Založ si blog

Vskutku „zázračná“ vakcína! Dostane jej autor tiež Nobelovu cenu? A kto ním vlastne je?

Veru, občan Covid potenciálny pacient, si ani len neuvedomuje, aký „dar“ mu spadol z „nebies“ v podobe experimentálnej Covid vakcíny, hlavne tej z USA od spoločnosti Pfizer.

Asi sa už nikto v dnešných hektických, povinných Covid vakcinačných dňoch, v dňoch kedy je táto Covid vakcína doslova dennodennou politickou agendou všetkých Covid diktatúr na svete hlavne v EÚ(!), nepýta, ani nezamýšľa, kedy a za akým účelom bola na rýchlo vynájdená, vyrobená, na Covid trhu v obrovských množstvách predaná, táto „výnimočná“, ba v dnešných dňoch až „zázračná“, „nadprirodzená“, Covid experimentálna vakcína!

Áno, bola vyvíjaná na SarsCov-2 tzv. Covid -19, na jeho prvotný „vzhľad“!

Hneď v úvode, ako bola daná na trh (podľa mňa doslova nanútená a umelo, propagandisticky, ako jediná Covid záchrana velebená!) sa jej majiteľ (povenujem sa tej najrozšírenejšej – Pfizer)  zastrájal, že jej účinnosť je ďaleko nad 90%!

Neviem sa však dopracovať k menu vynálezcu tejto „zázračnej“ Covid vakcíny zo spoločnosti Pfizer! Preč toľká skromnosť zo strany vedenia spoločnosti?

Veď každá spoločnosť si chráni „receptúru“ svojich výrobkov, to chápem, ale žeby sa nechcela pochváliť aj kvalitným, vysokoodborným personálom, ktorý z tejto spoločnosti robí svetového Covid vakcinačného lídra?! A na základe takýchto výnimočných zamestnancoch/vedcoch zarábať ešte väčšmi?

Nuž toto je mi záhadou.

Ja osobne by som rád, aj keď len skrze TV obrazovky, spoznal človeka (ľudí?), ktorý dokázal vyvinúť túto „zázračnú“ vakcínu, aby nám on sám povedal, že či je až taká dokonalá, aby sa bez riadneho procesu skúšok/testovania výhradne na (platených!) dobrovoľníkoch (!), akou by mali prejsť všetky významné ľudské vakcíny, teda niekoľko rokov (5-8 a viac!), okamžite, v takýchto stá miliónových množstvách objavili na medicínskom trhu a aplikovali všetkým hlava-nehlava a to aj bez toho, aby sa poznal skutočný zdravotný stav daného jedinca, detí nevynímajúc!!!

Pýtam sa, prečo svet nepozná tohto výnimočného vedca/vedcov, čo túto „zázračnú“ experimentálnu Covid vakcínu vynašli?

Prečo toľká skromnosť? Prečo toľká tajnosť?

Opak by mal byť pravdou!

Celý svet by mal spoznať človeka, ktorý zachráni/zachránil ľudstvo od vymretia na nový „prírodný“, „netopiery“ koronavírus!!!

Apropo, prečo sa takýto „nebezpečný“ vírus preniesol z netopiera na človeka až teraz po desiatkach tisíc rokoch, keď nás ešte na ZDŠ učili, že praveký človek žil v jaskyniach zajedno s netopiermi a teda bol s nimi praktický v dennodennom styku a nasával cez horné dýchacie cesty všetky tie netopierie vírusy, aj koronavírusy??? Hlavne v nočných hodinách keď pračlovek oddychoval a netopiere žili svoj nočný život a pravdepodobne pokrývali pračloveka aj svojimi netopierími výkalmi plných iných nebezpečných vírusov a baktérií!

Mal praveký človek ušitý s mamutej kože aj so srsťou, praveký primitívny respirátor alebo rúško?!

