Založ si blog

Aktuálne – Jaroslav Naď by pravdepodobne do občanov SR rovno strieľal? !

Slovensko, Slovenky, Slováci, túto udalosť, tento FB status Jaroslava Naďa neprejdite len  tak, z pleca na plece!

To čo dnes položil na sociálne siete „minister“ obrany SR, akýsi Jaroslav Naď, nemôže ostať bez povšimnutia!

Tu by mal tvrdo zareagovať, každý občan SR, čo si len trochu cti princíp občianskej slobody a hlavne Ústavu SR!

Jaroslav Naď prerazil milión dien brutality, diktatúry a nenávisti voči značnej časti obyvateľstva SR.

Jaroslav Naď na margo brutálneho, ničím odôvodneného zásahu Polície SR, voči slušným občanom SR, v predajni jedného zo zahraničných obchodných reťazcov, nazval občanov SR opäť opicami, dezolátmi a svoj drzý, arogantný, totálne diktátorsky status ukončil takto – „Jednoznačne stojím za zásahom polície v Piešťanoch. Dokonca som presvedčený, že mohol byť ešte tvrdší.

Každý, kto videl toto brutálne video, tento absolútne nezákonný brutálny zásah Polície SR na absolútne slušných ľudí, ničím sa previnivšími, musí nadobudnúť dojem, že ešte „tvrdší“ zásah by už mohol byť len ten, žeby na nich rovno strieľali!

Toto mal Jaroslav Naď na mysli, keď píše, že si vie predstaviť ešte „tvrdší“ zásah?!

Toto čaká občanov SR, ktorí sa odmietnu podrobiť tejto Covid diktátorskej, despotickej násilníckej totalite?!

Na toto bol Jaroslav Naď sedem dní v centrále U.S. ARMY v USA???

Tu odporúčam si prečítať FB status Eduarda Chmelára, ktorý o tomto „demokratickom“ totálne militaristickom výlete Jaroslava Naďa do centrály U.S. Army píše dňa 4. novembra 2021 o 18:40! Naozaj, vrelo odporúčam!

A teraz môj názor na to, čo som videl na predmetnom brutálnom videu, brutálnom zákroku, doslova apartheidných policajtov Polície SR.

Ja som tam videl slušných ľudí, ktorí si prišli slušne nakúpiť, slušne by pri pokladni zaplatili a následne by slušne odišli!

Keď si Polícia SR myslí, že niečo porušili, tak ich mali na mieste legitimovať, uložiť im za porušenie akejsi Covid vyhlášky blokovú pokutu a ak by ju na mieste odmietli zaplatiť, tak potom by to postúpili na správne konanie vo veci porušenia vyhlášky Ministerstva zdravotníctva, prostredníctvom Úradu verejného zdravotníctva SR a to je všetko!

Nič viac, nič menej!

Títo pokutovaní občania SR, by sa následne mohli obrátiť na súdy SR, či je takto uložená pokuta v súlade so zákonmi platnými na území SR a možno aj so zákonmi platnými na územiach štátov EÚ!

Opäť zdôrazňujem, že toť vše, pánové!!!

Ešte sa opýtam takto. Nedávno sme videli, ako Štefan Harabin na istom súdnom pojednávaní, teda pred ním, si tiež odmietol vo vnútri budovy súdu nasadiť rúško/respirátor a akosi sa nikto na neho neopovážil čo i len krivo pozrieť zo strany ZVJS a ani následne z privolaných policajtov štátnej Polície SR!

Prečo Štefana Harabina pred kamerami neschmatli bojovými chmatmi, nehodili ho o zem, nekopali do neho, nekľačali mu na hlave…?!

Nuž opýtam sa aj takto – to vám lepí položiť čo i len váš jeden diktátorsko-despotický prst na Štefana Harabina, ale aj na iných predstaviteľov dnešnej naozaj demokratickej opozície, keď nemajú nasadené rúška/respirátory, kde by ich podľa vás mali mať???

Tak veru, len sa opovážte zdvihnúť vašu špinavú Covid brutálnu diktátorsko-despotickú ruku na niektorého z týchto demokratických opozičných politikov, ale po udalostiach minulých dní, aj na ktoréhokoľvek občana SR, ktorí sa vraj podľa vás previnia hrdelným hriechom lebo budú slobodne dýchať bez akýchsi zábran, kde koľvek vo verejných, všetkým slobodne prístupných priestoroch a potom sa s najväčšou pravdepodobnosťou zo strany občanov SR stane s vami to, čo na konci svojho zvrhlého statusu píše Jaroslav Naď – „…dostanú adekvátnu odpoveď.“

Áno Jaroslav Naď, je potrebné od občanov SR na vaše konanie, brutálne diktátorské konanie, očakávať adekvátnu odpoveď lebo – „Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva“ a ja ešte dodávam, že tá ozvena niekedy býva ešte silnejšia, ako ten prvotný „výkrik“!!!

Na záver odkazujem, nie len Jaroslavovi Naďovi, Romanovi Mikulcovi, všetkým poslušným policajtom a vojakom, ktorí bez rozmyslu slepo počúvajú svojich diktátorských nadriadených a bezdôvodne mrzačia radových nevinných ľudí na uliciach, v obchodoch…, celej despoticko-diktátorskej „vláde“ a jej „vládnej“ koalícií, aj do „prezidentského“ paláca, že od dnes na Slovensku platí, a nech sa to stane heslom nadchádzajúcich protestov a zhromaždení, ktoré Slovensko po tomto všetkom s najväčšou pravdepodobnosťou neminú, že –

„AJ NA ŽIVOTOCH COVID NEZAOČKOVANÝCH ZÁLEŽÍ“!!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.