Založ si blog

Rakúsko, ako prvá európska rozbuška nepokojov? Bude za ním nasledovať Slovensko? !

Zvyklo/zvykne sa hovorievať, že – „Nehas čo ťa nepáli“ inak povedané nestaraj sa o/do veci, do ktorých ťa nič.

Nuž veru, ani by som sa do Rakúska a ich Covid „pandemických“ problémov nestaral a ani by ma to až tak nepálilo, keby nebolo jedno veľké KEBY!

KEBY totiž Eduard Heger, čoby „predseda vlády“ SR, na margo jeho posledných „výsostne medicínskych“ „protipandemických“ opatrení, ktorými zaviedol totálnu segregáciu na princípe Covid zaočkovania/nezaočkovania, nepovedal toto – Slovensko na tri týždne zavádza rakúsky model lockdownu.

A tu je pes zakopaný.

Dnes, piatok 19.11.2021, sa dozvedám/dozvedáme, že Rakúsko zavedenie od 01.februára 2022 povinné Covid očkovanie pre každého občana Rakúska a teda aj pre deti od útleho veku?!

Tu je dôkaz – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/607575-online-rakusanov-caka-debata-o-celostatnom-lockdowne/

To znamená, že aj Slovensko pôjde touto Rakúskou cestou?

Pevne verím, že nie, že národ slovenský, ale aj ostatné národy, minimálne  národy Európy onedlho vytriezvejú z tohto Covid očkovacieho ošiaľu a povalia takéto diktátorsko-despotické vlády, ktoré vedomé konajú výhradne proti vôli svojho ľudu, svojich  národov lebo ľudia a národy nie sú hlúpi/hlúpe! Ak by ľudia boli na 100% presvedčení, že táto dnešná, opakujem dnešná experimentálna Covid vakcína je naozaj taká účinná, taká zázračná, tak by sa išli o túto vakcínu doslova pobiť a vlády jednotlivých štátov by mali opačný problém ako majú dnes!

Áno, mali by problém s tým, žeby sa ľudia búrili, navzájom možno aj fyzický napádali, len aby oni boli medzi prvými čoby boli týmito vakcínami zaočkovaní, ba boli by ochotní za takúto vakcínu zaplatiť enormné čiastky, možno aj celoživotné úspory! Lebo žiadne peniaze život nevykúpia!!!

A čo vidíme dnes? Dnes ich, ich diktátorsko-despotické vlády, doslova nútia a pravdepodobne veľa z nich aj donútia do takéhoto experimentálneho Covid očkovania, ba im za to ešte ponúkajú peniaze z kasy všetkých daňových poplatníkov – viď Igor Matovič a jeho Covid lotéria!!!

Toto tu nikdy v histórií ľudstva nebolo, žeby boháč platil chudobnému za jeho zdravie! Nikdy sa boháč nestaral o zdravie chudoby a bolo mu jedno, či si nejaký liek/vakcínu chudoba dá, ak na to má alebo nie a či zomrie/zhynie on, aj celá jeho rodina!!!

Na toto Slovač NIKDY nezabúdaj! A keby táto Covid „pandémia“ bola tak životu nebezpečná, ako nám to neustále vtláčajú do našich hláv, tak práve táto boháč by zo svojich prepychových jám, úkrytov hlboko v zemi, ani len nevyliezla, nechala by chudobu napospas tejto pliage, aby sa to na nej vybúrilo a potom by s tých svojich prepychových brlohov vyšla!!!

Ale čo vidíme dnes? Dnes vidíme úplný opak. Boháč si žije tak ako doteraz, žiadne opatrenia pre neho neplatia, len samé výnimky a chudobu gniavi, núti do experimentálneho očkovania a čaká, čo to s ňou urobí!!! (žeby päť rokov, ako „prorokuje“ Vladimír Krčméry?!)

Teda áno, toto je pravda v mojich očiach o tejto tzv. Covid „pandémií“ a hrozím sa toho, že sa Slovensko vydá Rakúskou Covid cestou, čo sa „pandemických“ Covid očkovacích opatrení týka!!!

Verím, že rakúsky ľud sa vzchopí a takúto neľudskú vládu zhodí čím skôr! Pravdepodobne prvý krok rakúsky ľud vykoná už túto sobotu 20.11.2021, keď je vo Viedni ohlásená „megademonštrácia“, ktorej neoddeliteľnou súčasťou budú aj protestujúci rakúsky príslušníci polície a vojska lebo už ani oni nechcú byť súčasťou neodôvodneného Covid týrania vlastných obyvateľov a nechcú sa podieľať na represií tých rakúskych občanov, ktorí sa na základe zdravého rozumu nechcú podvoliť rakúskej vládnej diktatúre! Držím im v tom prsty a verím, že Slovensko a slovenský občan sa vydá práve touto rakúskou, správnou cestou a nebude dlho trvať a na čele rakúskej vlády, už čoskoro nebude Covid diktátor Spolkový kancelár Alexander Schallenberg (ÖVP) a na čele „vlády“ SR, už čoskoro skončí Eduard Heger a takto to postupne pôjde naprieč Európou od Západu na Východ a od Severu na Juh!

Teda áno na základe takýchto rakúskych Covid povinných očkovacích „opatrení“ sa prikláňam k tomu názoru, že to bude práve Rakúsko, rakúsky ľud, ktorý v najbližšej dobe ukáže celej Európe/svetu, ako je potrebné skoncovať s Covid diktatúrami…!!!

Na záver jedna veľmi podstatná otázka/postreh:

Dnes, teda k dnešnému dňu máme na Slovensku okolo 2 556 886 (46,49%) plne zaočkovaných občanov SR. Keď zoberiem do úvahy, že toto plne zaočkovanie platí pre daného jedinca na Slovensku LEN 12 mesiacov (1 rok!), tak to zanemená, že keď prví zaočkovaní boli niekde na sklonku roka 2020 (okolo 27. decembra), tak niekedy po 1.1.2022 by sa zo štatistík plne Covid zaočkovaných mali postupne vytrácať?!

Nuž veru je to tak lebo každý, kto bude po lehote „splatnosti“ Covid vakcíny, teda po 12 mesiacoch, stáva sa automatický občanom nezodpovedným a spadá do kategórie NEZAOČKOVANÍ/NEZAOČKOVANÝ!!! (a to sa vážne uvažuje o skrátení doby platnosti Covid vakcinácie na 9 resp. až 6 mesiacov, tak ako to je pri „bežných vakcínach na doteraz „bežnú“ chrípku, ktorá sa opäť aj túto jesennú respiračnú sezónu vybrala kdesi na skusy na inú planétu!!!)

To v aplikačnej praxi znamená, že ak sa títo občania, 12 mesiacov po uplynutí doby účinnosti experimentálnej Covid vakcíny, nenechajú okamžite zaočkovať treťou „posilňujúcou“ dávkou, tak nám počty plne zaočkovaných začnú dramaticky klesať a to bude pravdepodobne ďalší dôvod, aby Covid diktátorsko-despotická „vláda“ SR zaviedla ďalšie prísnejšie a prísnejšie, a prísnejšie opatrenia lebo nízka Covid zaočkovanosť…!!!

Pravda Slovač, ak im to dovolíme…!!!

Prosím Vás občania SR, skúste myslieť aj trochu inak ako Covid vakcinačne a žiadajte plnú lekársku medicínsku starostlivosť(!), na ktorú máme na základe Ústavy SR plné právo, čo v praxi zanemená hlavne prevenciu a liečbu a nie len, a len Covid, dnes výhradne experimentálnu vakcináciu!!! Ja nehovorím, že nemá byť aj Covid vakcinácia, ktorú ja pre seba samého osobne odmietam (ktohovie, možno ak po piatich rokoch ukončenia jej experimentálnosti sa dospeje k naozaj vysokoúčinnej proti koronavírusovej vakcíne, tak potom o jej aplikácii na sebe samom, vážne pouvažujem), ale nech si ju nechajú aplikovať len tí, čo tomu naozaj veria, čo jej dôverujú a tým ostatným je potrebné opäť sprístupniť tu bežnú pred Covidovú, „predpandemicku“ zdravotnú starostlivosť so všetkým, čo k tomu patrí, čo k tomu takmer pred dvomi rokmi, celkom prirodzene patrilo!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.