Ktohovie, možno sa v najbližšej dobe zo strany Covid vakcinačných filov, v Covid vakcinačnofilovských médiach dozvieme, že archeológovia učinili prevratný objav a kdesi v akejsi doteraz neobjavenej jaskyni okrem kosti pravekého človeka, kostí pravekých zvierat, našli aj pozostatky spráchnivených rúšok/respirátorov, čo bude jasným dôkazom, že už praveký človek sa takto chránil pred netopierími vírusmi lebo vakcínu ešte vyrobiť nevedel (USA Wu-chan ešte neexistoval!), ba nemal na to ani primeranú injekčnú striekačku s ihlou(chudák a predsa prežil!)…!!! (To len tak na okraj, ak by niekto ešte pochyboval, že netopierí, dnešný korona vírus nebol upravený ľudskou rukou pre „potreby“ ľudstva!)

Ešte väčšiu „zázračnosť“ získava táto c-vakcína tým, že je „účinná“ na všetky ďalšie mutácie pôvodného vírusu, čo medicínsky vedecký svet doteraz nepoznal!

Viď vakcína na doteraz známu „bežnú“ chrípku. Tá bola každých 6 mesiacov iná! Lebo chrípkový vírus taktiež mutoval a bol praktický iný na jeseň a následne na jar!!! A pozor bola aplikovaná pred respiračnou sezónou a nie počas nej!!! (alebo aj toto je hoax?)

Táto dnešná Covid experimentálna c-vakcína nepotrebuje upravovať podľa mutácií, ale na jej „zázračnú“ účinnosť stačí počet jej dávok, ktoré je potrebné danému jedincovi aplikovať, aby už bol konečne „slobodný“!!!

Momentálne fičí tretia posilňovacia dávka (zatiaľ to vyzerá, že posilňuje opäť len vrecká jej výrobcu!) a už sa hovorí o ďalších X „posilňovacích“ dávkach až do aleluja!!!

Tak teda je na čase, aby vedec/vedci tohto formátu, ktorý vynašiel vakcínu na korona vírusy tohto typu, účinnú nie v závislosti na jej zložení, ale výhradne na počte jej aplikácií, bol za rok 2020-2021 navrhnutý na udelenie Nobelovej ceny v oblasti medicíny!!!

A prečo píšem o naliehavosti (možno aj opodstatnenosti?) udelenia Nobelovej ceny vedcovi/vedcom za tento Covid vakcinačný unikát?

Nuž preto lebo máme na trhu humánny liek (POZOR nie jej veterinárnu podobu!!!), ktorý ak sa podáva v dávkach, ako určuje jeho návod na použitie, tak je vysokoúčinný v liečbe C-19! Je to liek ktorý je na trhu už 40 rokov a teda jeho účinky na zdravie človeka sú neodškriepiteľné a nežiadúce vedľajšie účinky takmer NULOVÉ!!!

Áno, jedná sa o tak Covid zapredaneckými médiami a Covid zapredaneckými odborníkmi, zatracovaný humánny IVERMEKTÍN!!!

Za tento výnimočný liek získali v roku 2015 Nobelovu cenu Írsky parazitológ William C. Campbell (vtedy 85r) a Japonský biochemik Satoši Omura (vtedy 80) – https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/369697-vo-svedsku-udelia-nobelovku-za-medicinu/

(koľko rokov majú tí čo vynašli „zázračnú“ Covid vakcínu???)

Iste, pôvodne bol určený na iné životu nebezpečné ochorenia, ako antiparazitikum, ale po použití na ochorenie C-19 sa ukázalo, že je veľmi, proti tomuto novému korona neduhu účinný!

A aby toto moje tvrdenie resp. názor nebol označený za HOAX, nebodaj proti Covid vakcinačnú konšpiráciu, tak tu a teraz, na tomto mieste, ukončím svoj názorový článok citáciou, priamo z web stránok Ministerstva zdravotníctva SR zo dňa 27. januára 2021 o Ivermektíne, o jeho aplikácií v Slovenských podmienkach – „​Lekári na Slovensku dostali do rúk nové liečivo na boj proti ochoreniu COVID-19. Minister zdravotníctva Marek Krajčí  udelil povolenie pre neregistrovaný liek Ivermectin. Liečivo získalo povolenie na terapeutické využitie, zatiaľ na obdobie pol roka.

