Založ si blog

Čaputová, Heger a spol. , zlo si je potrebné pripomínať, aby sa už nikdy nezopakovalo!

Áno, tento môj názorový článok sa plne týka, aj Zuzany Čaputovej (ZČ) lebo aj ona je dnes strojcom zla, ktoré by sa už NIKDY nemalo opakovať!

ZČ totiž bez mihnutia oka podpísala „zákon“ o „boji“ proti tretej vlne Covid „pandémie“, na základe ktorého dnes bude Covid apartheid na „Úrade vlády“ SR („ÚVSR) rozhodovať o tom, ako zaviesť na Slovensku, do našej spoločnosti, na občanov SR, ešte väčšie zlo (!), zlo, nad ktorým, podľa mňa, už väčšie zlo hádam neexistuje!

Dnes pri tak diktátorskom rozhodovaní, skôr ako sa Covid  segregačne, Covid genocídne rozhodnú, si mohli Covid apartheidníci zavolať na „ÚVSR“ hosťa, odborníka na ZLO, na slovo vzatého a tým nie je v tejto situácií nik iný, ako samotný šéf Ústavu pamäti národa SR (ÚPNSR) –  Ing. arch. Mgr. Ján Pálffy, PhD. (JP).

JP by si mohol zo sebou zobrať, aj riaditeľa Archívu ÚPNSR, ktorým je dnes – Mgr. Pavol Pytlík.

A prečo by dnes pred samotným rozhodnutím Covid apartheidných chuntovládcov na „ÚVSR“ mali sedieť títo dvaja páni? A nie len sedieť, ale so sebou priniesť aj archívne dokumenty o tom, ako sa v rokoch 1939 až 1945 na našom území (mám na mysli celé územie predvojnovej I. ČSR) nacistické Nemecko vysporiadávalo s nepohodlnými občanmi, ktorí sa neprevinili ničím „LEN“ tým, že patrili k istým etnikám a pod.!!! Nuž preto lebo dnes sa na „ÚVSR“ nebude rozhodovať na báze zdravotnej, ale čisto na báze politicko-diktátorskej, ako ešte väčšmi ponížiť tento národ slovenský!!!

Áno, hovorím o dokumentoch, ktoré na našom území vydávali nemeckí nacisti a som hlboko presvedčení, že ÚPNSR, takýmito dokumentami disponuje a je na čase, aby ich dnes slovenskej verejnosti predostreli, aby slovenskú verejnosť oboznámili, že to čo sa tu chystá a s najväčšou pravdepodobnosťou aj zrealizuje (!), na občanoch SR, sme tu už, v takmer identickej podobe mali! Je tu jeden rozdiel – vtedy (1939-1945) sa jednalo o nepohodlnú etnicitu a dnes o nepohodlnú „nezodpovednú“ Covid nezaočkovanosť!!!

Teda o čo sa jedná?

Nuž o toto!

https://www.upn.gov.sk/data/pdf/vlada_198-1941.pdf – „198/1941 Sl.z.

Nariadenie, zo dňa 9. septembra 1941, o právnom postavení Židov.“

V tomto „nariadení“ sa okrem iných zverstiev, konaných na vtedajšom Židovskom etniku, žijúceho na území Slovenskej republiky, nachádza aj toto na strane 10, §43 „Zamestnávanie“, ods. (1) – „ Zamestnávať Žida v hocakom služobnom, pracovnom alebo učebnom pomere

možno len po udelení povolenia (ods. 3)“!!!

Mohol by som dnes toto hanebné, ničím ospravedlniteľné, zaobchádzanie s určitým etnikom v rokoch 39-45 mst. na našom území pre dnešok parafrázovať napr. takto? –  „Zamestnávať Covid nezaočkovaného v hocakom služobnom, pracovnom alebo učebnom pomere, možno len po udelení povolenia na základe vykonania PCR alebo AG Covid testu“!!!

ALEBO

Disponuje ÚPNSR týmto dokumentom (?) – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4744724488873555&set=p.4744724488873555&type=3 – zo dňa 20. června 1940 (júna), ktorý sa týkal Židov žijúcich na území českého mestečka Říčany (Praha-východ) ???

