Založ si blog

Slováci pozor. Opäť sa začína pomalá, plazivá covidizácia. .. !

Dnes Slováci žijú každodennými starosťami, hlavne o tom, čo ich čaká ohľadne cien potravín, energií a pod.

Média, tie dovolené, ich dennodenne kŕmia tým, ako je potrebné ešte viac zničiť Rusko, Rusov a ako si kvôli tomu je potrebné ešte viac utiahnuť opasky, ako je potrebné sa odstrihnúť od energií, ktoré by sa čo i len málinko obtreli o energetické nosiče, ktoré sú na území Ruskej federácie a pod.

Do toho dovolené média vložia, ako sa spájajú tí „dobrí“ s fašistami a ako sa spájajú tí „zlí“ s fašistami lebo dnes na Slovensku je to už taký folklór, teda – fašista sem, fašista tam!

Ale kto je tu naozajstným fašistom resp. fašistami, to dovoleným médiám totálne uniká!

Nuž a do toho, pomaly, ale isto ide plazivý covidizmus!

To samozrejme pre prípad, žeby občania SR vytriezveli z tých všakovakých dovolených informácií a bude potrebné im opäť ukázať, kde je ich miesto!

A to takým spôsobom, že sa povie – hľa občan, covid je tu skôr ako sme čakali a teda je potrebné ťa opäť „chrániť“ a teda ostávaš doma, budeš nosiť respirátor, budeš musieť sa nechať covid zaočkovať a pod.

Občan SR, Slovák, prosím neber to na ľahkú váhu a už im viac nedovoľme, aby nami takto manipulovali a neodôvodnene nás gniavili.

Toť nedávno to začalo na ostro na TA3, kde opäť debatoval V. Krčméry aj s akýmsi iným odborníkom na Covid, kde opäť bola reč o kade čom okolo covidu a covid očkovaní, ale ani za svet nezaznelo to najpodstatnejšie, že aj covid je liečiteľný!

Teda nielen prekonateľný, ale liečiteľný!

Už som o tom písal, mám vlastnú skúsenosť, že covid som neprekonal, ale som sa z neho vyliečil – Ivermektín – brával som ho dvakrát denne (R/V) jedna tableta, len 5 dni v týždni! Potom bol u nás v rodine veľmi účinný Isoprinosin, ako „starodávne“ antibiotikum na vírusové ochorenia, samozrejme, že na oficiálny odborný lekársky predpis od vlastného všeobecného lekára a po troch dňoch bol Covid ta tam, aj keď antibiotiká boli pravda vybraté až do konca, ako predpis káže!!!

Teda o liečbe ani dnes nepočúvame vôbec nič!

PREČO!

Potom sa nechal počuť akýsi Ján Mikas.

To je kto?

Akosi ho dlho nebolo vidieť ba ani počuť!

Kde bol doteraz a prečo čuší a nenabáda ministerstvo zdravotníctva na prevenciu počas letných dní, aby informovali občanov SR, ako si čo najlepšie posilniť prirodzenú telesnú imunitu, ale hlavne prečo nekričí, že je potrebné v zdravotníctve vykonať viacero krokov, aby sa nám na jeseň v ambulanciách nenakopilo množstvo vystrašených pacientov s novým variantom covidu…?!

A následne nasadili covid korunu v denníku SME.sk!

Nuž veru niečo nevídané!

Niečo nad čím človek musí neveriacky a hlavne s pohoršením krútiť hlavou!

V denníku Sme.sk vyšiel takýto bombastický článok, s ešte bombastickejším nadpisom – „Matematik Kollár: Cez leto sa takmer určite zavedú respirátory“ – https://domov.sme.sk/c/22946100/koronavirus-vlna-leto-covid-omikron.html

článok napísal a zverejnil akýsi Sme.sk redaktor – Ján Krempaský.

Tomuto článku sa povenujem samostatne, ale už teraz odkazujem matematikovi Richardovi Kollárovi, redaktorovi Sme.sk Jánovi Krempaskému a všetkým im podobným, že áno, nech si naordinujú povinné nosenie respirátora, aj desať naraz, ale len sami pre seba a nám ostatným nech dajú už konečne svätý POKOJ!!!

Totiž už nikdy žiadne povinné nosenie ničoho, čoby bránilo voľnému prístupu kyslíka do našich pľúc! A u našich detí už vôbec NIE!!! NIE v školách počas vyučovania!!!

KTO CHCE NECH NOSÍ, ALE TOŤ VŠE!!!

 

No a samozrejme covid masirácia pokračuje veselo ďalej, napr. ráno 28.6.2022 mali opäť na TA3 jedného z naj coviďáka akéhosi Petra Sabaku –  https://www.ta3.com/relacia/24813/covid-na-slovensku-opat-pritvrdzuje-infektolog-sabaka-povedal-ake-nas-caka-leto, ktorý opäť covid straší národ slovenský a to je jednoducho neprípustné…

Mne tu čosi nesedí a zároveň veľmi niečím nekalým zapácha a je potrebné si to dať do súvislostí so všetkým čo sa tu, najmä v Európe, deje za ostatné mesiace, týždne, dni, hodiny a minúty!

Naozaj Slováci – POZOR NA TO! POZOR NA NICH!!!

 

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

Medvedica s mladými v uliciach Žiaru, zvýšte opatrnosť. Na miesto smeruje zásahový tím

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.