Založ si blog

Stane sa Z. Čaputová tvárou ďalšej očkovacej kampane?

Táto moja otázka nie je márna, ba ani sa nedá zaradiť ako nepodstatná resp. nemiestna!

V ďalšom texte tohto môjho názorového článku, tento svoj názor, túto svoju otázku, dúfam, jasne a  podrobne vysvetlím.

Zuzana Čaputová (ZČ) bola medzi prvými občanmi SR, čo sa nechala verejne Covid zaočkovať (prijal by som túto vakcínu, ale len a výhradne z rovnakej ampulky, z akej bola Covid zaočkovaná aj samotná ZČ!).

Prvú dávku, dvojdávkovej Covid vakcíny od Pfizer, dostala ZČ 27. decembra 2020 a druhú 21. januára 2021.

V podstate ihneď na to, sa ZČ stáva hlavnou tvárou očkovacej kampane (žeby reklamy?), keď natáča toto video –  https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky , kde nám občanom SR odkazuje, doslova o Covid vakcinácii, tvrdí toto – „Očkovanie nás už stáročia chráni pred množstvom chorôb. Dôverujem odborníkom, a preto vakcínu aj dnes považujem za jedinú cestu, ako poraziť vírus a vrátiť naše životy do normálu. Verím, že každý dostane šancu sa zaočkovať, aby sme znova mohli žiť bez obmedzení.“

Nuž, tak si to z odstupom času rozoberme, čo nám všetkým vtedy skrze TV obrazovky a všade, kde sa človek len pohol na webových stránkach, ZČ vtedy o Covid očkovaní odkázala.

ZČ v tomto „reklamnom“ spote na Covid vakcináciu hovorí, že „…dôverujem odborníkom…“, naozaj a ktorým? Len tým jediným správnym? A dôveruje im aj dnes?

Ďalej vtedy vo februári 2021 o Covid vakcinácií hovorí, že „…preto vakcínu aj dnes považujem za jedinú cestu…“ Naozaj? Aj dnes sa jej Covid vakcinácia javí, ako jediná cesta v boji, v „liečení“ C-19? Iná cesta neexistuje? Nuž v ďalšom texte tohto môjho článku toto jej februárové „vyznanie“ sa ku Covid vakcíne, vyznie naozaj bizarne!

Vo februári 2021 ZČ o Covid očkovaní hovorí nám všetkým občanom SR aj toto – „…ako poraziť vírus a vrátiť naše životy do normálu.“ Naozaj? To nikto z jej vtedajších Covid odborníkov jej nepovedal, že sa vírus tohto typu nedá poraziť, tak aby úplne vymizol s povrchu zemského a už vôbec nie na základe akejsi, aj vtedy experimentálnej Covid vakcíny?

ZČ vo februári 2021 veselo, podľa môjho presvedčenia, podľa môjho názoru, čisto manipulatívne a propagandisticky, hovorí nám všetkým občanom SR, aj toto – „…Verím, že každý dostane šancu sa zaočkovať, aby sme znova mohli žiť bez obmedzení.“

Naozaj? Môžeme dnes o Covid očkovaní hovoriť, ako o šanci pre každého nechať sa Covid zaočkovať alebo môžeme celkom otvorene túto „šancu“ premenovať, preklasifikovať, ako na povinnosť nechať sa zaočkovať?! A naozaj dnes platí, pre tých, čo sa, aj na základe, aj takejto Covid manipulatívnej, propagandistickej reklamy nechal/nechali Covid zaočkovať, že sa jeho život vrátil do normálu?! Asi ťažko, však ZČ!

No a čo sa so ZČ deje dnes? Dnes vo vzťahu ku Covid očkovaniu?

Nuž nič „mimoriadne“, len toľko, že aj ZČ sa dňom 21. resp. 22 januára 2022 stane osobou Covid nezaočkovanou lebo Covid vakcína má na území SR svoju platnosť pre daného Covid zaočkovaného jedinca, len jeden rok a to sa ešte uvažuje v kruhoch Covid apartheidných, že doba trvania „ochrany“ jedinca Covid vakcínou sa zníži, skráti len na deväť (9) mesiacov!

Tak sa pýtam vo svojom názorovom článku, či sa ZČ opäť podujme na Covid vakcinačnú „osvetu“ a znovu prepožičia seba a svoju tvár do Covid reklamného šotu, kde bude občanov SR presviedčať, že ak chcú, aby sa ich životy vrátili do normálu, tak by sa mali nechať Covid zaočkovať treťou „posilňujúcou“ Covid dávkou a potom po uplynutí ďalších deväť mesiacov opäť, a opäť, a opäť až do skonania sveta?!

A v tomto novom Covid vakcinačnom posilňujúcom „osvetovom“ spote, bude ZČ hovoriť tiež len o šanci na tretiu dávku Covid vakcinácie alebo použije radikálnejší jazyk, Covid apartheidne pritvrdí a bude v ňom hovoriť už o povinnosti sa nechať Covid zaočkovať treťou dávkou, aby následne mohli žiť „normálne“ životy?!

Nuž uvidím, či ZČ zájde až takto ďaleko lebo čo sa týka jej konania, ako „prezidentky“ „všetkých“ občanov SR, tak tie sú pre mňa osobne už dávno za čiarou normálnosti a jej kompetentnosti vo vzťahu k slobode a právam občanov SR, ktoré im garantuje Ústava Slovenskej republiky…!!!

Záver:

Len sa pýtam lebo mám taký pocit.

Nepramení stále väčšia, očividná, zjavná nervozita ZČ aj z poznania, resp. Covid vakcinačného vytriezvenia, že to čo hlásala vo februári 2021 o výlučne  „dvojdávkovej“ Covid vakcíne, ktorá nás, teda ich/nich, privedie no normálu, teda naše životy uvedie do normálu, dnes zjavne nie je pravda a ona vyznela, ako klamárka, Covid vakcinačná konšpirátorka, Covid vakcinačná hoaxérka lebo aj ona, ak bude chcieť byť za zodpovednú, si bude musieť onedlho nechať vpichnúť tretiu „posilňovacou“ Covid experimentálnu vakcinačnú dávku a potom ďalšie, a ďalšie, a ďalšie…???!!!

A ktohovie, možno „prezidentsky“ zmúdrie, odstúpi a tiež sa vráti k riešeniu respiračných ochorení, k tradičnej medicíne, k tej ktorú sme tu v pred Covid „pandemickom“ období poznali a praktizovali dlhé desaťročia…!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.