Založ si blog

Z. Čaputová pozná vinníka, podľa nej je ním radový občan SR!

Zuzana Čaputová (ZČ), podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia, naďalej neochvejne zotrváva na strane zla!

Po tom, ako schválila stavanie novej, ešte väčšej železnej opony, no tentokrát nie na hraniciach východného bloku socialistických štátov, ale východného bloku štátov kapitalistických, zgrupených v „demokratickej“ EÚ, potom ako sa postarala o občanov Poľska, o občianky Poľska, sa vrhla na občana SR, radového občana SR a totálne brutálnym spôsobom na neho absolútne bezdôvodne zaútočila!

Zaútočila a hrubo nezodpovedne ho obvinila z terajšieho stavu respiračného a iného život ohrozujúceho stavu jeho zdravia!

ZČ nevidí a „citlivo“ nevníma, že nie radový občan SR je zodpovedný za terajší stav respiračnej sezóny, že nie občan rozhodol o tom, že sa nebude poskytovať riadna všeobecná ambulantná liečba liekmi na respiračné choroby a tým pádom aj na C-19, ktoré jednoznačne existujú, ale museli ustúpiť a ešte aj stále musia ustupovať akejsi experimentálnej Covid vakcíne, hlavne z produkcie USA farma firiem!

Nie radový občan SR rozhodol o tom, že sa nás všetkých, miliarda eur vyhodila von oknom na nezmyselné PCR a AG testy!

Nie občan SR rozhodol o tom, že sa zanedbala, takmer cielene, zdravotná starostlivosť o pacientov resp. občanov SR s inými vážnymi, život ohrozujúcimi diagnózami akými sú onkologické ochorenia, srdcovocievne ochorenia, cukrovka, choroby vyplývajúce z nadmernej obezity a pod.

Nie radový občan rozhodol o tom, že tie zbytočne vyhodené miliardy eur, ktoré boli naliate do „boja“ s C-19, sa nepoužili cielene na liečbu a prevenciu proti respiračným chorobám, aj C-19!

Nie radový občan rozhodol o tom, že sa nemocnice nedovybavili, za takmer dva roky trvajúcej „pandémie“ C-19 zariadeniami, zdravotnou technikou, ktoré v našich nemocniciach chýbajú a pomohli by pri včasnej odbornej liečbe!

Nie radový občan SR rozhodol o tom, že tie zbytočne vyhodené miliardy na „boj“ s C-19 boli vyhodené inde a ani tá povestná omrvinka sa neušla na mzdy a vyššie ohodnotenie zdravotníckeho, aj nezdravotníckeho personálu v našich nemocniciach!

Radový občan SR už nechcel, aby 1. apríla 2021 bola znovu vymenovaná „nová“ „vláda“ SR – druhá Igora Matoviča!

NIE, toto občan nechcel, toto občan nevykonal, toto vykonala ZČ!!!

Dnes je tých občanov už takmer 90%, čo si neželajú, aby ich životy a tento štát „riadili“ terajší Covid apartheidní covid vakcinační babráci, diktátori, despoti…!!!

Dnes si radoví občania SR neprajú, aby Covid „pandémiu“ a Covid „pandemické“ opatrenia určovalo stále to isté konzílium jediných „správnych“ odborníkov!

90% občanov SR si praje predčasné PV a tým pádom aj zmenu riadenia štátu a našich životov skrze vládne a parlamentné rozhodnutia!

Toto ZČ citlivo nevníma?

ZČ sa vo svojom, pre mňa osobne totálne drzom príhovore na FB, doslova obula do radového občana SR, nakydala na terajšiu demokratickú opozíciu, či už parlamentnú alebo mimoparlamentnú, postavila sa jednoznačne na stranu zla v podobe dnešných Covid apartheidných chuntovládcov!

Jednoznačne sa opäť postavila na stranu experimentálnej Covid vakcinácie a liečbu, prevenciu, zdravý rozum hodila cez palubu!

ZČ nevyzvala na spoločenský zmier, aby sa do verejného priestoru dostali aj iní odborníci, ako sú tí dnes „praví“, propagandistický propagovaní!

ZČ nevyzvala terajšiu „vládu“ k tomu, že ak nevyšiel experiment s experimentálnou Covid vakcínou, ako bolo na začiatku propagandisticky tvrdené, aj ňou samotnou, tak by bolo načim sa zamerať na iné postupy, na postupy, ktoré v tejto oblasti odporúčajú odborníci z opačného spektra názorov!

Prečo ZČ nevyzýva, aby sa skĺbili tieto ich názory, aby sa ďalej pokračovalo cestou, kto chce Covid očkovaním a kto chce, tak liečbou a prevenciou?!

Prečo sa ZČ neobrátila na „ministra“ zdravotníctva Lengvarského a celú „vládu“ aj s jej koaličnými poslancami v NR SR, aby sa zabezpečila liečba aj takými liekmi, o ktorých svojho času (18.marec 2020) hovoril samotný Vladimír Krčméry, že on by nimi liečil, aj keby ho to malo stáť trestné stíhanie…?!

Prečo sa ZČ neobrátila na terajšiu „vládnu“ moc, aby zmenila legislatívu tak, aby sa týmito „krčmeryovými“ liekmi na C-19 mohlo liečiť bez hrozby trestného stíhania?!