Tým z vás, ktorí nemáte možnosť nahliadnuť na obsah tohto stručného, ale o to ohavnejšieho dokumentu, odcitujem z neho tieto podstatné state – „Okresní úřad v Říčanech. Čís. 867/140, Věc: Úprava styku židovského obyvatelstva – VYHLÁŠKA – V zájmu veřejné bezpečnosti, veřejného klidu a pořádku na základě…, …zakazuji s okamžitou platnosti osobám židovského  původu  návštěvu všech hostinců, kaváren, výletních restaurací a stánků, dále všech koupalíšť a hřišť v celém okrese říčanském. Majitelům všech těchto podniků nařizuji, aby bez odkladu vyznačili své provozní místnosti resp. koupúaliště nápisem : Židům nepřistupno…, trestány budou…, …do 5000 K nebo trestem na svobodě do 14 dnů. Okresní hejtman: Vrchní rada pol. správy: JUDr. Brož, v.r.

 

Ak ÚPNSR nedisponuje týmto neľudským ohavným, nacistickým dokumentom, tak nech si ho vyžiada v Prahe u/od svojich kolegov – Ústav pro studium totalitních režimů České republiky, ktorí im tento dokument určite radi poskytnú!

A teraz budem text tohto ohavného nemeckého nacistického protižidovského dokumentu parafrázovať pre dnešnú covid diktátorskú situáciu na Slovensku lebo po dnešnom rokovaní Covid apartheidnej „slovenskej“ „vlády“ sa takýto text môže celkom pokojne stať a pravdepodobne sa aj stane realitou, vraj „len“ na tri týždne, teda moja parafráza autentického, ohavného nemeckého nacistického nariadenia z roku 1940, znie takto, len si je ho potrebné preložiť do jazyka slovenského – „VYHLÁŠKA – V zájmu veřejné bezpečnosti, veřejného klidu a pořádku na základě…, …zakazuji s okamžitou platnosti osobám Covid neočkovaným, Covid neprodělaným návštěvu všech hostinců, kaváren, výletních restaurací a stánků, dále všech koupalíšť a hřišť ma celém území Slovenské republiky dle Covid automatů. Majitelům všech těchto podniků nařizuji, aby bez odkladu vyznačili své provozní místnosti resp. koupúaliště nápisem : Covid neočovaným a Covid neprodělaným nepřistupno…, trestány budou…, …do 1650 eur až zavřením provozu podniků na 30 dnů a déle resp. zrušením oprávnění na provoz takového podniků. Hlavní hygienik Slovenské republiky: PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH, v.r.“

Áno, ja to vidím takto a vidím tu jednoznačnú paralelu, pretože dnes (ak bude schválená a následne vydaná – predpokladám, že s najväčšou pravdepodobnosťou áno!) sa už nejedná o zdravotnícku vyhlášku, ale pre mňa osobne o čisto Covid-politicko-diktátorskú vyhlášku, nariadenie, ktoré má za cieľ totálnu segregáciu národa slovenského na základe Covid zaočkovania alebo Covid nezaočkovania!!!

A aby som nebol len v rovine kritickej, tak tu uvádzam mnou navrhované (laické – nech posúdia zdravotnícky odborníci, či nie sú na zamyslenie!) naozajstné zdravotnícke opatrenia, aby sa zdravotná situácia na Slovensku začala rapídne zlepšovať a situácia v našich nemocniciach upokojovať:

  • Každý, kto prejaví záujem o Covid očkovanie, by mal mať možnosť tak učiniť bezplatne, výhradne slobodne, bez akýchkoľvek ďalších podmienok a štátneho odmeňovania/zvýhodňovania na úkor slobodne Covid nezaočkovaných, rýdzo súkromne a nie verejne. Covid zaočkovaný by mal byť len na základe konzultácie so svojim všeobecným ošetrujúcim lekárom a to buď priamo v jeho ambulancií, kde by bol zároveň o tomto vykonaný zápis do jeho zdravotnej dokumentácie alebo na vysoko odbornom, inom mieste v rámci slovenského zdravotníctva a to, a len na základe písomného odporúčania jeho všeobecného ambulantného lekára!
  • Každý občan SR, bez výnimky by mal mať, ak o to prejaví záujem, možnosť nechať sa bezplatne Covid otestovať buď metódou PCR alebo AG testom, ak má podozrenie, že je respiračne chorý, ale aj tí čo nemajú žiadne príznaky. Takýto test by mu mal byť umožnený vykonať u svojho všeobecného lekára, na vlastné vyžiadanie. Ak by sa testom potvrdilo, že daný jedinec je Covid alebo inak respiračne pozitívny, tak všeobecný lekár má nie možnosť, ale povinnosť takéhoto pacienta okamžite odborne vyšetriť a na základe určenia diagnózy ho ihneď podrobiť účinnej liečbe liekmi, ktoré sám lekár uzná za vhodné napr. aj ivermektínom (ktorý by mal byť voľne dostupný v našich lekárňach aj bez lekárskeho predpisu!). V prípade, žeby si všeobecný lekár, na základe jeho možnosti vyšetrenia, si nebol istý diagnózou, tak by daného jedinca poslal na ďalšie odborné vyšetrenie. Zároveň by všeobecný lekár mal možnosť, v prípade jeho veľkej zaneprázdnenosti (v čase respiračnej sezóny), písomne poslať takéhoto jedinca (pravda, ak by prvé príznaky boli ešte v rannom štádiu!) na iné vysoko odborné zdravotnícke stanovište, kde by sa bezplatne takéto testy vykonávali a pacient by bol povinný okamžite, bezodkladne osobne kontaktovať s výsledkom testu svojho všeobecného lekára, ktorý určí ďalší postup.
  • Štát by mal v čase najväčšieho výskytu respiračných ochorení zabezpečiť mobilné výjazdové testovacie jednotky na respiračné ochorenia, do odľahlejších regiónov SR, aby každý občan, ktorý sa slobodne a bez akýchkoľvek podmienok chce dať otestovať na respiračné ochorenia, takúto bezplatnú možnosť mal!
  • Zároveň, ak by bol takýto jedinec testom označený za respiračne pozitívneho, tak by mal povinnosť okamžite navštíviť svojho všeobecného ambulantného lekára a tí, čo sú imobilný alebo inak na pohybe obmedzení, tak tých by okamžite navštívila rýchla urgentná pojazdná ambulancia.
  • V žiadnom prípade by sa takto respiračne pozitívny jedinec nesmel nechať len tak, na akési domáce samo sledovanie!

Áno, tých rozumných a vysoko účinných opatrení je oveľa, oveľa viac!

Ale to by sme nesmeli mať na čele štátu tých, čo tam dnes ešte stále sú!!!

Ale, ak ti občan-volič SR takýto Covid doslova teror a diktatúra vyhovuje, tak potom prosím, ohni sa, trp…

Ja teda takéto neľudské ponižovanie odmietam a odmietam sa mu podrobiť, čo neznamená, že budem nezodpovedný! Ba práve naopak, ešte väčšmi budem dbať na posilňovanie svojej prirodzenej imunity lebo raz sa to skončí, ako sa skončili všetky doterajšie ohavnosti páchané na nevinnom radovom obyvateľstve…!!!

Záver:

Ubezpečujem Richarda Dudu – predsedu Ústredného zväzu židovských náboženských obcí v SR, že som vo svojom článku použil príklad ohavného útlaku Židov zo strany nemeckých nacistov nie preto, aby som na dnešných slovenských židov útočil, NIE!, ba práve naopak, použil som ich príklad, ako príklad odstrašujúci, aby sa už nikomu na Slovensku/svete nestalo nič podobné, ako počas II. sv. vojny – Židom, Cigánom/Rómom, Slovanom a iným pre nemecký nacizmus nepohodlným ľuďom.

Inak s Richardom Dudom sa veľmi dobre dlhé, predlhé roky poznáme, tykáme si a teda verím, že tento môj článok nebude z jeho strany nijak negatívne vnímaný, ba práve naopak!

Richard, aj touto cestou ťa veľmi pekne pozdravujem a prajem tebe, tvojej úžasnej rodinke, aj tvojim slovenským židovským obciam, len to najlepšie a ani vy sa nenechajte Covid ponižovať dnešnou Covid apartheidnou „našou“ chutovládou.

Richard Duda, poznám tvoje myslenie/zmýšľanie, teda ak sa za ten čas, čo sme sa osobne nevideli nezmenilo, ktoré nie je až také vzdialené môjmu mysleniu a preto verím, že priateľmi ostávame aj naďalej…

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.