Na Ministerstvo zdravotníctva SR bola 26. januára doručená žiadosť hlavného odborníka pre infektológiu MZ SR prof. MUDr. Ivana Schrétera, CSc. o skupinové povolenie neregistrovaného lieku Ivermectin pre potreby zdravotníckych zariadení v Slovenskej republike. Ministerstvo zdravotníctva  vydalo povolenie terapeutického použitia neregistrovaného lieku Ivermectin pre potreby zdravotníckych zariadení. Na obdobie 6 mesiacov tak platí povolenie pre nemocničné zariadenia i ambulancie. Hlavnou indikáciou Ivermectinu je profylaxia a liečba pacientov s COVID-19. Liek bude dostupný okrem nemocníc aj v lekárňach na lekársky predpis.

 

Ivermectin je antiparazitikum, ktoré má aj veľmi silné antivírusové a protizápalové vlastnosti pri COVID-19. Podporuje to narastajúci počet štúdií, ktoré poukazujú na jeho účinnosť nielen v rámci in-vitro a zvieracích modelov, ale aj v mnohých klinických podania z centier a krajín z celého sveta. Liek sa bude podávať ako súčasť ďalšej liečby. Je už registrovaný vo viacerých krajinách, napríklad vo Francúzsku, USA, Švédsku a Nórsku.“ – kto neverí, tak nech si to prečíta v originály TU – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-27-01-2021-ivermectin

 

A teraz neviem, či na základe zamýšľanej novely Trestného zákona z dielne samotnej „ministerky spravodlivosti“ Márie Kolíkovej, budem za vyššie, mnou uvedenú citáciu z web stránky Ministerstva zdravotníctva SR, trestne stíhaný ja alebo to bude niekto z Ministerstva zdravotníctva napr. bývalý minister zdravotníctva Marek Krajčí, ktorý je v uvedenom texte aj menovite uvádzaný???

Pretože Mária Kolíková v predkladanej novele Trestného zákona zavádza veľmi „dôležitú“ novú skutkovú podstatu trestného činu, citujem – „šírenie nepravdivej informácie“ !!!

Tak sa pýtam. Kto šíri nepravdivú informáciu o Ivermektíne?

Je to Ministerstvo zdravotníctva SR a jeho bývalý minister Marek Krajčí alebo som to ja lebo som ich informáciu o účinnosti Ivermektínu na veľmi účinnú prevenciu a liečenie Covid-19 len citoval?!

Kolíkovej bizarnú „novelu“ Trestného zákona v zmysle zavedenia do justičnej praxe SR nový trestný čin – „šírenie nepravdivej informácie“, môžem celkom pokojne nazvať aj ako „Lex Blaha“ alebo „Lex demokratická opozícia uznávajúca dobrovoľnosť v C-očkovaní“!!!

Veru, na základe takéhoto nového „trestného“ činu budú okamžite vzatí do väzby všetci tí, ktorí sa čo i len málinko obtrú o citáciu napr. z web stránky Ministerstva zdravotníctva SR lebo dnes táto informácia je už TABU, HOAX, KONŠPIRÁCIA, TRESTNÝ ČIN…!!!

SLOVAˇZAČNI VNÍMAŤ VECI V ŠIRŠOM KONTEXTE A HLAVNE V KONTEXTE NEDÁVNYCH VYJADRENÍ TÝ, KTORˇY NA SVOJE NEDÁVNE VYJDRENIA „POZABUDLI“ A „OBJEKTÍVNE“ MÉDIA IM ICH AKOSI NEPRIPMÍNAJÚ!!!

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.