Založ si blog

Heger Schutza už vyslyšal. Vyslyší aj Tkačenka?

Zámerne som v názve môjho dnešného názorového článku (aby nedošlo k nedorozumeniu že prezentujem názor niekoho iného! Nie, každý môj článok je výlučne mojím názorom a každý má právo s mojim názorom naložiť tak, ako slobodne uzná za vhodné!) nepoužil spojenie „Heger a spol.“ lebo Heger je dnes najzodpovednejšou osobou v SR za to, čo sa tu deje. On je dnes „predseda vlády“ SR a teda plná zodpovednosť za konanie „vlády“ SR, ako celku a aj celej „vládnej“ koalície stojí a padá na ňom!

Ak by nebol stotožnený s tým, aké nezmysly, diktátorsko-genocídno-despotické nezmysly na „vláde“ schvaľujú, tak by buď hlasoval proti takýmto idiotinam alebo by musel podať demisiu a nech si v takejto diktátorsko-despoticko-genocídnej „vláde“ zasadne na premiérsky trón niekto iný!

Nie, Heger je práve naopak ten, čo tieto nezmysly, doslova diktátorstvo na vlastnom národe nielenže schvaľuje, ale je priam ich hlavný iniciátor!

A presne toto ukázal včera (18.11.2021) na TB, kde trepal dve na tri! Trepal také hlúposti, že zdravo zmýšľajúcemu človekovi muselo z toho byť až nevoľno od toľkej tuposti, podlosti, ktorú on, „predseda vlády“ SR, vedome pácha na vlastnom národe, na národe slovenskom!!!

Veď čo je za nezmysel, idiotina, ktorú vypustil z úst, že je potrebné chrániť zaočkovaných pred nezaočkovanými?!

Iste, na predmetnej TB sa nenašiel ani jeden „novinár“ čo by mu okamžite šplechol do jeho „premiérskej“ orespirátorovanej tváre otázku – „p. Heger, ako máme vnímať resp. chápať tomu, že je potrebné chrániť zaočkovaných pred nezaočkovanými, keď od prvopočiatku ste tvrdili a stále to tvrdíte, že očkovaní sú chránení lebo ich chráni vakcína?! Tak prečo Covid zaočkovaní potrebujú ešte aj vašu ochranu? Ako sa majú cítiť, že potrebujú, až takúto dvojakú/zdvojenú ochranu….???“

Áno, presne toto tam malo zaznieť! Veď Heger v priamom prenose doslova hucká/štve národ slovenský proti sebe! Toto je neprijateľné!

Veď tie Covid „medicínske“ opatrenia, ktoré tam Heger odprezentoval sú presne v duchu toho, čo si vo svojom článku v SME.sk prial Peter Schutz, keď o Covid neočkovaných napísal – „neočkovaní by mali kvičať ako svine na bitúnku“!!!

Takže, ako Eduard Heger? Máme my Covid neočkovaní „kvičať ako tie svine na bitúnku“?

Lebo ste nám zakázali všetko, absolútne všetko a pritom sme zdraví, ako nikdy pred tým, v mojom prípade aj počas celého trvania Covid „pandémie“ od marca 2020!!!

Ak sa nepôjdem, ako úplne zdravý jedinec dať AG resp. PCR Covid otestovať dva-tri krát do týždňa, tak ma zamestnávateľ na základe vašich „medicínskych“ rozhodnutí nebude môcť pustiť, aj keby chcel, na pracovisko, prídem o príjem, moja rodina nebude mať z čoho žiť, tak mám potom ja a moja rodina – „kvičať ako tie svine na bitúnku“??? Ako dlho? Do kedy? Kým naozaj „dokvičíme“???

Uvedomuje si Heger čo takýmito idiotinami spôsobuje??? Prečo, keď zisťujú, že Covid vakcína nie je všetko, čo zabráni šíreniu respiračných ochorení, si nepriznajú chybu a nepustia sa do tradičnej medicíny, ktorú sme tu mali v pred Covid „pandemickom“ období???

Za tradičnú medicínu jednoznačne považujem prevenciu a liečbu! Už o tom bolo popísané veľa a teda teraz týmto nebudem čitateľa unavovať.

