Založ si blog

Čaputová – „ruky bozkávam“

Čaputová je kto?

Ona je nejaká Cárovná?

Ona je nejaká Cisárovná?

Oba je nejaká Kráľovná?

Ona je nejaká Milostivá pani?

Ona je nejaká Grófka?

Ona je nejaká Veľkovojvodkyňa?

Ona je nejaká kňažná?

Ona je nejaká Arcivojvodkyňa?

Ona je nejaká Markíza?

Ona je nejaká Vikontesa?

Ona je nejaká Barónka?

NIE! NIEJE! A ani nenosí žiaden z týchto šľachtických titulov!!!

Ale správa sa tak, ako keby bola!

Ona si neuvedomuje, že je (pre mňa osobne, len na papieri) hlavou suverénneho štátu a nie urodzená pani, ktorej majú cudzí štátni príslušníci prejavovať prirodzenú politickú úctu a rešpekt, a nie sa jej klaňať a ruky bozkávať?!

Viď toto foto, ktoré si Čaputová pompézne zavesila na svoj FB status – https://www.facebook.com/photo/?fbid=587884819361558&set=pcb.587886342694739

Na tomto foto jej akýsi mužíček bozkáva ruku v hlbokom predklone, svojským spôsobom a ona stojí, ako soľný stĺp!

Na tom by nebolo nič výnimočné, ak by sa takto nechávala na ruku bozkávať, kdesi v súkromí a bez prítomnosti fotografov svetových médií!

Teda o čo ide?

Nuž „iba“ o toto!

Čaputová vycestovala na samit NATO do Španielska, kde sa stretla celá tá pokrytecká NATO smotánka, aby učinili akési veľké prelomové rozhodnutie, presnejšie, ako o tom pyšne píše samotná Čaputová na svojom FB profile – „Práve odlietam do Madridu, kde sa čoskoro začne historicky dôležitý summit NATO.“

A ešte pyšnejšie dodáva, že – „Pred zajtrajším rokovaním lídrov na samite NATO v Madride nás španielsky kráľovský pár – kráľ Filip VI. a jeho manželka kráľovná Letizia, pozvali na slávnostnú večeru.“

 

Niečo neuveriteľné!

 

Tak národ slovenský a občania SR padajú po stránke ekonomicko-spoločensko-politickej do hlbokej priepasti a ona sa vytešuje, doslova pýši tým, že je účastná na večeri u akéhosi šľachtica, monarchu, ktorému pramálo záleží na biede jeho, aj iných poddaných!

Prečo takto nehorázne provokuje tú časť občanov SR, ktorí nevedia, čo dajú svojim deťom zajtra na desiatu do školy, ako ich zaodejú a pod.

A ona sa pýši megalomanskou večerou u akéhosi cudzieho monarchu…!!!

Áno, toto presne je svet ich pokryteckého kapitalistického sveta – vrchnosť, smotánka sa baví, topí sa v prepychu, luxuse, vydáva falošné pokrytecké vyhlásenia smerom k poddaným a pritom na nich neberú absolútne žiaden ohľad!!!

Toto je pravda z môjho uhla pohľadu a nikto mi ju nevyvráti lebo je to tak!

Je potrebné si všimnúť tie ich vzájomné „úprimné“ úsmevy – doslova sa mi pritom obracia žalúdok!

Títo šľachtici, šľachtičné a „šľachtici“, „šľachtičné“, ak by mohli, tak jeden druhého utopí v čajovej lyžičke vody!

Áno, v týchto kruhoch je to tak, čo potvrdil aj istý Igor Matovič, ktorý o „našej šľachtičnej“ Zuzane povedal presne toto – „Zažil som s ňou dve stretnutia také, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli, boli by zhrození“, no a po tomto stretnutí plného zhrozenia, potom vyjdú pred kamery, pred národ, pred svojich poddaných a usmievajú sa od ucha k uchu a navzájom si prejavujú „úctu“ a všakovaké pokrytecké, farizejské komplimenty!

Že síce je to s tou našou vládou zlé, veľmi zlé, ale bolo by ešte horšie, ak by nepokračovali vo „vládnutí“ ďalej, podľa ich priania až do konca, teda do aleluja!

