Založ si blog

J. B. Cigániková a jej podobní, by mali byť okamžite zbavení akéhokoľvek politického vplyvu. .. !

…vplyvu na život v Slovenskej republike!

Totiž to, čo v priamom prenose povedala táto „poslankyňa“ NR SR za „vládnu“ Covid apartheidnu chuntu je niečo, čo by malo každého rozumného človeka okamžite postaviť do pozoru!

Ja sa tejto „poslankyni“ nášho najvyššieho ústavodarného a zákonodarného orgánu – NR SR, nemienim venovať viac, ako je minimálne potrebné!

Táto Janka Bittó Cigániková (JBC) sa v relácií TV Markíza – Teleráno dňa 9.11.2021 o Covid zaočkovaných občanov SR, v súvislosti s Covid nezaočkovanými, vyjadrila takto – „…musí byť veľký rozdiel medzi očkovaným a neočkovaným, aby ľudia boli motivovaní, aby pocítili tu slobodu, keďže boli zodpovední...“

Medzi tým jej moderátor hovorí toto – „…ak sa nemýlim, tak ešte pred dvoma týždňami Boris Kollár hovoril žeby sa nemali robiť rozdiely medzi nezaočkovanými a očkovanými…“ a tu JBC takto Covid segregačno-apartheidne odpovedá – „„…no ale pozor, to to je tak, že toto nie sú rozdiely medzi očkovanými, neočkovanými, to je zohľadnenie epidemickej situácie…“ tu ju opäť prerušuje moderátor týmto – „…ale stále je to tak, že budú uprednostnení, či sú očkovaní…“ a tu JBC doslova Covid segregačno-apartheidne expanduje, exceluje vo vzťahu ku Covid zaočkovaným takto – „…ono je to tak, že aj keby sme ich držali doma a majú nižšie epidemiologické riziko, tak by sme ich v podstate nejakým spôsobom oberali o ich práva. Takže to nie je zvýhodnenie, to je niečo načo majú samozrejme nárok…!

 

Tak toto je niečo, čo je v našej spoločnosti absolútne neakceptovateľné!

Rozumieš občan SR čo ti JBC odkázala? Odkázala ti „len“ to, že Ústava SR bude platiť už len pre plne Covid zaočkovaných a tí Covid nezaočkovaní, tí už nebudú súčasťou Ústavy SR braný ako plnohodnotný občania SR, ale len akési dobytky, tupela, opice a pod.!!!

Táto JBC v priamom prenose predviedla totálnu Covid segregáciu, Covid apartheid, ba až Covid genocídu!

Takže podľa JBC Covid zaočkovaným sa nesmie siahať na ich ľudské a občianske práva, ale Covid nezaočkovaní, tí nemajú mať právo na nič i napriek tomu, že poctivo pracujú, že sa starajú o svoje zdravie, o svoje rodiny, poctivo do štátneho rozpočtu SR odvádzajú všetky štátom dané poplatky a odvody, tie zdravotné a nemocenské nevynímajúc!

JBC nevadí, že žije aj z peňazí týchto Covid nezaočkovaných daňových poplatníkov?!

Tieto peniaze, z ktorých JBC kráľovsky žije už nerozdeľuje, že tieto sú od daňových poplatníkov Covid zaočkovaných, tie chcem a tieto sú bakané lebo sú od Covid nezaočkovaných a teda tieto nechcem?!

Považujem takéto politické Covid apartheidne vyjadrovanie sa za absolútne neakceptovateľné a je nadmieru nebezpečné, že takýto ľudia dnes riadia naše životy a neskutočne hanebným spôsobom nám do nich zasahujú!

JBC sa aj v dnešné dni v NR SR bije za práva žien, kedy a ako sa majú rozhodnúť, či si počaté dieťa, počatý život nechajú alebo sa ho zbavia lebo podľa JBC je to výhradne ich slobodné rozhodnutie, na ktoré majú právo – dobre nerozporujem, je to jej názor, ale jedným dychom tá istá JBC hovorí, že Covid nezaočkovaný občan SR, by nemal mať žiadne práva!!!

Toto je veľmi nebezpečné a preto konanie predčasných PV je na Slovensku absolútnou nevyhnutnosťou!

Tu nepomôže strašenie ľudí, že k moci sa dostanú opäť zlodeji, vrahovia a pod.!!!

Pretože to čo nám tu „vládne“ dnes, je niečo, čo vraj nekradne, ale koná ešte horšie – ľudí ubíja, ničí im životy, ich zdravie…!

