Založ si blog

Glasgowská „láska“ Z. Čaputovej k slovenskej mládeži?

V tomto mojom názorovom článku sa nemienim venovať „závažným“ „zeleným“ témam, ktoré elita sveta „rieši“ na „prospech“ nás všetkých lebo to jednoducho nemá význam, keď jasne vidíme, že vodu kážu a hektolitre vína pijú!

Samozrejme, že sa nemôžem vyhnúť jednej poznámke vo vzťahu k „zelenej“ Zuzane Čaputovej (ZČ), ktorá si vo „svojom“ “zelenom“ prejave neodpustila politický kopanec do Ruskej federácie (RF) a Čínskej ľudovej republiky (ČĽR)!

Ten politický kopanec ZČ znel takto – „Všetci musíme prispieť svojím spravodlivým dielom – vrátane tých štátov, ktorých najvyšší predstavitelia  neprišli do Glasgowa.“

Nuž veru, komu sa týmto chcela ZČ zavďačiť?

Ako týmto politickým kopancom do RF a ČLR pomohla SR a jej občanom?

Nuž veru nijako! Jednoducho aj takýmito vyjadreniami nášmu štátu a našim  občanom, len škodí!

Najvyšší predstavitelia RF a ČĽR sa nehodlajú (a ja s nimi súhlasím) zúčastňovať takýchto trápnych a nadmieru farizejských „zelených“ stretnutí, kde nejde o nič iné, ako sa len popretŕčať pred TV obrazovkami, zapózovať pred „objektívnymi“ objektívmi „novinárov“ a potom späť hajde každý do svojich luxusných domov totálne prešpikovaných tou ich uhlíkovou stopou, proti ktorej tak náramne „bojujú“!!!

ZČ, keď chce zistiť prečo prezident RF  Vladimir Vladimirovič Putin a prezident ČĽR Si Ťin-pching, sa odmietli zúčastniť na tomto „zelenom“ maškarnom plese, tých najvýznamnejších zástupcov kapitalizmu, tak nech ich ide osobne navštíviť!

Ak by sa s nimi osobne stretla a pozorne by počúvala, tak by zistila, že to čo bolo v Glasgowe, boli len prázdne reči, talafatky a že skutočné kroky na ochranu životného prostredia sa vykonávajú práve v týchto dvoch svetových veľmociach!!!

Je potrebné si uvedomiť jednu dôležitú vec a tou je táto – najviac znečisťuje naše životné prostredie kapitalistická konzumná spoločnosť, ktorá nehľadí na potreby jednotlivcov tam dole, ale jednoznačne a výhradne na zisky nadnárodných veľkokapitalistických korporácií, ktoré sa za cenu poníženia svojich multi biliónových ziskov nevzdajú ani len jedného eurocenta z eura resp. ani len jedného dolárcenta z US dolára!!!

Predpokladám, že toto vyjadrenie zo strany ZČ malo mať len jeden jediný cieľ a tým bolo sa zapáčiť USA administratíve a EÚ byrokratickému vedeniu, ktorých nenávisť voči RF a ČĽR nepozná hraníc!

Vrátim sa však k názvu môjho názorového článku.

Keď ZČ odlietala do Glasgowa na „zelený“ maškarný ples „nezabudla“ spomenúť našu slovenskú mládež, kdesi v rozmedzí od 16 do 25 rokov, ako jej záleží na „zelenej“ budúcnosti našej planéty. Ako jej ona rozumie a že urobí max, aby naša mládež mala budúcnosť našej planéty večne zelenú!!!

A svoje predsavzatia „do bodky“ v Glasgowe naplnila!

Jednoducho sa našej mládeži vysmiala do ich mladých, ešte naivných očí!

Pozri sa občan-volič SR na tieto fotografie na ktorých sa ZČ nechala zvečniť –  https://www.prezident.sk/uploads/901/62460.JPG – na tejto sedí bez rozostupov v akejsi „družnej“ debate, v interiéri „bez uhlíkovej“ miestnosti, kde je v hlavnej úlohe okrem ZČ aj princ Charles a div sa svete bez rúšok a bez respirátorov!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=438245420992166&set=pcb.438245600992148 – na tejto fotografií je ZČ zväčnená s premiérkou Islandu Katrín Jakobsdóttirovou – samozrejme že tiež bez rúška/respirátora!

https://www.facebook.com/photo?fbid=438245460992162&set=pcb.438245600992148 – na tejto je ZČ v družnej debate vraj s odchádzajúcou Angelou Merkelovou, samozrejme blízko, blízučko pri sebe, ale bez rúška/respirátora! Dobre, budem objektívny – Angela Merkelová čosi ako respirátor žmolí v rukách. https://www.facebook.com/photo?fbid=438572284292813&set=a.407682584048450 – na tejto fotografií ZČ, čosi číta za „zeleným“ kecpultom, tejto „zelenej“ maškarády a samozrejme bez rúška/respirátora! Nuž veru, prečo takto bez rúška/respirátora nečítala „svoju“ Správu o stave SR toť nedávno, keď s ňou vystupovala v NR SR???

https://www.facebook.com/photo?fbid=438758637607511&set=a.407682587381783 – na tomto foto je ZČ v družnej široko úsmevnej debate s tou „najpovolanejšou“, čo „dokáže“ znížiť akú koľvek uhlíkovú stopu, kdekoľvek na svete, teda s Vojvodkyňou Kate a ich široký úsmev pravdepodobne naznačuje, že sa určite zhovárali, ako s tou uhlíkovou stopou si poradia resp. si už poradili…!!!

A teraz  občan- volič SR a hlavne naša mládež – pozor!

ZČ sa na svojom FB profile chváli, ako sa v škótskom Glasgowe stretla so slovenskými študentkami a študentmi, ktorí študujú v Škótsku.

ZČ v danom statuse píše div nie ako ich starostlivá, láskavá mama, že ako sa im tam študuje, ako sa majú, čo ich kvári, či sa po ukončení štúdia hodlajú vrátiť na rodnú hruď, teda späť na Slovensko a tak podobne.

Ja neviem, čo sú to za nevšímavé tie naše dietky študujúce v Škótsku, keď si nevšimli jednej nehoráznej potupy, akej sa im od ZČ dostalo. Oni si predtým nepozreli čo dovtedy ZČ v Glasgowe robila, hlavne s kým a ako sa stretávala?

To Vám naša milá, v Škótsku študujúca mládež neprekáža, že ZČ sa až do stretnutia s vami, stretávala so svetovou „zelenou“ elitou, vždy výhradne bez rúška/respirátora?!

To ste sa jej na to prečo neopýtali?!

Vás to neuráža? Že s veľkokapitalistickou „zelenou“ smotánkou bez rúška/respirátora a s vami výhradne oruškovaná/orespirátorovaná!!!

Tak ja Vám to naša milá zahranično-študujúca mládež vysvetlím. Vysvetlím Vám to Covid farizejstvo ZČ.

Totiž aby ste rozumeli, tu doma na Slovensku sa ZČ stretáva, s tu študujúcou mládežou výhradne v rúšku/respirátore lebo, ako samotná ZČ tvrdí v reklamnom spote na Covid vakcíny – „Vakcína je Sloboda“ a to až do takej miery, že aj samotná ZČ, ktorá je plne zaočkovaná, už poriadne dlho sa pred slovenskými kamerami a fotoaparátmi promenáduje výhradne v rúšku/respirátore lebo takto je to na Slovensku „normálne“ aj keď nato neexistuje najmenší dôvod!

A to, že s vami v Škótsku bola tiež v rúšku/respirátore, tak to bolo s najväčšou pravdepodobnosťou preto, aby tu doma nenastal rozbroj medzi študenti, že s vami bez a s nimi výhradne s rúškom a respirátorom!!!

Naozaj všetko zlé!

Ja som bol študentom na vysokej škole, denné štúdium, tu doma na Slovensku, v rokoch 1985/1990 a keby sa vtedy k nám takto správali naši najvyšší štátny predstavitelia, tak by to dostali jasne na vedomie, že tak takto teda nie a na nejaké takéto stretnutie by som neprišiel resp. prišiel ale bez akéhosi rúška/respirátora, aby verchuške bolo jasné, že s nami, mladými sa takto neradno zahrávať!!!

Nová skutočnosť:

Tento článok som písal ešte pred touto udalosťou.

Totiž ZČ v Glasgowe kopí jednu medzinárodnú blamáž za druhou a to takým rýchlim tempom, že je ťažko na to všetko zareagovať v jednom článku, ktorého obsah, vo vzťahu ku konaniu ŽČ, sa v okamihu stáva minulosťou!

Tou udalosťou je to, že ZČ za nás, za občanov SR, opäť provokuje RF a to nevídaným spôsobom.

Pýtam sa načo bolo dobré podpisovať akúsi „Deklaráciu o priznaní európskej perspektívy pre Ukrajinu“?

Ako to, že o tomto pre SR „veľmi dôležitom“ akte ZČ neinformuje ani na svojom FB profile, kde zavesuje všetko pre občanov SR „dôležité“, ako napr. foto s Kate a pod.???

A čo média „hlavného prúdu“?

Lebo tie iné média, tie tzv. „alternatívne“, tak tie si to všimli!

Avšak tieto je zakázané citovať a tak som si zašiel na Twitter samotného Володимирa Зеленський – Volodymira Zelenského a BINGO nech sa páči, ako sa Voloďa s týmto pochválil – https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1455515149649989634

Ešte jedna veľmi dôležitá poznámka k tejto „pro“ slovenskej aktivite ZČ.

My sme „až“ piaty v poradí z členských štátov EÚ čo sme to podpísali lebo pred nami sú štyria „najvýznamnejší“ členovia EÚ, ako sú Poľsko, Litva, Lotyšsko a Estónsko!!!

Výborne! Tak sa pýtam prečo sa prvý pod takúto deklaráciu nepodpísali „staré demokracie“ Európy ako sú Nemecko, Francúzsko a pod.?!

Nuž veru, veru, títo si pravdepodobne nechcú takto oficiálne naštrbiť vzťahy s RF! Najskôr podhodili nás, „mladé demokracie“ v Európe a teraz čakajú, ako s nami RF naloží…!!!

Aj o týchto „pro“ slovenských aktivitách ZČ niekedy inokedy a podrobnejšie.

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície „kto sa nám postaví, pôjde dole“

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.