Založ si blog

Manželka známeho poslanca NR SR sa vyliečila s C-19 Ivermektínom. Aj o Ivermektíne sa už ďalej nesmie mlčať!

Veľa krát som deklaroval, že súkromie kohokoľvek ma nezaujíma, politikov nevynímajúc, teda až do chvíle, kým svojím konaním, aj v súkromí, neubližuje/naubližujú druhému/iným.

A neurobil by som tak ani dnes, keby dotyčný poslanec NR SR tak neučinil sám na sociálnej sieti (FB) a sám slobodne nespomenul na Covid respiračný problém celej svoje rodiny a zvlášť svojej manželky.

Tento môj názorový článok v žiadnom prípade nie je možne chápať, ako môj výsmech nebodaj vmiešavanie sa do súkromných vecí dotyčného poslanca.

Len chcem poukázať na to, že táto jeho informácia, by mala byť v najvyšších „vládnych“ kruhoch, v celej „vládnej“ koalícií, v „prezidentskom“ paláci, samozrejme aj v prostredí tých jediných „správnych! Covid odborníkov – Covid konzíliu, braná  naozaj vážne a tak isto by mala byť vážne prediskutovaná vo všetkých médiach s celoštátnou pôsobnosťou, hlavne na obrazovkách štátnej RTVS!!!

Teda o koho a o čo ide?

Nuž ide o poslanca NR SR Ľuboša Blahu (ĽB) zo SMER-SSD. Poslanec NR SR ĽB informuje a poukazuje na absolútnu absurdnosť, totálnu nezmyselnosť, absolútnu pomýlenosť o tom, že musel ostať v domácej Covid karanténe, aj keď on je úplne Covid fit, preto lebo jeho syn a manželka sú respiračne chorí, podľa Covid testov na C-19.

ĽB opisuje zdravotný stav svojho syna, ktorý je absolútne fit a vyzerá, že mu absolútne nič nie je – Covid odborne pomenované – prekonáva Covid „ochorenie“ bezpríznakovo/asymptomaticky.

O niečo „ťažší“ priebeh tohto respiračného ochorenia má (mala) jeho manželka, ale len do doby/chvíle, kedy užila u nás verejne úplne bez odradzovania nepovolený, takmer zakázaný veľmi účinný liek!

Samotný ĽB o tomto všetkom vo svojom FB statuse píše takto (používa očíslované odstavce) –

„17. Osobná skúsenosť. Ja som momentálne v karanténe, lebo sa nakazil malý a Covid dostala aj moja manželka. Adamko bol za poldňa fit, manželka mala dva dni chrípkové stavy. Bolesti hlavy a tela.“

„18. Po dvoch dňoch si dala Ivermektín a do 10 minút jej chrípkové stavy odišli. Nepreháňam. Jej stav sa dramaticky zlepšil. Jasné, to nie je žiaden vedecký dôkaz. Ale u nás to proste zafungovalo. Taká je pravda.“

 

Tu sa zhodujem s ĽB, že áno, nie je to vedecký dôkaz o účinnosti Ivermektínu na liečenie/vyliečenie počiatočného štádia ochorenia na respiračné ochorenie C-19, aj keď v jeho rodinke, v jeho domácnosti, to očividne zabralo, ale celkom prirodzené by bolo, ak by každý, kto má záujem užiť tento Nobelovou cenou ocenený liečivý preparát (aj keď pôvodne určeného na iné ochorenie), aby mal k nemu voľný prístup buď prostredníctvom svojho všeobecného lekára, teda lekár by mu vypísal na Ivermektín predpis (plus iné podporné látky – vitamíny a pod., tuším sa tomu hovorí Liečebný protokol) a dotyčný pacient by si ho zdarma vyzdvihol v hociktorej lekárni na Slovensku alebo by si ho každý mohol za vlastné zakúpiť tiež v hociktorej lekárni na Slovensku!!!

