Založ si blog

Slovensko potrebuješ poriadne zatriasť!

Za starých dobrých čias, keď ešte naša republika nepotrebovala toľko psychológov a psychiatrov, sa tradovalo, že človek, ktorý sa dostal do amoku, do stavu hysterického z dôvodu strachu, paniky, keď mu už nebolo rady pekným slovom, presviedčaním, všakovakým ukľudňovaním, tak sa s mím jednoducho rázne zatriaslo so slovami napr. „Človeče už sa preber!“ a keď ani toto nepomohlo, tak prišla jedna dobrotivá facka a tá už zabrala!

Dnešné Slovensko je dnes presne v takom Covid stave hystérie, strachu, občania sa v tom médiami a hlavne Covidchuntovládou neustále živenom Covid strese a neustáleho Covid strachu v panike a hystérií, pohybujú sa Covid nepochopiteľne poslušne!

Následne bezcielne a bez rozumu, ako mravce na mravenisku, keď doň niekto pichne palicou!

Je až neskutočné, v akej Covid hystérií sa nachádza dnešné Slovensko.

Je až zarážajúce, ako Slovensko sa zmieta v Covid kŕči aj po takmer 50 % Covid preočkovaní, čo už malo minimálne tých 50% Slovenska doslova uvrhnúť do normálu!

Je normálne, keď vidíme, že Covid očkovanie nie je to pravé čo pomáha na boj s respiračnou chorobou a Covid apartheid Slovensko núti už do tretej „posilňovacej“ Covid vakcíny?!

Je toto normálne, že toto Slovensko poslušne trpí?!

Ja nie som proti, aj tomuto konkrétnemu očkovaniu. Nie!

Kto chce a verí mu, že jedine práve toto mu pomôže, tak nech sa páči, choď a nechaj sa očkovať, koľko sa ti žiada a štát nech zabezpečí toľko týchto Covid vakcín, aby mal k ním okamžitý prístup každý, kto sa slobodne rozhodne takouto, pre mňa osobne stále ešte experimentálnou Covid vakcínou, zaočkovať!

Ale rovnako požadujem, aby každý občan, ktorý si myslí resp. je presvedčený, že by mu pomohol napríklad Ivermektín, tak štát je povinný mu rovnako zabezpečiť okamžitý voľný prístup, teda bez predpisu lekára, k tomuto lieku a nechať to na občanovi, či ho užije alebo nie!

Občania SR majú už dostatok informácií o liečení respiračných chorôb, aj C-19 a teda nemám obavu, žeby sa naschvál otrávili liekmi, ktoré vraj podľa terajších našich jednostranných Covid odborníkov a Covidchuntovlády sú proti C-19 neúčinné!

Slovensku sa dennodenne tlačí do hláv, že jediným prostriedkom, ktorý dokáže poraziť C-19 je jedine a výhradne len a len Covid vakcína!

Naozaj?

A čo také Holandsko kde je viac, ako 80% Covid zaočkovanosť a NIČ!

Opäť zavádzanie obmedzení, stále povinné nosenie rúšok/respirátorov vo verejnej doprave, teraz rozšírené aj na ďalšie prevádzky…!

Ako to, že táto „super“ vakcína nového veku akosi nezaberá?

Nie je Slovensko čas na iné riešenia, keď tieto jednoznačne zlyhali?!

Že nezlyhalo?

A čo potom vyjadrenie štátneho tajomníka „ministerstva“ zahraničných vecí Martina Klusa (SaS), ktorý jasne povedal, že niektoré štáty EÚ prestanú akceptovať Covid očkovanie staršie ako 9 mesiacov lebo táto „super“ Covid vakcína vraj dokáže jednotlivca pred C-19 ochrániť nie viac ako práve tých 9 mesiacov?!

To pôjdeme cestou chémie a bude potrebné sa povinne Covid preočkovávať každých 9 mesiacov? Áno? A dokedy? Kým nezmizne C-19? Kto verí tomu, že tento vírus niekedy zmizne s povrchu zemského a nenahradí ho jeho iná mutácia? Hlavne ak je nad slnko jasne, že tento konkrétny vírus je laboratórneho pôvodu, čo uznávajú už aj samotní USA Covid odborníci!

A že to nie je zásluha Číňanov, ale výlučne USA, je pre mňa osobne už bez akýchkoľvek pochybnosti – viď odkiaľ sa presunula laboratórna Covid alchýmia – nebolo to z USA do Číny lebo v USA je takáto laboratórna chémia zakázaná…??? A nefinancovali USA v Číne tieto laboratórne, doslova zverstvá namierene na ľudstvo?!

Veru toto všetko zlyhalo – nepomáhajú rúška, respirátory, odstupy, dezinfekcie, PCR – AG testy, zatváranie prevádzok, zatváranie štátu, obmedzovanie pohybu, reštrikcie, represie, Covid vakcíny…!!!

A keď toto všetko zlyhalo a Covid bezdôvodná hystéria pokračuje a niet jej konca kraja, tak je potrebné vykonať rázny krok!

Tým krokom je – Slovenskom poriadne zatriasť a keď nepomôže, tak aj jednu dobrotivú facku vylepiť!

Veru, ako rád by som s tebou Slovensko v dobrom zatriasol, ale ako realista viem, že sám to nedokážem, sám som nula!

