Založ si blog

Covid diktátorská propaganda a tieto informácie prečo nepoviete? !

Covid segregačná propaganda od určitého času, od času, kedy ešte viac zaviedli Covid vakcinačnú segregáciu obyvateľstva SR veľmi rázne a nahlas uvádzajú počet hospitalizovaných „Covid“ pacientov s jasným akcentom na to, že koľko z nich je nezaočkovaných resp. plne nezaočkovaných, aby spoločnosť bola ešte väčšmi nahnevaná na tie „tupela“, ktoré sa akosi ani za svet nechcú nechať napichať experimentálnou Covid vakcínou:

Aj včera (teda dennodenne!) som na SRo (RTVS) započul takúto správu v hlavnom spravodajstve – „V nemocniciach je 3219 hospitalizovaných pacientov na Covid. Z toho je až 84,02 % nezaočkovaných a plne nezaočkovaných“

UF!

A teraz čo s takouto informáciou má urobiť občan, ktorý od rána do večera nepočúva nič iné, len to, že je tu humanitárna Covid katastrofa!

Takýto občan, ktorý podľahol propagande resp. bol donútený sa nechať Covid experimentálne zaočkovať lebo by nemohol chodiť do práce a živiť vlastnú rodinu, si musí doslova odpľuť na tu „bandu“ nezaočkovaných…

Ale ja sa pýtam, prečo „objektívne“ média, „objektívna“ Covid „vládna“ propaganda, pri tejto informácii, totálne segregačnej informácií, neuvádza ešte aj túto, pre mňa osobne veľmi dôležitú informáciu,?

A tou informáciou je to, že koľkým z týchto 84,02 % hospitalizovaných, nezaočkovaných – plne nezaočkovaných, bola poskytnutá včasná, riadne odborná, ambulantná starostlivosť???

Koľkí z týchto chudákov bolo všeobecnými lekármi odbitých (lebo im štát zakázal liečiť a to nie len Covid!) telefonicky tým, že je potrebné zotrvať doma, merať si teplotu, prípadne vitamín C, v žiadnom prípade nevychádzať z domu, maximálne na Covid AG/PCR test…???

Áno, toto je veľmi dôležitá informácia pre dnešné propagandistický Covid zámerne vystresované dni!

Toto je informácia na ktorú by sa mali „objektívny novinári“ dennodenne pýtať všetkých Covid propagandistov, Covid očkovacích propagandistov, či je každému v plnej miere poskytnutá základná zdravotná ambulantná starostlivosť, kto potrebuje prvotnú zdravotnú starostlivosť v počiatočnom respiračnom ochorení, aký sú to tí nezaočkovaní ľudia, či nemajú iné oveľa vážnejšie zdravotné problémy, či sa nejedná o chronickí chorých jedincov, či nebola u nich zanedbaná iná zdravotná starostlivosť z dôvodu lebo len a len Covid a nič iné???

Áno, tých prečo(?) by bolo naozaj veľa!!!

A teda považujem mediálne veľmi zdôrazňované informácie o percentuálnom podiele hospitalizovaných nezaočkovaných resp. plne nezaočkovaných, za veľmi špinavú Covid propagandu v prospech bezhlavej Covid experimentálnej vakcinácie, bez ohľadu na jej ďalšie následky na zdravotný stav „dobrovoľného príjemcu“ tejto „zázračnej“ vakcíny!!!

Preto občan SR, prijímaj takéto Covid propagandistické informácie so značnou dávkou rezervovanosti a nepodliehaj takto umelo vytváranej Covid nenávisti voči nezaočkovaným resp. plne nezaočkovaným lebo nevieš prečo a za akých okolnosti sa do nemocnice dostali!

Totiž zachytil som informáciu aj o tom, že prvé na čo sa všeobecný lekár opýta je či ste alebo nie ste Covid zaočkovaný a potom určí ďalší „liečebný“ postup a rovnako tak isto postupuje Záchranná služba, ktorá už ide pre polomŕtveho pacienta, ktorých tiež ako prvé nezaujíma jeho celkový aktuálny zdravotný stav, ale či je alebo nie je zaočkovaný, následne o tom upovedomia nemocnicu kam daného „covid“ pacienta už v zúboženom stave vezú a nemocnica už vie čo a ako podľa inštrukcií „ministerstva“ zdravotníctva a ÚVZ SR!!!

A aby bolo jasné všetkým mojím čitateľom, ktorí sa ma pýtajú, ako som daným článkom pomohol riešiť Covid slovenskú „humanitárnu katastrofu“, tak tých odkazujem na moje predošlé články, kde som to jasne pomenoval, ale komu to ešte stále nie je jasné tak opakujem – Je potrebné začať liečiť, liečiť a ešte raz liečiť už v prvopočiatkoch a to nie len respiračných ochorení, ale všetkých, najme ochorenia onkologické, srdcovocievne, obezitu a pod!!!

Ak sa s týmto nezačne tak Covid „pandémia“ neskončí ani do súdneho dňa!!!

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.