Je totiž na čase, aby sa dala občanom SR absolútna voľnosť v tom, či sa chcú brániť voči vírusovým ochorenia len a výhradne vakcínou (dnes na C-19 výhradne experimentálnou) alebo svoje zdravie a životy „vložia“ do rúk liečivám buď na základe vlastného uváženia alebo na základe odporúčania svojho všeobecného lekára! Tomu sa hovorí SLOBODA a nie experimentálnej VAKCÍNE!!!

A čo sa týka všeobecných lekárov a predpisovania Ivermektínu, tu chcem podotknúť, že som hlboko presvedčený, že všeobecní lekári by s tým pravdepodobne nemali žiaden problém, ak by s najväčšou pravdepodobnosťou nebol zásah z „hora“ že toto nesmie byť jedna z faciálnych ciest, ako sa s respiračnými ochorenia typu nových koronavírusov v dnešnej dobe vysporiadávať resp. účinne liečiť!

Je na čase, aby sa táto blokáda informácií o účinnosti (aj) Ivermektínu skončila!

Je na čase, aby sa aj v tomto smere našim lekárom absolútne medicínsky rozviazali ruky, aby ich nikto neusmerňoval len a výlučne k prezentácií, že len experimentálna Covid vakcína je jediná cesta, ako nebyť ohrozený na zdraví a živote lebo to podľa môjho hlbokého presvedčenia nie je pravda!

Verím, že všeobecní lekári by vedeli svojim pacientom, pravda ak by tu medicínsku SLOBODU dostali, dostatočne vysvetliť vo svojich všeobecných ambulanciách, ktoré sú mimochodom V. Lengvarský a spol. , na toto predovšetkým určené(!),  čo majú robiť, aby predišli vážnemu priebehu aj tohto respiračného ochorenia!

Som presvedčený, že nikto z občanov SR sa v ambulancií svojho všeobecného lekára neurazí a zo strany svojho všeobecného lekára to nebude považovať za trestný čin urážky na cti, keď mu jeho všeobecný lekár v ambulancií jasne povie, že vážený, ale musíte si upraviť telesnú hmotnosť o 10,20,30 a viac kíl lebo máte nábeh na cukrovku, hrozí vám vysoké riziko srdcovocievnych ochorení a srdcovocievnej nadmernej záťaže, odľahčite svoje srdiečko od tak vysokej záťaže a hlavne pri respiračných, vírusových ochoreniach vám hrozí, vzhľadom na vašu nadmernú hmotnosť, obezitu, veľmi ťažký priebeh!

Alebo povie svojmu pacientovi – obmedzíte resp. úplne prestaňte s nadmerným užívaním alkoholu, obmedzíte alebo úplne prestaňte fajčiť, zdravo sa stravujete, viacej pohybu na čerstvom vzduchu, pokúste čo najviac odbúrať stres lebo stres je jeden z najväčších faktorov takmer každého ochorenia. Stres dokážete obmedziť aj tým, že nie všetko čo vám v médiach tvrdia o „nebezpečnosti“ a neliečiteľnosti C-19  budete brať smrteľne vážne lebo to nie je pravda…

Áno, presne toto je potrebné dnes v tak Covid bezdôvodne vystresovanej našej spoločnosti vykonať a dať občanom SR konečne slobodu, aby sa sami, bez akýchkoľvek hádzaní polien pod ich slobodné nohy zo strany štátu, rozhodli, ako naložia so svojim zdravím, so svojimi životmi a ako sa budú chrániť pred respiračným ochorením – nazvanom C-19!!!

Zároveň na príklade poslanca NR SR ĽB (ktorý je v tomto v mojich očiach absolútne nie Covid farizej, keď sa verejne priznáva, že majú v domácnosti neodporúčaný Ivermektín…!) chcem, poukázať na to farizejstvo dnešných Covid apartheidných chuntovládcov, ktorí sa dnes nechávajú oslovovať, ako „vláda“ SR, ako „vládna“ koalícia, ako konzílium odborníkov, ako „prezidentka“ SR, ktorí sa nepriznajú, že aj oni s najväčšou pravdepodobnosťou majú kdesi doma v tajnej zásuvke k dispozícii Ivermektín, ak by náhodu C-19, a pravdepodobne sa viacerí ním už aj s/na C-19 liečili/vyliečili!!! Áno, je to len môj osobný názor, o ktorom som ja osobne absolútne presvedčený!