Ale skúsme so Slovenskom zatriasť my všetci čo sme pred časom podpísali petíciu za vypísanie referenda o predčasných parlamentných voľbách!

Bolo nás takmer 600 tisíc a dnes verím, že je nás 5x toľko!

Áno priznávam, že k tej prvej petícií som sa dostal, ako sa zvykne hovoriť – „Ako slepé kura k zrnu“ lebo som sa niekde ocitol, kde ma náhodne oslovili, či takúto petíciu podpíšem a ja som neváhal ani stotinu sekundy a samozrejme som ju podpísal!

Dnes ak opäť bude takáto možnosť, tak ju nielenže podpíšem, ale ju pôjdem aktívne vyhľadať!!!

A čo tým zatrasením Slovenskom chcem docieliť!

Nuž len jedno jediné!

Aby sa Slovensko konečne spamätalo a dalo sa na inú cestu „boja“ s týmto neviditeľným Covid vírusom a inými vírusmi, aj toho zabudnutého chrípkového, ktorý nás tu kvári už dlhé desaťročia!

Tie stá milióny, doslova miliardy našich eur, prestať liať do deravej Covid studne na rúška, respirátory, Ag – PCR testy, Covid USA vakcíny a použiť ich rozumnejšie a hlavne efektívnejšie.

Je potrebné, aby po tom zatrasením Slovenska, sa začali tieto peniaze liať do zdravotníctva cielene!

Nie nemocnice rušiť, prípadne z nich vytvárať doliečováky, ale nemocnice stavať resp. už jestvujúce radikálne rekonštruovať, modernizovať a pod.

Ďalšie milióny je potrebné naliať do štúdia nových medicínskych kádrov, všetkých profesií a následne zabezpečiť, aby po ukončení štúdií ostávali tu doma…, dá sa to, len treba chcieť!

Ďalšie milióny naliať do odmien zdravotníckeho personálu aj nezdravotníckeho, ktorí udržiavajú chod nemocníc po stránke hygieny a technickej!

Zabezpečiť riadnu všeobecnú zdravotnú starostlivosť tzv. prvého styku s pacientom!

Vliať ľuďom nádej, že sa to dá, že nie je všetko také čierne, ako sa to dnes snažia vykresliť!

Rôzne štatistiky o zdravotnom stave našich občanov, aj v oblasti respiračných ochorení, prestať na dennej báze pertraktovať v médiach – koľko Covid nakazených, koľko v nemocniciach, koľko na JIS, koľko na UPV, koľko umretých a národ tým stresovať a strašiť! To nepatrí do verejného priestoru!

Tak potom prečo takto nestresujeme Slovensko dennými reportmi koľký umreli na srdcovocievne choroby, koľkí z nich boli mladí, koľkí nám denne umierajú na onkologické ochorenia – koľko z nich bolo detí, koľkí umreli vplyvom nadváhy, koľkí umreli na následky požívania návykových látok, koľkí umreli na následky nadmerného fajčenia, koľkí si sami siahli na život lebo ich k tomu dohnala dnešná Covid stresujúca a život bezdôvodne obmedzujúca Covid apartheidná chuntovláda atď. atď.

Veru, toto všetko patrí výlučne do priestoru úzko medicínsky profesného, NIE verejne mediálneho a dennodenne akýmisi ešte viac „novinársky“ strašiacimi komentármi!

 

Je potrebné vyčleniť nie malé financie na osvetu obyvateľstva na zdravý životný štýl!

Nie hlúpe reklamy za veľké peniaze nás všetkých ako je, že „Vakcína je sloboda“ a čo ja viem čo ešte!

Zabezpečiť, aby Slovensko sa opäť stalo sebestačne, čo sa týka prirodzených vitamínov – domáca naša Slovenská úroda ovocia a zeleniny! Dostupné za prijateľnú cenu pre všetkých – zníženie DPH aj na 3%!!!

Naše domáce mäso všetkého druhu, naše domáce obilniny a pod., aj tu primerane DHP zvýhodniť!

Iste, je to všetko po roku 1989 totálne zruinované, ale práve tým zatrasením Slovenska je potrebné toto postupne dávať späť tam, kde sme to niekde pred 30 rokmi mali!!!

Áno, ešte veľa vecí by bolo potrebné zmeniť, aby sa konečne Slovensko prebralo, ale ako píšem v názve tohto môjho názorového článku, aj v jeho obsahu, je nevyhnutné Slovenskom zatriasť, aby sa prešlo od nenormálnosti k normálnostiam!

Na teraz len toľko.

Záver:

To že je potrebné Slovenskom zatriasť sú aj R. Mikulcove ohavnosti, ktoré pácha na tomto národe – viď absolútne bezdôvodné, doslova drasticky zničujúce zásahy „jeho elitných chlapcov“ na občanov SR len preto lebo sú absolútne zdraví, poctivo pracujú, poctivo sa starajú o svoje rodiny, platia tomuto štátu všetky povinné odvody, aby z nich dostal svoju kráľovskú mzdu aj Mikulec a to len preto lebo celkom normálne si nenasadili, nenasadia akúsi ochranu na tvár, aby nebodaj Slovensko Covid neskolabovalo…!

K tejto brutalite budem mať samostatný článok a už dopredu upozorňujem R. Mikulca – „Daj preč svoje špinavé, netvorské, diktátorské ruky od občanov SR…!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.