Založ si blog

Sme. sk vyriešil nedostatok vysokoodborného zdravotníckeho personálu, naše zdravotníctvo je zachránené!

Ja neviem načo ešte čaká „minister“ zdravotníctva Lengvarský! Kým ho ako neschopného odvolá samotný jeho navrhovateľ – Igor Matovič?!

Po tom, čo denník Sme.sk prišiel s informáciou o vysokoodbornom zdravotníckom personály, ktorého máme u nás nadostač, len doteraz si to okrem Sme.sk akosi nikto podstatnejšie nevšimol, by mal Lengvarský nie len zajasať, ale by mal aj okamžite konať a doplniť zdecimované personálne, vysokoodborné stavy, v našom zdravotníctve.

Totiž o čo ide.

Ide presne o to, že naj dezinformačné média, ktoré sú síce dnes na Slovensku jediné povolené, kde jednoznačne radím aj Sme.sk, prišiel s takýmto bombastickým, ba priam nobelovským vynálezom, ktorý by nás mohol všetkých, po zdravotnej stránke, zachrániť.

Denník Sme.sk dňa 24. júna 2022 o 17:58, prináša slovenskému občanovi takýto „prepotrebný“ článok pod nadpisom – „Matematik Kollár: Cez leto sa takmer určite zavedú respirátory“ (!!!)

Nuž to, že akýsi matematik túži opäť povinne nosiť akési dýchacie zábrany, ktoré sú predovšetkým nie ochranné, ale hlavne škodlivé, tak to je v poriadku. Nech si Richard, matematik, takéto respirátory nosí naraz aj desať, vždy, všade, aj v noci pri spánku lebo ako sa hovorí – „Vírus nikdy nespí“!!!

Toto ma naozaj nijako nevzrušuje, takéto naozaj choré vyjadrenia. Apropo, komu majú slúžiť takéto opätovné Covid strašiaky???

Ale čo ma vzrušilo, ba dokonca postavilo zo stoličky, bol text, ktorý bol v tomto článku ešte pričítateľný, až do jeho uzamknutia.

Totiž redaktor tohto článku, akýsi Ján Krempaský tam píše aj takúto objavne prevratnú vec –„ O tom, prečo prišla tak skoro (covid vlna!), kedy vyvrcholí, aké riziko predstavuje pre ľudské zdravie a aké obmedzenia prinesie v bežnom živote, hovorí matematik RICHARD KOLLÁR, ktorý je odborníkom na šírenie koronavírusu.“

 

FÍHA!

 

A je to vonku!

 

Takže podľa denníka Sme.sk, matematik je odborníkom na koronavírus! Dokonca vysoko erudovaný odborník na šírenie koronavírusu!!!

 

Nad tým sa Slováci naozaj zamyslite!

 

To žeby mal byť matematik odborníkom napríklad na Pytagorovu vetu alebo kde správne použiť Ludolfovo číslo tzv. Pí, resp. ako správne napočítať do trilión, resp. ako používať sínus, kosínus (…deskriptíva, hlavy studované… – Jaroslav Uhlíř – Promovaní inženýři –  https://hudba.zoznam.sk/jaroslav-uhlir/piesen/promovani-inzenyri/ ), tak to mi je jasné a je to aj celkom prirodzené, ale žeby bol matematik odborníkom na medicínsky problém, akým koronavírus bez pochyby je, tak to som ani ja, ba ani nikto iný, zo zdravým rozumom na Slovensku, ani len netušil!

Nuž, ale keď je to tak, ako Sme.sk tvrdí o matematikovi R. Kollárovi, že je odborníkom na koronavírus, tak má „minister“ zdravotníctva Lengvarský neskutočne ľahkú prácu.

Stačí si zájsť na matematické fakulty, vyhliadnuť si tých najlepších a dosadiť ich na, minimálne, oddelenia našich nemocníc, kde sa najviac potykajú s koronavírusmi!

A aby to mal ešte ľahšie, tak nech osloví všetkých, ktorí sú ešte v produktívnom veku a ukončili akúkoľvek matematickú fakultu a nech ich zamestná v našom zdravotníctve!

Ja viem, niečo tak absurdné, že to až bolí!

Ale denník Sme.sk aj takto manipuluje verejnou mienkou a to by sa nemalo prehliadať!

Prehliadať to, že akýsi „novinár-redaktor“ celkom vážne označí matematika za odborníka v oblasti medicíny a to dokonca na nový koronavírus a jeho šírenie!!!

 

Nuž, presne takto je potrebné brať „vážne“ všetky správy, informácie, ktorými nás dennodenne kŕmia tie média, ktoré sú jediné dovolené lebo nešíria informácie z nesprávnym obsahom!

Gratulujem!

Lebo informácia o tom, že matematik je odborníkom na medicínu, na koronavírus, tak toto je naozaj informácia so „žiadúcim obsahom“!!!

 

HNUS!!!

 

https://domov.sme.sk/c/22946100/koronavirus-vlna-leto-covid-omikron.html

 

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.