Ak niekedy v minulosti, dnes, či do budúcnosti, niektorý z politikov, nám všetkým niečo ukradol/ukradne, tak je potrebné ho za to spravodlivo potrestať, ak mu takéto niečo zákonnou cestou bolo dokázane, ale zdôrazňujem, že hmotné statky, aj keď boli ulúpené, sú nahraditeľné (!!!), ALE ak nám politici berú naše životy, bránia nám zdravo žiť, tak ako my sami uznáme za vhodné, tak životy a zdravie už nahraditeľné, nikým na tejto zemi nie sú!!! Zdravie a naše životy nám už nenahradí/nevráti nikto!!! Život a zdravie mi nevráti iný politik, ktorého za takýchto Covid apartheidníkov vymeníme…!!!

Hrozím sa takýchto vyjadrení, aké použila JBC a ešte väčšmi sa hrozím toho, čo títo dnešní, doslova tyrani ešte vykonajú s týmto národom slovenským, s občanmi Slovenskej republiky!!!

Zo strany JBC a jej podobných už ani nejde len o totálne popieranie Ústavy Slovenskej republiky, ale podľa mňa celkom jednoznačne o trestný čin „Obmedzovania osobnej slobody“ (okrem iných trestných činov!)(Trestný zákon č. 300/2005 Z.z.), ktorý si tu dovolím odcitovať v plnom znení –

  • 182

 

Pozbavenie osobnej slobody

(1) Kto iného neoprávnene pozbaví osobnej slobody, potrestá sa odňatím slobody na štyri roky až desať rokov.

(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) z osobitného motívu,
  2. b) na chránenej osobe, alebo
  3. c) závažnejším spôsobom konania.

(3) Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť, alebo
  2. b) a získa ním pre seba alebo pre iného značný prospech.

(4) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a získa ním pre seba alebo pre iného prospech veľkého rozsahu,
  2. b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo
  3. c) a spôsobí ním smrť viacerých osôb.

 

  • 183

 

Obmedzovanie osobnej slobody

(1) Kto inému bez oprávnenia bráni užívať osobnú slobodu, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.

(2) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) závažnejším spôsobom konania,
  2. b) z osobitného motívu,
  3. c) ako verejný činiteľ,
  4. d) na chránenej osobe, alebo
  5. e) a spôsobí ním väčšiu škodu.

(3) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť, alebo
  2. b) a spôsobí ním značnú škodu.

(4) Odňatím slobody na dvanásť rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním smrť viacerých osôb,
  2. b) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
  3. c) ako člen nebezpečného zoskupenia.

 

Ja osobne pokladám každého dnešného jedinca, ako súčasť dnešnej Covid apartheidnej chutovládnucej sebranky za absolútne – „ako člena nebezpečného zoskupenia“, tak ako sa uvádza/pomenováva v predmetných ustanoveniach Trestného zákona…!

Takže, ak JBC a jej podobní, chce/chcú obmedziť osobnú slobodu všetkých občanov SR, ktorí ani pod neúprosným tlakom takých, akými je aj samotná JBC, sa nepodvolia a nenechajú sa ako úplne zdraví jedinci, chemicky označkovať akousi Covid experimentálnou vakcínou, tak sa dopúšťa alebo nedopúšťa vyššie citovaných trestných činov…???

VRAVÍM VÁM – STAČILO!

PRESTANTE S TAKOUTO BEZBREHOU, ABSOLÚTNE NEPRIATEĽNOU A TOTÁLNE BEZDôVODNOU SEGREGÁCIOU OBČANOV SR…!!!

 

Tento môj názorový článok pomenováva nie je len a výhradne o JBC, ale o všetkých, čo takto nebezpečne Covid apartheidne, Covid segregačne, Covid genocídne, čo i len rozmýšľajú, nie to ešte konajú! Na takýchto jedincov obrovský POZOR!!!

 

Odporúčam, aj JBC a jej podobným, aby si  našli čas, zhruba 45 minút, v tichosti si sadli a pozreli si toto vyjadrenie prof. RNDr. Jaroslava Turáneka, DSc.  popredného českého vakcinológa, imunológa, farmakológa, organizátora celého radu medzinárodných konferencií – https://www.youtube.com/watch?v=VYtBEnB1F6E&t=4s&ab_channel=jirkas

Na záver ešte dodávam –

„AJ NA ŽIVOTOCH COVID NEZAOČKOVANÝCH ZÁLEŽÍ“!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.