Prečo sa ZČ neobrátila vo svojom príhovore k „vláde“ SR s požiadavkou, aby v našich lekárňach boli voľne dostupné lieky, ktoré sú účinné v liečbe respiračných ochorení, teda aj tých, o ktorých dnešní jediní „správni“ Covid odborníci tvrdia, že sú neúčinné a podobné manipulatívne názory?!

Prečo, prečo, prečo???

Prečo si ZČ nevypočuje napr. tento názor MUDr. Juraja Mesíka, ktorý odznel 19. mája 2021 vo video rozhovore na Aktuality.sk – https://odysee.com/mesikj:4 , kde odzneli aj tieto jeho slová – „…my vieme, že človek ktorý riadil „boj“, stratégiu zápasu s epidémiou a veľmi blízky človek Matovičovi, je človek na výplatnej páske veľkého množstva farmakofiriem…, …Pavol Jarčuška, profesor Pavel Jarčuška, jeden z hlavných expertov, ktorý presadil remdezivir. Ktorý presadil Dokument, ktorý sa volá „Terapeutický manažment Covidu 19“, nejak takto sa volá, podľa ktorého bol uverejnený vládou, teda ministerstvom zdravotníctva SR 26. októbra 2020, a ten prikazoval ambulantným lekárom, aby Covid nijak neliečili. A keď sa tí pacienti, teda chorí ľudia dostali do nemocníc, tak im prikazoval lekárom, aby do nich pumpovali remdezivir. No tak tento človek a aj jeho brat dostali polrok pred začatím pandémie, spoločne okolo 10 000 eur, za pol roka, od výrobcu remdeziviru. Ja si o integrite morálnej, napríklad u tohto človeka, nerobím ani najmenšie ilúzie…“

No a po tomto vyjadrení sa Juraja Mesíka, nie len na adresu Pavla Jarčušku, ale hlavne na vyjadrenie sa o „liečivých“ účinkoch remdeziviru na/proti C-19 zo dňa 19.mája 2021, by sa mala ZČ pozrieť na tento 23 stránkový dokument „Štandardný postup pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti vo všeobecnej ambulancii pre dospelých počas pandémie COVID-19“ (verzia 3 platná od dňa 17. 3. 2021), ktorú popísal samotný Eduard Heger, v. r., ešte ako podpredseda vlády, minister financií poverený vedením ministerstva zdravotníctva SR!

V tomto dokumente je množstvo veľmi zaujímavých údajov, ako sa má „účinne“ bojovať proti C-19 a okrem iných zaujímavých vecí je tam o liečbe C-19 remdezivirom aj samostatná stať venovaná „zázračnému“, podotýkam veľmi drahému „liečivu“  – „WHO vydala podmienečné odporúčanie proti použitiu remdeziviru u hospitalizovaných pacientov bez

ohľadu na závažnosť ochorenia, pretože v súčasnosti neexistujú dôkazy o tom, že remdezivir zlepšuje prežitie a ďalšie výsledky u týchto pacientov.“

A kto že je spoluautorom tohto Dokumentu, nuž áno okrem takých Covid kapacít, ako je Peter Sabaka, tak je tam samozrejme aj Pavol Jarčuška – https://standardnepostupy.sk/_files/200000796-e276ee2771/SP-PZS-ambulancia-VLD-v3.pdf

A taktiež dávam ZČ do pozornosti vyjadrenie o „liečebných účinkoch“ remdeziviru samotným Petrom Sabakom zo dňa 18.07.2020, keď tento pán o remdezivire vtedy hovorí toto – „Remdezivir pôsobí tak, že tlmí rozmnožovanie korona vírus, ale najviac im pomáha v tom začiatočnom štádiu…“ – https://www.noviny.sk/koronavirus/543345-liek-remdesivir-pomohol-uz-viacerym-nakazenym-nie-kazdy-pacient-s-covid-19-ho-ale-moze-dostat

No a Pavol Jarčuška dokonca dňa 20. júla 2020 vydáva usmernenie – „Postup pri použití remdeziviru u pacientov s COVID – 19“ – https://www.infektologia.sk/aktuality/

Nuž áno, dalo by sa o zásahu ZČ do svedomia radových občanov SR, že oni jediní sú vinní za to, kde sa dnes nachádzame, čo sa týka respiračných ochorení, v akom sme marazme, písať ešte siahodlho, ale nemá to význam lebo vidíme, teda vidím, za koho táto pani kope! Radoví občania SR to ani zďaleka nie sú!!!

Na záver mi zostáva konštatovať len jedno, že ZČ má pravdu, keď v závere svojho karhania radových občanov SR, že jedine oni môžu za terajšiu „pandemickú“ situáciu, keď píše toto – „Ľudskosť a veľkorysosť zdravotníkov a zdravotníčiek k našim zlyhaniam tiež nemôže byť nekonečná.“, áno ZČ má pravdu, keď hovorí o zlyhaniach jej samotnej v tejto Covid veci a zlyhaniach dnešnej Covid apartheidnej chuntovlády, LEN by som ešte toto jej vyjadrenie poopravil takto – „Ľudskosť a veľkorysosť radových občanov SR k zlyhaniam Zuzany Čaputovej, celej vládnej koalície, ako aj jediných správnych covid odborníkov, tiež nemôže byť nekonečná.“

Dodávam, že pohár trpezlivosti radových občanov SR, so ZČ, s „vládou“ SR, s jedinými „správnymi“ covid odborníkmi, už pretiekol…!!!

 

 

 

 

 

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB