Založ si blog

Slováci, chcete zánik Národa slovenského? Tak potom voľte Progresívne Slovensko!

Nie, nadpis tohto môjho článku nemôže byť v žiadnom prípade chápaný, ako šírenie poplašnej správy alebo ako dezinformácie, nebodaj ako hoax.

Toto nám reálne hrozí, ak by sa mala striktne napĺňať vôľa Progresívneho Slovenska, ktorú majú jasne pomenovanú vo svojom predvolebnom „programe pre Slovensko“ pred PV 2023!

Vo svojom volebnom programe majú jasne napísané toto – „Budeme hľadať podporu pre rozšírenie manželstva pre všetky páry, čo považujeme za skutočné naplnenie princípu rovnosti po vzore väčšiny krajín Európskej únie.“

Každý politik, ktorý sa snaží strhnúť/uprieť na seba pozornosť na Slovensku, už niekoľko rokov plače nad tým, že demografická krivka na Slovensku nebezpečne rýchlo klesá! A ponúka množstvo „zaručených“ riešení, ako z toho von (Nuž nech si naštuduje pro rodinnú politiku bývalého Prezidenta ČSSR Gustáva Husáka – Husákove deti!)

Viď napr. TU – „Slovensko sedí na časovanej bombe. Následky pocítime všetci“

https://index.sme.sk/c/22676281/slovensko-krajina-len-pre-starych-caka-nas-vazny-problem.html

V tomto článku sa dokonca spomína akási štúdia, ktorá o nás Slovákoch hovorí, že – „Kým v roku 2017 žilo na Slovensku 5,42 milióna obyvateľov, v roku 2100 by sme podľa štúdie mali mať len 2,56 milióna obyvateľov.“

Slováci, toto chceme?!

Chceme, aby sme o niekoľko storočí úplne vymizli z povrchu zemského, minimálne Európskeho?!

Lebo program PS, ak by sa nedajbože mal naplniť do bodky, smeruje presne k tomuto!

Čo to je – sobáše pre všetkých?!

Teda sobáše muža s mužom, sobáše ženy so ženou, sobáše transmuža s transmužom, sobáše tranženy s transženou, sobáše bezpohlavného s bezpohlavným, sobáše človekomačky s človekomačkou, a keď to preženiem, keď si niekto bude myslieť, že momentálne je stôl a nájde sebe podobného, tak budeme mať aj sobáše človekostola s človekostolom?

Áno, ono to na prvý pohľad vyzerá smiešne, ale pritom je to veľmi nebezpečné!

Viac o tomto predvolebnom a nedajbože aj povolebnom programe PS v nasledujúcich mojich článkoch!

P.S.:

Predsa len, sa opýtam – čo myslíte vy progresívne zmýšľajúci – ako budu milovať muž s mužom dieťa, ktoré si adoptujú ak nebude ich?

Ako budú milovať dieťa, ktoré si adoptujú žena so ženou, ak nebude ich?

A ak budú chcieť vlastné dieťa, tak je to možné?

Je možné aby dieťa splodil muž s mužom?

Je možné aby dieťa splodila žena so ženou?

Nie, nie je a ani nikdy nebude!

Takže platí to, čo sa pýtam v mojich prvých dvoch otázkach, že muž s mužom, ba ani žena so ženou, nikdy nemôžu milovať adoptované dieťa, ktoré nie je ich, tak ako my rodičia – muž a žena, milujeme svoje deti!!!

A zároveň platí, že ak muž s mužom a žena so ženou nedokážu splodiť dieťa, tak odkiaľ sa budú brať deti, tie na adopciu?!

 

Lebo prirodzenou cestou dokáže splodiť dieťa muž so ženou resp. žena s mužom!

Takže takáto politika PS vedie prirodzene k vyhynutiu národa slovenského!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 10:43

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.