Pýtam sa Hegera, keď on chce Covid zaočkovaných „medicínsky“ chrániť pred Covid nezaočkovanými, už vie, kto jeho následne ochráni pred týmito obidvoma skupinami slovenského obyvateľstva, keď jedného dňa vyjde na javo, keď to už bude dovolené(!) aj v tzv. mainstreame a nie len v dnešných „hoaxových a konšpiračných alternatívnych“ médiach a sociálnych sieťach, že boli aj iné medicínske postupy, ako len Covid očkovanie na to, aby ľudia zbytočne neumierali a to nie len na/s C-19???

A kto Hegera uchráni pred Covid zaočkovanými, keď sa začne slobodne hovoriť a písať aj o neblahých účinkoch Covid vakcinácie na ľudský organizmus a to nie len z krátkodobého hľadiska, ale hlavne z hľadiska dlhodobého, napr. v horizonte piatich rokov, o čom jasne hovoril aj V. Krčméry? A že dovtedy nám, teda hlavne Covid zaočkovaným, neostáva nič iné len päť dlhých rokov tŕpnuť a ČAKAŤ, čo experimentálna vakcína s nimi , s ich organizmom vykoná???!!! A kde bude Heger o päť rokov? Postaví sa pred nich, tak „hrdo a nebojácky“ ako teraz, keď má okolo seba neprestrielnu ochranku a možno aj zahraničné krytie?

Pýtam sa Hegera, že ak nepomôže toto jeho posledné „medicínske“ nariadenie v boji s/proti C-19, tak pristúpi na konečné riešenie, ako to navrhoval vo vzťahu k jednej Slovenke, ďalší „novinár“ zo SME.sk, akýsi Peter Tkačenko, že je ju potrebné „tam dole zašiť“, aby sa zabránilo ňou, reprodukcií takých ako je ona samotná???

To Heger pristúpi na ďalšie „medicínske“ riešenie boja proti C-19 tým, že všetkých občanov SR, ktorí i napriek doteraz drastickým „medicínskym“ opatreniam sa odmietnu nechať zaočkovať experimentálnou vakcínou tak, že sa vydá nariadenie, že kto sa nepoddá a nedá sa Covid experimentálne zaočkovať, tak aby sa takáto „čvarga“ ďalej nerozrastala, tak nechá všetkých takýchto mužov „odrezať tam dole“ a všetky takéto ženy „zašiť tam dole“???

Ja viem, na prvý pohľad, na prvé čítanie to znie absurdne, neľudský, ba priam až odporne, ale ďalšia brutálna fáza „medicínskeho“ riešenia boja proti C-19 vo vzťahu ku Covid nezaočkovaným, sa už naplnila resp. sa od pondelka 22.11.2021 začne napĺňať tým, že Covid nezaočkovaní možno naozaj po nejakom čase budú „kvičať ako tie svine na bitúnku“ lebo nebudú mať čo do úst, nebudú mať sa do čoho zaodieť…!!!

K Hegerovi naozaj na dnes stačilo lebo sa mi z neho dvíha žalúdok!!!

PS:

A čo Odbory pôsobiace na území SR, čo už ste sa uložili na zimný spánok? Nuž možno ani nie lebo podľa mňa oni spia už poriadne dlho!

Tu nepomôže len Generálny štrajk, ale a hlavne Generálny odpor voči tejto Covid apartheidno-segregačno-genocídnej Chuntovláde!

A čo vy slovenskí policajti a slovenskí vojaci? Vy sa podriadite nezmyselným rozkazom vašich nadriadených (Mikulec, Naď) a budete ochotní aj vy trýzniť nevinné obyvateľstvo SR, vašu krv???

Nuž pozrite sa na vašich kolegov v susednom Rakúsku! Tí sa postavili na stranu svojich občanov a v s sobotu 20.11.2021, sa spolu s ostatnými spoluobčanmi zúčastnia na „megademonštrácií“ kde sa postavia proti zdravotnej diktatúre ich zapredaneckej Covid „vlády“…!

Áno o tomto sa z „našich“ zapredaneckých médií nedozviete, toto sa dnes v našej super „demokracií“ nenosí, informovať objektívne a pravdivo a preto nech sa páči navštívte „konšpiračné“ média, sociálne siete a tam sa to dozviete!!!

Pravda ak to Vaši kolegovia z oddelenia – „Hoaxy a podvody – Polícia SR“, neoznačia za hoax a podvod, ale to zistíte sami, keď budete v sobotu 20.11.21, sledovať čo sa bude diať vo Viedni…

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.