Založ si blog

Jedna, dve sankcie na USA a svetový mier je zabezpečený!

Veľmi krátko. Rýdzo môj názor, moje hlboké presvedčenie.

Pre mňa osobne je absolútne jasné, že USA sú celosvetovými vojnovými štváčmi!

Je jasné, že okamžite po ukončení II. sv. vojny, začali USA robiť politiku na zničenie najskôr ZSSR a dnes aj Ruskej federácie! (USA už v roku 1949 zakladajú NATO! Vraj ako obranný pakt! Voči komu, keď Varšavská zmluva vzniká až o šesť rokov neskôr, ako dôsledok vzniku NATO – 1955?!)

Na skoré zničenie ZSSR, sa neokúňali použiť aj nacistických vedcov a zakryli to tým, že ich vedomosti chcú použiť/využiť v oblasti „dobíjania vesmíru“, čím ich zbavili viny za nemecké nacistické vojnové zločiny, inak povedané, udelili im USA vojnovú amnestiu – https://brainee.hnonline.sk/spolocnost/slovensko/12878448-paperclip-operation

Neviem o tom, žeby si sovieti odvliekli nacistických vedcov, aby využili ich zvrhlé vedecké vedomosti na ničenie národov, iných, ako bol ten ich „vyvolený“ – nemecky!!!

Jednoducho povedané, USA (administratíva) nevedia žiť v mieri/z mieru, ale výhradne len z vojen, avšak nie na ich území!!!

A na túto politiku si vybudovali veľmi rozsiahly zbrojný priemysel, ktorým chrlia vojenský arzenál, ktorý dodávajú do rôznych častí sveta (dnes hlavne Ukrajina! – https://www.trend.sk/spravy/usa-posielaju-ukrajine-zbrane-sovietskej-vyroby-ktore-pred-desiatkam-rokov-tajne-vzali-rusom  ), kde podporujú vojny, aby z nich ťažili výhradne vo svoj prospech!

Najskôr dopomôžu utrpeniu, rozbitiu území a potom sa tvária a hrajú sa na záchrancov/spasiteľov, ale samozrejme, že nie zadarmo, i keď najskôr sa tvária, že zadarmo…!!!

Takže k veci!

Na USA je potrebné uvaliť celosvetovú sankciu, aby im bolo zakázané vyvážať zbrane!

Je potrebné na USA uvaliť sankciu, aby nik od nich nemohol kupovať zbrane!

Na USA je potrebné uvaliť sankcie, aby mali zakázané financovať, všakovaké mimovládne organizácie po celom svete! Nech si ich financujú doma!

Ak sa vykonajú voči USA tieto dve jednoduché sankcie, tak je o svetový mier postarané!!!

Na teraz len toľko!!!

 

Záver:

Predsa len ešte jedna poznámka.

Ak chcú USA zničiť Ruskú federáciu, tak nech nebudú zbabelí a nech to vojensky vykonajú zo svojho územia! Z Aljašky! Z Aljašky do Ruskej federácie je cez Beringov prieliv ani nie 90 km! – https://www.google.sk/maps/place/Beringov+prieliv/@65.862508,-168.0086519,8z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x574a0db533ea8373:0x5c8cd361cd3f8596!8m2!3d65.8938131!4d-168.3953956

Tak potom prečo útočia na RF z Európy (Ukrajiny?), ktorá je od územia USA vzdialená tisícky kilometrov?!

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.