 

No a ktože je ten panáčik, čo „našej“ „šľachtičnej“ rúčku bozkáva a lepí si na ne svoje líce?

Nuž nik iný, ako francúzsky „Chevalier“ (Rytier – tiež šľachtický titul), akýsi Emmanuel Macron!

Emmanuel by si mal uvedomiť, že táto pani nie je monarcha, ale „hlava“ suverénneho štátu – Slovenskej republiky a je potrebné sa k nej správať tak, ako to zahranično-politický protokol vyžaduje, to znamená žiadne cmúľanie rúk!

Iste, aj tu platí to staré známe, že muž si k žene môže dovoliť len to a toľko, čo mu žena sama dovolí…!!!

Toľko to k Čaputovej „šľachtickému“ správaniu sa na medzinárodnej scéne.

A teraz k oveľa podstatnejšej veci.

Pýtam sa.

Aký mandát dostala Čaputová od Slovákov, od občanov SR, od národa slovenského aby nás všetkých zastupovala na vojenskom stretnutí NATO, tak ako to ona poňala?

Totiž ona to poňala tak, že sa pripojí k akejkoľvek „mierovej“ aktivite NATO voči Ruskej federácií a tým je podľa týchto, podľa mňa doslova vojnových štváčov, výlučne vojenské riešenie konfliktu!!!

Ani náznak mierového riešenia, ani náznak komunikácie s ruskou stranou na báze mierových rokovaní, ale len a len vojenské riešenie, čo doslova všetci Západní „mierotvorcovia“ tvrdia unisono, na čele s akýmsi Joe Bidenom („pánom sveta“?!), že vojna na Ukrajine bude dlhá a vyčerpávajúca!

To je čo za blud?!

A nemalo by to byť tak, že mierové rokovania za okrúhlym stolom budú resp. by mali byť dlhé a vyčerpávajúce?!

Nie o toto, by sa mali snažiť?!

Je jasné, že NATO nie je obranná, ba ani ochranná organizácia, ale je to rýdzo provokatívna a útočná organizácia!

Môžem mať takýto názor? Nuž uvidím!

Tvrdím a vždy to budem tvrdiť, že NATO malo skončiť tri sekundy po tom, ako skončila Varšavská zmluva!!!

Pýtam sa a chcem na to jasnú odpoveď!

To Rusko po tom, keď zanikla Varšavská zmluva, vojenský blok dovtedy východných socialistických štátov pod velením ZSSR, sa snažilo o akési nové vojenské pakty?

Rozširovalo Rusko nejakým spôsobom svoju vojenskú prítomnosť resp. snažilo sa o vytvorenie nového vojenského zoskupenia s inými štátmi voči dovtedy málo početnému NATO a USA???

Nuž veru NIE!

A čo NATO pod velením USA? Oni čo robili?

Nebolo to náhodou NATO pod velením USA, ktoré sa začalo rozširovať o štáty bývalého sovietskeho bloku, o štáty, ktoré boli dovtedy členmi Varšavskej zmluvy a to takým brutálnym spôsobom, že hranica, fyzická hranica NATO, sa dostala na hranicu samotnej Ruskej federácie???

To máme ako nazvať? Ako obranná reakcia NATO a USA pred „rozpínavším“ sa vojenským vplyvom Ruska na území Európy?!

Nuž takémuto bludu môže uveriť len hádam ten, kto takýto blud vymyslel a šíri aj naďalej!

Teda z tohto hľadiska je jednoznačné, že NATO, ako vykonávateľ vojenských požiadaviek USA, je jednoznačne nie obranný vojenský pakt, ale provokačný a do určitej miery aj útočný…

Dnes sa na samite NATO nejdú dohadovať o tom, ako ukončiť tento konflikt, ku ktorému podľa slov Joe Bidena muselo zo strany RF dôjsť lebo to bol práve Joe Biden, ktorý svojho času sveto svete tvrdil, že RF nemá inú možnosť, ako len vojenský vstúpiť na zvrchované územie Ukrajiny (prečo sa ho na to „novinári“ nepýtajú, prečo Rusi boli nútení vykonať takúto vojenskú agresiu…???, veď on Joe, to predsa vie, tak sa ho na to pýtajme lebo naša „šľachtičná“ Zuzana tvrdí, že nevidí žiaden dôvod/príčinu na takúto ruskú vojenskú agresiu voči Ukrajine!), ale idú sa dohadovať resp. počúvať hlavného veliteľa NATO, rozumej USA, ako ešte väčšmi tento vojenský konflikt roznecovať a čo robiť, aby bol dlhý a vyčerpávajúci!!!

