Založ si blog

Zelenskyj v NR SR? Neexistuje, neakceptovateľné!

Toto nie je len môj osobný názor, toto je moje hlboké presvedčenie  – Volodymyr Zelenskyj (VZ) je pre národ slovensky a občanov SR absolútne NIČ. Aleže, z cela NIČ.

 

VZ pre mňa osobne nie je vodca ukrajinského ľudu, ale diktátor. Diktátor, ktorý sa stavia dokonca pasuje do role celosvetového diktátora lebo čo on povie je číro čistá pravda a čo si poručí, tak to mu ostatní musia dať lebo ak nie, tak on ich obviní z utrpenia ukrajinského ľudu!

Niečo nepredstaviteľné. Ale dnes sa VZ nebudem venovať, jemu sa povenujem v samostatnom článku.

Dnes chcem o tom, že vraj VZ vystúpi v pléne NR SR, aj keď „len“ audiovizuálne.

Považujem to za absolútne neakceptovateľne!!!

Prečo by sa tak malo stať? Aký je na to dôvod? Kto je VZ, že sa má prihovárať poslancom NR SR? A v akom zmysle sa im chce prihovoriť? Bude od nich požadovať ešte viacej slovenských zbraní? S300, je málo? Migi-19, sú málo? Húfnice Zuzana, sú málo? 2,5 miliardy eur z peňaženiek Slovákov pre Ukrajinu sú málo? Čím chce VZ „osloviť“ poslancov NR SR? Chce im prikázať, aby sa SR okamžite odpojila od ruského plynu a ropy?! Nuž nech sa od ruského plynu a ropy najskôr úplne odstrihne Ukrajina! A keď sa odpojíme od ruského plynu a ropy, a prestaneme byť závislí na týchto ruských komoditách, tak neprejdeme do opačného extrému a nestaneme sa závislými na USA skvapalnenom plyne?! Mimochodom násobne drahšom, ako je ten ruský?! A keď dnes tvrdia, napr. aj VZ, že kúpou ruského plynu a ropy financujeme ruský zbrojný priemysel, tak potom, keď budeme kupovať násobne drahší skvapalnený plyn z USA, čo tým budeme financovať na strane USA?! Nebudeme náhodou financovať USA zbrojný priemysel, aby ešte väčšmi vojenský podporovali Ukrajinu preto, aby vojenský konflikt eskalovali v Európe a tak ďaleko od svojho územia?!

Ale späť k nosnej téme.

Je pravda, že NR SR podľa Zákona o NR SR č. 350/1996 Z.z., §21, ktorý znie – „Významné osobnosti hospodárskeho, spoločenského a politického života a predstavitelia iných štátov alebo medzinárodných organizácií pozvaní národnou radou alebo jej predsedom môžu so súhlasom národnej rady vystúpiť na jej schôdzi.“ – môže povoliť vystúpiť v pléne NR SR aj Účasť iných osôb, ale prečo práve Zelenskyj?!

Nepamätám si, žeby niekedy v histórií samostatnosti SR, vystúpil cudzí štátny príslušník v pléne NR SR!!! Nepamätám si, žeby v pléne NR SR vystúpil  akýkoľvek prezident iného štátu, nie to ešte štátu, ktorý nie je súčasťou EÚ!!!

A nevidím na to dôvod, ani v prípade VZ!

A ako malo k tejto „myšlienke“ dôjsť?

Nuž, čo sa týka Ukrajiny, tak absolútne jednoducho. Podľa hovorkyne „predsedu“ NR SR Borisa Kollára, úplne stačilo, aby sa BK prihovoril, akýsi ukrajinský veľvyslanec na Slovensku Jurij Muška. A malo sa tak udiať pri akejsi, podľa môjho názoru tiež absolútne neakceptovateľnej akcií na pôde NR SR, keď BK z vlastnej iniciatívy zorganizoval na výsostnom území NR SR, akúsi výstavu, vraj o vojnových zločinoch RF na Ukrajine!

Odkiaľ vie BK, že tieto fotografie, ktoré tam prezentoval boli výhradne vojnovými zločinmi vojska RF?! A kto mu poskytol tieto fotografie…?! – https://www.teraz.sk/najnovsie/ukrajinsky-prezident-zelenskyj-sa-priho/630137-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253BsNajnov%25C5%25A1ie%253Bimg

Prečo BK nezorganizuje aj fotogalériu zločinov na civilnom ruskom resp. rusky hovoriacom obyvateľstve v Luhanskej a Doneckej oblasti Ukrajiny, ktoré napáchalo od roku 2014 do dnes, akési armádne zoskupenia AZOV a iné neonacistické zoskupenia?!

Tu by tiež mohol BK pozvať na takúto výstavu veľvyslanca Ruskej federácie na Slovensku – Igora Bratčikova. A ako by reagoval BK, ak by ho Igor Bratčikov požiadal, aby v pléne NR SR, prostredníctvom videokonferencie vystúpil prezident Ruskej federácie Vladimir Vladimirovič Putin?

Tiež by konal tak promptne, ako v prípade VZ?!

Takže áno, keď demokraticky, tak potom dajme slovo v NR SR obom. Lebo dať slovo len jednej strane a druhej nie, to je jednoducho propaganda!

Na záver len jedna poznámka.

Tak Generálny prokurátor SR, nedostal slovo v NR SR resp. mu poslanci za „vládnu“ koalíciu nedovolili vystúpiť v pléne NR SR, ale Zelenskému túto možnosť dajú?! – https://www.cas.sk/clanok/2640767/generalnemu-prokuratorovi-nedovolili-vystupit-v-plene-reakcia-na-seba-nenechala-dlho-cakat/

Deklarujem, že v okamihu, keď poslanci NR SR odsúhlasia vystúpenie VZ v pléne NR SR, okamžite zverejním mená všetkých tých, ktorí tak učinili! A neporuším nič lebo hlasovanie je verejné a zverejním o týchto poslancoch len to, čo sami dovolili o sebe zverejniť na oficiálnych web stránkach NR SR – https://www.nrsr.sk/web/default.aspx?SectionId=60 .

Verím, že z opozičných poslancov NR SR, sa na tomto propagandistickom divadle nezúčastní ani jeden jediný poslanec alebo im odporúčam, aby počas vystúpenia VZ v NR SR, si opoziční poslanci vzali do rúk transparenty a fotografie poukazujúce na neonacistické sily Ukrajiny, akým je napr. AZOV a aby tiež prezentovali na fotografiách ich zločiny páchané na nevinných civilistoch od roku 2014 v Doneckej a Luhanskej oblasti, tak aby to VZ videl…

Rázne protestujem proti tomu, aby v pléne NR SR vystúpil VZ lebo to považujem za zneuctenie, zneváženie, znesvätenie suverénnej pôdy NR SR!!! – https://www.expres.cz/zpravy/ukrajina-rusko-valka-batalion-azov.A220222_111319_dx-zpravy_stes/foto/STE919fbc_FML5N_9XsAIRMEY.jpg

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00, aktualizované: 14:31

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.