Takže nám, tej „spodine“ tam dole, jedine, len a na silu, pod všakovakými vyhrážkami, obmedzeniami, Covid experimentálna vakcína a pre nich tam hore, Covid farizejov aj zakázané, neodporúčané medikamenty???

Na záver – vážim si otvorený, nebojácny postoj poslanca NR SR ĽB(aj) k Ivermektínu, čo však neznamená, že poslanec NR SR ĽB tvrdí, že teraz rýchlo všetci na Ivermektín! To určite nie, ale dajme ľuďom konečne možnosť siahnuť aj po tomto lieku, nech ho je v našich lekárňach nadostač a kto slobodne chce, tak nech si ho kúpi a nech sa nim lieči! Dávkovanie mu vysvetlí každý jeden predávajúci lekárnik+ dôležité informácie by mal dostať v príbalovom letáku, ale nie len o jeho použití na pôvodné určenie, už by tam mali byť informácie o jeho použití ja na liečenie C-19!!! Na toto nech „vláda“ SR vyčlení tie stá milióny eur (tu mám na mysli na účinnú liečbu a aj podmienky v našich nemocniciach s tým spojenými!) a nie Covid lotériu, Covid testovanie, Covid experimentálne očkovanie a pod.

Avšak pravda pravdúca (podľa mňa!) je tá, že toho sa pri súčasnej Covid apartheidnej Covid vakcinačnej chuntovláde NIKDY nedočkáme a teda je nanajvýš potrebné, aby boli čo najskôr vo svojich funkciách vymenení takými, ako je aj napr. poslanec NR SR ĽB a ďalšími, ktorých v dnešnej parlamentnej aj mimoparlamentnej demokratickej opozícií máme neúrekom!

To samozrejme neznamená, že sa zbavíme C-19! To netvrdím, ale jedno tvrdím a tvrdiť budem, že s inými, nami nanovo zvolenými politikmi, by sa aj v tejto oblasti prinavrátil zdravý rozum, neboli by žiadne nezmyselné obmedzenia, prinavrátila by sa zodpovedná normálnosť, chorých liečiť, tak povediac liečiť a do postele a uzdravení/zdraví pracovať a žiť normálnymi životmi bez akýchkoľvek obmedzení!  Ľudia by nemuseli zbytočne umierať nie len na ochorenie spojené s C-19, ale celkom určite aj na ostatné oveľa životu závažnejšie ochorenia lebo dnes nepoznáme/Covid apartheidníci nepoznajú, nič iné len C-19 a s ním spojenú jedinú „spásu“ Covid experimentálne očkovanie!

PS:

Nájde sa ešte niekto iný s koaličných, opozičných politikov, ktorí sa takto verejne priznajú, že na respiračné ochorenie za posledný rok a pol užili aj liek Ivermektín a im pomohol?

Nájde sa ešte niekto z radov „novinárov“, z médií , ktorí sa takto verejne priznajú, že na respiračné ochorenie za posledný rok a pol užili aj liek Ivermektín a im pomohol?

A kedy sa konečne odvážia lekári vo väčšej miere ozvať, že toto nie je medicínske riešenie Covid „pandémie“, ale výsostne politické?!

Kedy sa konečne lekárska obec ozve, že nechcú len pacientov Covid očkovať, ale predovšetkým liečiť??? Samozrejme česť výnimkám (to však nestačí, aj keď si to veľmi vážim a aj to málo pomáha), ktorý sú dnes dávaní na okraj našej spoločnosti, ako konšpirátori, antivaxeri a pod.!)

A tých otázok je dnes naozaj čím ďalej tým viac! Ale ako spomínam vyššie v texte, odpovede na ne a hlavne účinné rozumné riešenia, tak tých sa dočkáme až po výmene dnešných Covid apartheidných diktátorsko-despotických chuntovládcov!!!

Nech je to čím skôr!!!

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.