A má byť dlhý a vyčerpávajúci pre koho?

Pre nich, pre nich účastníkov tohto NATO/USA samitu alebo len a výhradne pre nás občanov, obyvateľov všetkých štátov Európy, európsku časť Ruska nevynímajúc?!

To nikomu nebije do očí, že najviac trpia samotní Ukrajinci?

To takto im idú pomáhať, že ich budú ešte väčšmi pumpovať zbraňami?

Aby zahynulo, úplne zbytočne ešte väčšie množstvo ukrajinských mužov, ale aj žien, v nerovnom boji s ruským agresorom?

To nie je lepšie si sadnúť za veľký rokovací stôl na úrovní najvyšších predstaviteľov USA, Nemecka, Francúzska, Číny a spol. s hlavnými dnešnými konfliktníkmi Ukrajinou a Ruskom???

A nevstať od stola dovtedy, kým sa nedohodne taký spôsob vyriešenia danej problematiky a konfliktu, že bude každý spokojní a bude trvalo zabezpečený mier?!

Nie je na čase rozmýšľať o konci NATO v tej podobe v akej je dnes?

Nie je na čase rozmýšľať o takom bezpečnostnom zoskupení všetkých štátov sveta, kde by boli všetci tí, ktorí chcú mier a nič iné len mier?

Je na čase rozmýšľať, aby v jednej vojensko-bezpečnostnej aliancií boli spolu USA, Rusko, Čína, Nemecko, Francúzsko, všetky štáty Európy, Ázie, Afriky, Ameriky – nie OSN, lebo OSN je dnes organizácia, ktorá nemá na nič dosah!

A to vojensko-bezpečnostná aliancia, ktorá by bola garantom svetového mieru lebo by bolo ukotvené v stanovách, že žiaden člen tejto vše svetovej aliancie, si nebude robiť územné nároky na iné štáty tým, že nikdy vojensky neohrozí žiadneho člena tejto aliancie a hlavne, že sa spoločne nebude brojiť a zbrojiť voči akémukoľvek umelo vytvorenému nepriateľovi v rámci našej planéty, ale je potrebné sa pozerať do budúcna, hlavne do vesmíru lebo tam na nás číhajú tie najväčšie hrozby a teraz nehovorím o mimozemšťanoch, ale o rôznych vesmírnych telesách, o využívaní nerastných surovín z iných planét, ale aj projekt o obývanie napr. Marsu a pod.

Tu zamerajme naše vše svetové sily a nie na to, že sa budeme navzájom vyvražďovať, nech už je to pod akoukoľvek „humánnou“ zámienkou!

Život na tejto zemi je naozaj krátky, tak si ho čo najlepšie užime, čo najlepšie prežime a nie si ho nasilu skracujme, neprivádzajme si navzájom zbytočné utrpenia!

Nuž, ale toto je len taká moja , nateraz utópia lebo kapitalistické zriadenie, tak ako ho poznáme dnes, toho nie je schopné!

Lebo dnešný kapitalizmus, či ten USA, Západný, Severný, Južný alebo Východný, je postavený na mamone, nebotyčného zisku niekoľkých jednotlivcov, peniazoch a brutálnej, na nič a na nikoho nehľadiacej moci nad tými ostatnými!!!

 

Záver:

 

Nuž a namýšľať si, že všetko sa vyrieši tým, že Rusko bude porazené, že Rusko bude zničené, že Rusko bude vymazané z mapy sveta, je nie len nereálne, ale doslova politicko-strategický choré, ba priam idiotské!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.