Založ si blog

Z. Čaputová nerozumie svojej práci! Tak čo tam ešte robí?

V praxi to presne takto vyzerá! Ak niekto nejde/nenapreduje vo svojej profesií, ako sa hovorí od piky,  keď preskakuje pracovné pozície o jeden, dva schody, tak potom svojej práci absolútne nerozumie a väčšinou takýto „odborníci“ končia na ulici, keď do danej firmy príde šéf, ktorý nehľadí na to, kto sa mu ako vtiera do priazne, ale kto aký pracovný výkon podáva, aby daná spoločnosť prosperovala…!!!

A presne toto je prípad aj samotnej Zuzany Čaputovej alias Ona!

Ona sa svojho času takto vyjadrila – „Mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem“

Dodávam resp. uvádzam na správnu mieru, že Ona tou „krajinou“ myslela pravdepodobne Slovenskú republiku, náš štát, pretože pravdepodobne ešte stále Ona žije tu, tu na Slovensku!

Nuž veru ani sa jej nečudujem lebo vo „svojej“ profesií „političky“ nieže schod& preskakovala, ale míľovým krokom preletela a teda nemal ani len politickú sekundu čas na to, aby spoznala to o čom jej práca má byť!

Práca na pozícií slovenského najvyššieho ústavného činiteľa!

Samozrejme, že nemôže rozumieť mentalite, zmýšľaniu Slovákov lebo mu nikdy neslúžila a nevie, ako mu ma slúžiť, aby sa po určitej dobe služby svojmu národu dostala nie mediálne, ale zásluhovosťou na pozíciu najvyššiu v našej republike!

Ona sa dostala do kresla najvyššieho nie zásluhou, že ju Slováci poznali, čoho je politicky schopná resp. neschopná, ale len a výhradne na základe chválospevov v zapredaneckých médiach a ešte zapredaneckejších agentúr prieskumov verejnej mienky!!!

Ona nemala predošlé vysvedčenia občanov-voličov! Nikdy neprešla skúškou parlamentných volieb a nikdy občanom Sr neukázala, aké je jej pravá politická tvár!!!

Ja osobne som presvedčený o tom, že ak by sa Ona so svojim PS (Progresívne Slovensko) skrze riadne PV dostala do NR SR, kde by pôsobila podľa volebného výsledku, buď ako opozičná poslankyňa alebo koaličná poslankyňa, buď radová alebo v pridanej funkcií podpredsedníčky resp. predsedníčky niektorého z parlamentných výborov, tak by, ako sa hovorí, sa celkom slušne politický vyfarbila a následkom tohto jej politického vyfarbenia sa, by NIKDY nedosiahla na pozíciu prezidentky SR!!!

Je potrebné si uvedomiť, že jej základným pracovným „nástrojom“ je občan SR a celá ekonomicko-spoločenská slovenská pospolitosť!

A Ona s týmto svojim pracovným „nástrojom“ nevie pracovať, ba dokonca, ako sa sama na kameru v priamom prenose vyjadrila, mu ani len nerozumie!!!

To si vie niekto predstaviť, žeby mal na pracovisku riadne, dobre, výnimočne dobre zarábajúceho zamestnanca, ktorý neovláda svoj pracovný nástroj, ba mu ani nerozumie?!

Som presvedčený, že takéhoto zamestnanca by čakali len dve veci – prvá – okamžitý vyhadzov a tá druhá – ak by bol zamestnávateľ veľmi ľudský, tak by takéhoto nedovzdelaného, praxou nedotknutého zamestnanca poslal na doškolenie tzv. rekvalifikáciu, aby sa s daným pracovným nástrojom oboznámil a aby mu porozumel na začiatok aspoň v jeho podstate!

Presne toto by sa malo udiať s Ona!

Okamžite by mala opustiť pracovné miesto nášho najvyššieho ústavného činiteľa nami všetkými kráľovský plateného a má tiež len dve možnosti – prvá – už NIKDY sa o túto najvyššiu ústavnú pozíciu neuchádzať (túto možnosť jej celkom vážne odporúčam!) alebo druhá – ak áno a bude sa chcieť o túto pozíciu ešte raz uchádzať, tak potom jej neostáva nič iné, len absolvovať politický rekvalifikačný kurz a tým kurzom je, sa v riadnej predvolebnej kampani o pozície v NR SR uchádzať so svojim volebným programom uchádzať o priazeň voličov, následne, ak by sa dostala so svojou stranou/hnutím cez potrebných 5%, zasadnúť do lavíc NR SR a tam ukázať, ako vie slúžiť občanom SR, tu by sa zdokonalila v ovládaní svojho „pracovného náradia“, teda prácu s občanmi a pre občanov.

Ak by v tejto politickej rekvalifikácií obstála vo svojom prvom volebnom období, tak následne by sa opäť uchádzala o pozíciu byť v NR SR, získať na základe práce v prvom volebnom období, tak veľkú podporu občanov-voličov SR, žeby mohla pomýšľať na pozíciu vládnu, možno aj ako premiérka vlády a tu opäť sa zdokonaľovať v práci so svojim základným pracovným prostriedkom, teda slúžiť pre občana SR a až potom, ako by okúsila aj vládnu pozíciu, by sa mohla uchádzať o pozíciu prezidentky SR!!!

Áno, toto všetko mala Ona absolvovať skôr, ako to všetko kozmickou rýchlosťou minula a sadla si rovno na vrchol politickej pozície našich štátu a potom sa nečudujem, že sa vyjadrí, že Ona nerozumie svojmu „pracovnému nástroju“ teda občanovi SR, celému Slovensku, ako štátu lebo s týmto „pracovným nástrojom“ nielenže NIKDY nepracovala, ale ho ani nikdy „v ruke“ nedržala a teda je pri takýchto profesijných „odborníkoch“ veľké riziko, že narobia viac škody ako úžitku!!!

A Ona je toho dôkazom!

Podľa môjho názoru Ona napáchala na Slovákoch, Slovenskej republike toľko škody, že bude trvať dlhšie obdobie, kým to Slovač dá po nej do poriadku!

Na záver ešte raz – ak Ona nerozumie „pracovnému nástroju“, ktorý je jej základným „pracovným nástrojom“ – svojmu štátu, svojmu ľudu, tak je to nie je na nič iné, len ako na VYHADZOV!!!

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.