívny člen KSČ!), Michalom Vašečkom (v USA vyškolený „sociológ“, dnes člen redakčnej rady Denníka N!), Martinom Milanom Šimečkom (otec predsedu PS Šimečku ml. a výborný priateľ Sorosa!), Matúšom Kostolným (šéfredaktor Denníka N!), stretla na „apolitickom“ debatnom mítingu v Prahe.

Viď TU –  https://www.youtube.com/watch?v=a1sgREeUYx4&ab_channel=Denn%C3%ADkN

Táto ich „apolitická“ debata so Slovákmi (predpokladám, že väčšinou tam boli prítomní mladí študenti – záber do hľadiska nám Monika nedopriala! Prečo asi?!) však nebola len tak samoúčelná!

Treba si uvedomiť, že Praha a ČR je z pohľadu výsledkov PV 2023 na Slovensku dosť kľúčová!

Prečo?

Viď TU – https://dennikn.sk/minuta/3515887/ v tomto progresivistickom „objektívnom“ médiu/článku, sa jasne píše toto – „Záujem o voľbu poštou zo zahraničia prejavilo 72 993 slovenských občanov, čo je dosiaľ najviac v histórii…,…Najväčší záujem bol v Česku, kde túto možnosť využilo 27-tisíc slovenských občanov…“

Takže progresívnemu Denníku N stojí za to ísť do Prahy a tam urobiť progresivistickú kampaň v prospech Progresívneho Slovenska pod „výstižným“ názvom – „Ako zachrániť demokraciu“ – https://dennikn.sk/3560420/ako-zachranit-demokraciu-tieto-volby-su-dolezite-ako-v-roku-1998-a-sklamanie-velke-ako-v-roku-2012-ked-to-tu-ovladol-fico/?ref=list

A keďže chcem o tejto „apolitickej“ aktivite Moniky a jej Denníka N napísať, čo najobjektívnejší názor, komentár, tak som sa doslova obetoval a pozrel som si toto video komplet celé, aj keď s veľkým sebazaprením! (viac ako 1:30 hod.)

Nuž, ale teraz môžem s kľudným svedomím napísať, že to bolo niečo neuveriteľné!

Neuveriteľné ako politicky, ale aj spoločenský odporné!

Týchto 5 progresívcov to tam, v zahraničí, dalo naozaj na naj politických barbarov, darebákov!

Celú reláciu resp. počas celej debaty, nerobili nič iné, len kopali do Slovákov tu žijúcich na Slovensku, kopali do všetkých politických strán hlava nehlava!

Začali Borisom Kollárom, cez Fica, Pellegriniho, Dzurindu…, ale Šimečku ml. a Progresívneho Slovenska, sa ani len náznakom kritičnosti nedotkli!

A keď sa na chvíľu o Šimečku ml. a PS, predsa len obtreli, aby to z ich strany nevyzeralo ako predvolebná kortešačka v prospech PS, tak len v súvislosti s tým, že by bol z neho dobrý budúci premiér SR!

Celá táto debata bola o tom, aby tam sediace publikum, a skrze nich aj ďalší Slováci žijúci v Čechách, na Morave a Sliezsku „pochopili“, že niet inej možnosti, ako voliť PS lebo inak nie je možné „zachrániť demokraciu“ na Slovensku!

HNUS!

Celá ich „apolitická“ debata vyznela v duchu, že Boris Kolár priviedol mafiu na najvyššie miesta našej politiky (teda už nie Fico?), a že keby boli PS/SPLU získali o zhruba 1000 hlasov viac v PV 2020, a boli by sa dostali do Parlamentu SR, tak Borisko, by si ani len neškrtol…

Potom Fica a SMER-SD, ako ináč, označili za bandu zlodejov a mafiánov, Pellegriniho a HLAS-SD označili za adolescenta, ktorého vychoval SMER-SD, HNUTIE REPUBLIKA a K-ĽSNS označili za extrémistov a fašistov, SNS za nacionalistov, Dzurindu za prestarnutého politika, ktorý nepochopil, že lepšie je sa vzdať v prospech PS…atď., atď., až sa dostlali k výsledku, kvôli ktorému túto debatu v Prahe viedli, ktorý bol jednoznačný, že Slováci žijúci v Prahe a všade v ČR, by mali jednoznačne voliť PS, inak demokracia na Slovensku bude pochovaná a zabitá!!!

Nuž teda toto má byť tá ich nestranná a apolitická žurnalistika?!

Toto je neakceptovateľné!

A ak Denník N chce robiť politiku, ak chce ovplyvňovať voľby na Slovensku, tak nech sa prizná a nech jasne deklaruje, že sú médiom ústredného výboru Progresívneho Slovenska!

Nech preukážu peňažné toky, kto a v akých sumách ich platí, že robia takúto politickú propagandu v propsech jednej jedinej politickej strany – Progresívne Slovensko!

A nemalo by to byť pre nich ťažké lebo ich obľúbenec Marian Leško má s tým z pred novembra 1989 bohaté skúsenosti – viď TU – „Po ukončení štúdia pracoval nejaký čas ako odborný asistent a od roku 1982 bol redaktorom týždenníka vydávaného Ústredným výborom Komunistickej strany Slovenska Nové slovo, bol aktívnym členom Komunistickej strany.“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/Mari%C3%A1n_Le%C5%A1ko

 

Nuž povedzte Slováci – voliči, potrebuje toto ešte nejaký komentár?!

Pre mňa osobne, je toto dno slovenskej žurnalistiky resp. „žurnalistiky“!!!

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.